Evlendikten sonra hiç bizden çıkmayan kız kardeşim ve eşi

Onlar gelince hizmet etmek, yemek ve çay servisi yapmak zorunda değilsiniz. Hanımefendi İngiliz kraliyet ailesine mi gelin gitti baba evinde kendini prenses sanıyor. Bir zahmet kahvaltıyı toplasın, bulaşığı yıkasın. Sanırım evde bulaşık çıkmasın diye geliyor. ama duruma el atması gereken anne ve babanız. siz kendinizi geri çekin onlar uğraşsın. Bir şey derseniz kötü olursunuz.

Bazıları orası onunda annesinin babasının evi demiş bunu inkar etmiyorum sanırım bu yorumu yapanlarda aynı durumda iş yemeğe içmeye gelince sadece anne baba evi oluyor bunu anlatmaya çalışıyorum başlarına en ufak bişey gelse benim vaktim yok haftasonum var bununlamı harcıycam diyo bunuda annem hastahanedeyken söylüyor ve anne baba evide olsa kimse gecenin 3 ünde oturmaya gelmemeli eviniz ya sonuçta siz orda yaşıyorsunuz heran müsait olmayabilirsiniz eşiyle geliyor çünkü bu devirde kimse evin oğluda değil kusura bakmayın bide böyle saygısızsa ayriyetten küstüğüm zamanlar oldu yinede geliyorlar evi mecbur toplamak zorundayım ben dağınık ve pis alanda yaşayamıyorum ve sorar temizlik varsa gelmez gece 11 de bitirdim atıyorum 11.15 de gelir. Ayriyetten Allahın her günü yatmaya sadece evinize gidicekseniz evlenmeyin bence

Geldiklerinde hizmet etmeyin. Girin kendi odanıza oturun, çıkmayın bile. Elin adamına hizmet etmek zorunda mısınız?

Annenize artistlik yapma diyen kim, kızkardeşiniz mi damat mı?

İş yerim kapandı 3 4 aydır çalışmıyorum şuan yeni iş bakıyorum 33 yaşındayım baskıcılar ama maddi olarak toparlarsam ilk hedefim arasında bu var. Psikiyatriye randevu aldım sürekli bu durumlardan dolayı sorun yaşamak yıpratıcı bulunduğum durumu kabullenip ona göre yaşamam gerekiyor az yıpranmak için.

calisiyor musunuz? Kendi evime cikardim ben olsam bir oda bile olsa hemen ayirirdim evleri o kardesimle de iliskiyi keserdim. İkisi de ruh hastasi belli ki

Ne kadar sinir bozucu insanlar var asalak gibi ya ! Ben olsam kavga ederdim ama baya büyük babanızla anneniz üçte gelenlere ne tepki veriyor sonuçta uyku saati üç
Çok büyük kavgalarda ettim damat anamızın babamızın evi karışamazsın dedi bizimkilerde bişi demedi sağolsunlar kızımız el evinde sen bu evdesin böle olması gerekiyor koca bul git o zaman diyolar koca bulan gidiyor çünkü görüldüğü üzere

Sordum ama gormediniz galiba, kiz kardesiniz bir engeli falan mi var, bu toleransin sebebi bu mu?

Senin annen de kiz kardesin de seni baya "evde kalmis" goruyorlar gibi geldi bana. O yuzden annen, kardesini senden ustun goruyor; kardesin de kendisini senden ustun goruyor. Damad da o kafada herhalde. Toptan eziyorlar seni. Bir an once is bul ve bir ev veya oda bul kendine. Ve iletisimi de kes kardesinle. Annenle de minimumda tut.

Sordum ama gormediniz galiba, kiz kardesiniz bir engeli falan mi var, bu toleransin sebebi bu mu?
Hayır ben herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım annem o başaramaz diye hep destekçisi oldu ve anne olduğunu onda hissetti yani kendide söyledi biz seninle anne kız gibi değiliz diye senin bize ihtiyacın olmadı ona ayrı bi töleransı vardı hep hatta babama bile neden bunla bu kadar anlaşıyorsunda o kızla ilgilenmiyorsun diyede tartışmıştı

Ben herşeyi başardığım için tepkiliydi bana hep senin bi tarafın kalktı işe girdin sen kendini bi halt sanıyorsun güzelmisin sanki makyajsız bi halta benzediğin yok vs vs sürekli böle yetiştirildim insanlar bile kızın çok güzel dediğinde benden daha güzel değil ben doğurdum ama diyordu

Herkes söylemiş ama ısrarla cevap vermiyorsunuz. Neden bu kişilere hizmet ediyosunuz? Neden odanıza çekilmiyosunuz geldiklerinde? Israrla görmezden geliyosunuz yazılanları.
Verdim cevap haftalarca öyle duruyor denedim ve sabahtan geceye bazen geceden ertesi akşama kadar evdeler ne kadar odada kalabilirim ki

Verdim cevap haftalarca öyle duruyor denedim ve sabahtan geceye bazen geceden ertesi akşama kadar evdeler ne kadar odada kalabilirim ki
Hayır kahvaltı ve akşam yemeği yemeğe gelip sonra gittiklerini yazmışsınız. O süre zarfında gayet de onlardan ayrı takılabilirsiniz:
Neyse bunlar sabah bize geliyo kahvaltı yapıyo gidiyo akşam bize geliyo yemek yiyo çay içiyo gidiyo
Ayrıca söylediğimizin cevabı bu değil ki. Yemek yapmak zorunda değilsiniz. Sofra kurmak zorunda değilsiniz. Onlar bir bardak bile kaldırmıyormuş. E anneniz de hiçbir şeye dokunmuyor. Kim koyuyor önlerine yemeği? Siz koyuyosunuz işte. Koymayın diyoruz.

Yemek oluyo evde annem yapıyo yemeği sağolsun yediklerini içtiklerini bırakıyolar ortalığı öylece bırakıp gidiyolar

Anladim.
Benim esim ve abisi gibi, abisi sizin kiz kardesiniz gibi hep muhtac, yarali, ilgiye ac o yuzden ilgi hep ustundedir, onun sorunlari hep cok buyuktur, tum dunyanin ona arka cikmasi gerekir.

Evlendiginizde anne ve kiz kardesinizin bu durumu yuzunden sorun yasamazsiniz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…