- 9 Ağustos 2017
- 38
- 26
- 88
- 32
- Konu Sahibi lanetliliris
-
damat bey döndü evin kızısın temizliği yapcaksın burası anamızın babamızın evi gelicez karışamazsın
Valla suan yumruklarimi sikiyorum okurken ne utanmaz ahlaksiz damat bozuntusu sümüklü bicek kapiyi acama kiracak degillea anahtar varda kilifin gibegini degistir kocan denen dumbelek ne is goruyor anca kariyla yatmaya mi yariyor desenyabdamat denen deyyuza gelme lanal karını s+*rgitBir şeyleri ben mi abartıyorum diye danışmak istedim. Sorunun artık benden mi kaynaklandığını merak ediyorum. Kız kardeşim çocukluğundan beri aşırı sorunluydu. Depresif, acıtasyon, yalan, kıskançlık. Ben evlencem çocuk yapcam kafasında bi kızdı annem zor bela açıktan liseyi bitirtti. Koca buldu gitti evlendi dedik tamam ya artık. Kocasının ailesinde ne ararsan var muskamı desen, omu desen bumu desen. Topyekün birbirimize girdik sorun 1 di oldu 5 neyse görüşmeyi kestik. Damatta bi o kadar anacı , ödlek anneme gidelim güvende hissederim falan diyen bi tipleme düşünün. Bizim eve gelincede kelle kesen kör hasan uww görseniz mafya tarihi ilk bununla başlamış. Neyse bunlar sabah bize geliyo kahvaltı yapıyo gidiyo akşam bize geliyo yemek yiyo çay içiyo gidiyo bardak kaldıran yok iş yapan yok misafirhane gibi ben büyükleriyim ve durumu anlattım sürekli bizdesiniz evin bi düzeni var sonuç olarak bende bu evde yaşıyorum çat kapı sürekli geliyorsunuz ve üstüm müsait olmayabilir yatıyor olabiliriz ve sürekli ben hizmet etmekten yoruldum temizlik yapmaktan dermanımda kalmadı damat bey döndü evin kızısın temizliği yapcaksın burası anamızın babamızın evi gelicez karışamazsın dedi (ben 5 yaş büyüğüm) kız kardeşimle evli olduğu için bizimkilerde tabi laf söyletmiyor neyse kız kardeşime dedim ki bak ben bu evde yaşıyorum sonuçta hoş değil bu kadar sıkı fıkı olmakta hoş değil herkes biraz edebini saygısını durması gerektiği yeri bilsin çünkü anneme bile artistlik yapma ordan falan diyo deliriyorum biriyle kavga etse donunu tutarak kaçan adam bu bizimkilerde susuyor aman kırılmasınlar diye güzelce anlatıyorum müsait olmayabiliriz ki eşindende zamanında ailecek yaptığı saygısızlıklardan dolayı hoşlanmıyoruz ve gelsinde istemiyoruz açıkcası bunu daha iki gün önce konuştum sabahındada tekrar ettim bugün gece 03:00 da oturmaya geldik diye çıkıp gelmişler ve evdeki küçük odaya özel eşyalarım var kıyafetlerim kurusun diye yatağa sermişim yatcaz diye çat içeri daldı kardeşim kime sordunuz kimden müsade aldınız bu evde insan yaşıyor düzeni var ve işleri düştüğü dakika alo hattı annem ameliyat oluyo piyasada yoklar babam ameliyat oluyo piyasada yoklar ben ilgileniyorum ve dönüp kızı değilmsn ilgilen diyolar bu evde biz enayimiyiz bişe yapalım diyolar annemle babam benden anlayış bekliyor bense bunları kütükten sildirebilsem sildiricem o derecedeyim. Bir de kız kardeşim annemi dolduruyor sürekli bana karşı bigün demişki sen bu kızdan korkuyorsun mutfakta oturdum kahve içiyorum annem bi anda geldi sen kimsin lan ben senden korkucam dedi dedimki ne korkması noldu ne anlamadım ama aynen böyleyim ve bunun gibi bi sürü şey ayrı eve çıkamam durumum yok zaten bizimkileri sömürmeye yer arıyolar damat kendini erkek kardeşimle kıyaslıyor ona yapıyolar bizede yapsınlar gibi gerçekten huzur falan hiç bişi kalmadı evde ve sizin yüzünüzden biz evde sürekli kavga halindeyiz dedim ama yüzsüzlükten gram işlemiyor napmalıyım
