• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra gerçekleri öğrendim

Dorukkf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
3
0
1
34
Arkadaşlar benim için çok zor bir durumla karşılaştım. Ben yıllar önce birini sevdim gizli tutuyordum ama anlamış sonra bana evlenme teklifi etti dünyalar benim olmuş gibydi. Ama üniversiteye başladık şansa bakın ki aynı yer aynı bölüm çıktı. Bana uzak duruyordu sebebini sordum eğer başlarsak çabuk biter okul bitince sevgili olalım dedi. Bekledim mecburen birlikte vakit geçiriyorduk yine sonra bir tartışma olay oldu ve konuşmadık. Bana üzme kendini belki ilerde yine olur dedi ama gururum incindi kırıldı onu beklemek isterdim ama gözümün önündr başkalarıyla olup bana gelmesine dayanamam. Bana hiç yakın davranmadı beni sevdiğini hiç düşünmedim ama ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda oldu 5 sene böyle geçti. hayatıma biri girdi onu unutmak için konuşmadı benimle sonra. O kişi çıkınca hayatımdan yine arkadaş gibi normal şekilde konuşmaya başladı benimle sonra onun hayatına biri girdi devam ediyorlardı kız arkadaşıyla tanıştırdı o kızla arkadaş olduk ona karşı duygularımı bastırmıştım artık rahattım ama yine de kalbimde aklımın bi ucunda o vardı. Hep neden dedim. Neden ben değil de o. benim ne eksiğim vardı diye düşündüm. Beni değer verdiği arkadaşı olarak gördüğüne inandım ben de öyle görmeye çalıştım onu. Sonra biriyle evlendim ve ben evlendikten sonra birgün hafif sarhoş yanıma geldi ve bana karşı duygularının olduğunu söyledi ben şok oldum çok geç kalmıştık eğer önceden bilseydim herşey farklı olacaktı. Keşke söylemeseydi diyorum bazen. Ama bazen de bilmek de acı ama güzel geliyor. Geç kaldık biz. Kendine yediremediği için söyleyemediğini eğer içmeseydi yine söylemeyeceğini söyledi bana. Ben karmakarışığım...

Back