- Konu Sahibi lanetliliris
-
Geldiklerinde hizmet etmeyin. Girin kendi odanıza oturun, çıkmayın bile. Elin adamına hizmet etmek zorunda mısınız?Bazıları orası onunda annesinin babasının evi demiş bunu inkar etmiyorum sanırım bu yorumu yapanlarda aynı durumda iş yemeğe içmeye gelince sadece anne baba evi oluyor bunu anlatmaya çalışıyorum başlarına en ufak bişey gelse benim vaktim yok haftasonum var bununlamı harcıycam diyo bunuda annem hastahanedeyken söylüyor ve anne baba evide olsa kimse gecenin 3 ünde oturmaya gelmemeli eviniz ya sonuçta siz orda yaşıyorsunuz heran müsait olmayabilirsiniz eşiyle geliyor çünkü bu devirde kimse evin oğluda değil kusura bakmayın bide böyle saygısızsa ayriyetten küstüğüm zamanlar oldu yinede geliyorlar evi mecbur toplamak zorundayım ben dağınık ve pis alanda yaşayamıyorum ve sorar temizlik varsa gelmez gece 11 de bitirdim atıyorum 11.15 de gelir. Ayriyetten Allahın her günü yatmaya sadece evinize gidicekseniz evlenmeyin bence
Annenize artistlik yapma diyen kim, kızkardeşiniz mi damat mı?Bir şeyleri ben mi abartıyorum diye danışmak istedim. Sorunun artık benden mi kaynaklandığını merak ediyorum. Kız kardeşim çocukluğundan beri aşırı sorunluydu. Depresif, acıtasyon, yalan, kıskançlık. Ben evlencem çocuk yapcam kafasında bi kızdı annem zor bela açıktan liseyi bitirtti. Koca buldu gitti evlendi dedik tamam ya artık. Kocasının ailesinde ne ararsan var muskamı desen, omu desen bumu desen. Topyekün birbirimize girdik sorun 1 di oldu 5 neyse görüşmeyi kestik. Damatta bi o kadar anacı , ödlek anneme gidelim güvende hissederim falan diyen bi tipleme düşünün. Bizim eve gelincede kelle kesen kör hasan uww görseniz mafya tarihi ilk bununla başlamış. Neyse bunlar sabah bize geliyo kahvaltı yapıyo gidiyo akşam bize geliyo yemek yiyo çay içiyo gidiyo bardak kaldıran yok iş yapan yok misafirhane gibi ben büyükleriyim ve durumu anlattım sürekli bizdesiniz evin bi düzeni var sonuç olarak bende bu evde yaşıyorum çat kapı sürekli geliyorsunuz ve üstüm müsait olmayabilir yatıyor olabiliriz ve sürekli ben hizmet etmekten yoruldum temizlik yapmaktan dermanımda kalmadı damat bey döndü evin kızısın temizliği yapcaksın burası anamızın babamızın evi gelicez karışamazsın dedi (ben 5 yaş büyüğüm) kız kardeşimle evli olduğu için bizimkilerde tabi laf söyletmiyor neyse kız kardeşime dedim ki bak ben bu evde yaşıyorum sonuçta hoş değil bu kadar sıkı fıkı olmakta hoş değil herkes biraz edebini saygısını durması gerektiği yeri bilsin çünkü anneme bile artistlik yapma ordan falan diyo deliriyorum biriyle kavga etse donunu tutarak kaçan adam bu bizimkilerde susuyor aman kırılmasınlar diye güzelce anlatıyorum müsait olmayabiliriz ki eşindende zamanında ailecek yaptığı saygısızlıklardan dolayı hoşlanmıyoruz ve gelsinde istemiyoruz açıkcası bunu daha iki gün önce konuştum sabahındada tekrar ettim bugün gece 03:00 da oturmaya geldik diye çıkıp gelmişler ve evdeki küçük odaya özel eşyalarım var kıyafetlerim kurusun diye yatağa sermişim yatcaz diye çat içeri daldı kardeşim kime sordunuz kimden müsade aldınız bu evde insan yaşıyor düzeni var ve işleri düştüğü dakika alo hattı annem ameliyat oluyo piyasada yoklar babam ameliyat oluyo piyasada yoklar ben ilgileniyorum ve dönüp kızı değilmsn ilgilen diyolar bu evde biz enayimiyiz bişe yapalım diyolar annemle babam benden anlayış bekliyor bense bunları kütükten sildirebilsem sildiricem o derecedeyim. Bir de kız kardeşim annemi dolduruyor sürekli bana karşı bigün demişki sen bu kızdan korkuyorsun mutfakta oturdum kahve içiyorum annem bi anda geldi sen kimsin lan ben senden korkucam dedi dedimki ne korkması noldu ne anlamadım ama aynen böyleyim ve bunun gibi bi sürü şey ayrı eve çıkamam durumum yok zaten bizimkileri sömürmeye yer arıyolar damat kendini erkek kardeşimle kıyaslıyor ona yapıyolar bizede yapsınlar gibi gerçekten huzur falan hiç bişi kalmadı evde ve sizin yüzünüzden biz evde sürekli kavga halindeyiz dedim ama yüzsüzlükten gram işlemiyor napmalıyım
DamatAnnenize artistlik yapma diyen kim, kızkardeşiniz mi damat mı?