Bunlar uyarmaktan iyilikten anlamaz ufak çaplı bi cinnet geçirmiş numarası yapıp evden kovucaksın. Kız kardeşinle küseceksin.Ailene de tavrını koyup gelmeye devam ederlerse ben giderim müge anlıya çıkıp ararsınız dersin.(ağır oldu farkındayım ama hakediyolar)Bir şeyleri ben mi abartıyorum diye danışmak istedim. Sorunun artık benden mi kaynaklandığını merak ediyorum. Kız kardeşim çocukluğundan beri aşırı sorunluydu. Depresif, acıtasyon, yalan, kıskançlık. Ben evlencem çocuk yapcam kafasında bi kızdı annem zor bela açıktan liseyi bitirtti. Koca buldu gitti evlendi dedik tamam ya artık. Kocasının ailesinde ne ararsan var muskamı desen, omu desen bumu desen. Topyekün birbirimize girdik sorun 1 di oldu 5 neyse görüşmeyi kestik. Damatta bi o kadar anacı , ödlek anneme gidelim güvende hissederim falan diyen bi tipleme düşünün. Bizim eve gelincede kelle kesen kör hasan uww görseniz mafya tarihi ilk bununla başlamış. Neyse bunlar sabah bize geliyo kahvaltı yapıyo gidiyo akşam bize geliyo yemek yiyo çay içiyo gidiyo bardak kaldıran yok iş yapan yok misafirhane gibi ben büyükleriyim ve durumu anlattım sürekli bizdesiniz evin bi düzeni var sonuç olarak bende bu evde yaşıyorum çat kapı sürekli geliyorsunuz ve üstüm müsait olmayabilir yatıyor olabiliriz ve sürekli ben hizmet etmekten yoruldum temizlik yapmaktan dermanımda kalmadı damat bey döndü evin kızısın temizliği yapcaksın burası anamızın babamızın evi gelicez karışamazsın dedi (ben 5 yaş büyüğüm) kız kardeşimle evli olduğu için bizimkilerde tabi laf söyletmiyor neyse kız kardeşime dedim ki bak ben bu evde yaşıyorum sonuçta hoş değil bu kadar sıkı fıkı olmakta hoş değil herkes biraz edebini saygısını durması gerektiği yeri bilsin çünkü anneme bile artistlik yapma ordan falan diyo deliriyorum biriyle kavga etse donunu tutarak kaçan adam bu bizimkilerde susuyor aman kırılmasınlar diye güzelce anlatıyorum müsait olmayabiliriz ki eşindende zamanında ailecek yaptığı saygısızlıklardan dolayı hoşlanmıyoruz ve gelsinde istemiyoruz açıkcası bunu daha iki gün önce konuştum sabahındada tekrar ettim bugün gece 03:00 da oturmaya geldik diye çıkıp gelmişler ve evdeki küçük odaya özel eşyalarım var kıyafetlerim kurusun diye yatağa sermişim yatcaz diye çat içeri daldı kardeşim kime sordunuz kimden müsade aldınız bu evde insan yaşıyor düzeni var ve işleri düştüğü dakika alo hattı annem ameliyat oluyo piyasada yoklar babam ameliyat oluyo piyasada yoklar ben ilgileniyorum ve dönüp kızı değilmsn ilgilen diyolar bu evde biz enayimiyiz bişe yapalım diyolar annemle babam benden anlayış bekliyor bense bunları kütükten sildirebilsem sildiricem o derecedeyim. Bir de kız kardeşim annemi dolduruyor sürekli bana karşı bigün demişki sen bu kızdan korkuyorsun mutfakta oturdum kahve içiyorum annem bi anda geldi sen kimsin lan ben senden korkucam dedi dedimki ne korkması noldu ne anlamadım ama aynen böyleyim ve bunun gibi bi sürü şey ayrı eve çıkamam durumum yok zaten bizimkileri sömürmeye yer arıyolar damat kendini erkek kardeşimle kıyaslıyor ona yapıyolar bizede yapsınlar gibi gerçekten huzur falan hiç bişi kalmadı evde ve sizin yüzünüzden biz evde sürekli kavga halindeyiz dedim ama yüzsüzlükten gram işlemiyor napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?