calisiyor musunuz? Kendi evime cikardim ben olsam bir oda bile olsa hemen ayirirdim evleri o kardesimle de iliskiyi keserdim. İkisi de ruh hastasi belli ki
Çok büyük kavgalarda ettim damat anamızın babamızın evi karışamazsın dedi bizimkilerde bişi demedi sağolsunlar kızımız el evinde sen bu evdesin böle olması gerekiyor koca bul git o zaman diyolar koca bulan gidiyor çünkü görüldüğü üzereNe kadar sinir bozucu insanlar var asalak gibi ya ! Ben olsam kavga ederdim ama baya büyük babanızla anneniz üçte gelenlere ne tepki veriyor sonuçta uyku saati üç
Sordum ama gormediniz galiba, kiz kardesiniz bir engeli falan mi var, bu toleransin sebebi bu mu?Çok büyük kavgalarda ettim damat anamızın babamızın evi karışamazsın dedi bizimkilerde bişi demedi sağolsunlar kızımız el evinde sen bu evdesin böle olması gerekiyor koca bul git o zaman diyolar koca bulan gidiyor çünkü görüldüğü üzere
Senin annen de kiz kardesin de seni baya "evde kalmis" goruyorlar gibi geldi bana. O yuzden annen, kardesini senden ustun goruyor; kardesin de kendisini senden ustun goruyor. Damad da o kafada herhalde. Toptan eziyorlar seni. Bir an once is bul ve bir ev veya oda bul kendine. Ve iletisimi de kes kardesinle. Annenle de minimumda tut.Çok büyük kavgalarda ettim damat anamızın babamızın evi karışamazsın dedi bizimkilerde bişi demedi sağolsunlar kızımız el evinde sen bu evdesin böle olması gerekiyor koca bul git o zaman diyolar koca bulan gidiyor çünkü görüldüğü üzere
Hayır ben herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım annem o başaramaz diye hep destekçisi oldu ve anne olduğunu onda hissetti yani kendide söyledi biz seninle anne kız gibi değiliz diye senin bize ihtiyacın olmadı ona ayrı bi töleransı vardı hep hatta babama bile neden bunla bu kadar anlaşıyorsunda o kızla ilgilenmiyorsun diyede tartışmıştıSordum ama gormediniz galiba, kiz kardesiniz bir engeli falan mi var, bu toleransin sebebi bu mu?
Ben herşeyi başardığım için tepkiliydi bana hep senin bi tarafın kalktı işe girdin sen kendini bi halt sanıyorsun güzelmisin sanki makyajsız bi halta benzediğin yok vs vs sürekli böle yetiştirildim insanlar bile kızın çok güzel dediğinde benden daha güzel değil ben doğurdum ama diyorduSenin annen de kiz kardesin de seni baya "evde kalmis" goruyorlar gibi geldi bana. O yuzden annen, kardesini senden ustun goruyor; kardesin de kendisini senden ustun goruyor. Damad da o kafada herhalde. Toptan eziyorlar seni. Bir an once is bul ve bir ev veya oda bul kendine. Ve iletisimi de kes kardesinle. Annenle de minimumda tut.
Denedim bunuda inanın heryer olduğu gibi duruyor haftalarcaOdanıza girin kahvenizi alın kitap okuyun
Ne hizmete ne bulaşığa karışmayın
Anneniz hizmet edip bulaşık yıkasın
Bakalım kaç kere yapacak
Verdim cevap haftalarca öyle duruyor denedim ve sabahtan geceye bazen geceden ertesi akşama kadar evdeler ne kadar odada kalabilirim kiHerkes söylemiş ama ısrarla cevap vermiyorsunuz. Neden bu kişilere hizmet ediyosunuz? Neden odanıza çekilmiyosunuz geldiklerinde? Israrla görmezden geliyosunuz yazılanları.
Hayır kahvaltı ve akşam yemeği yemeğe gelip sonra gittiklerini yazmışsınız. O süre zarfında gayet de onlardan ayrı takılabilirsiniz:Verdim cevap haftalarca öyle duruyor denedim ve sabahtan geceye bazen geceden ertesi akşama kadar evdeler ne kadar odada kalabilirim ki
Ayrıca söylediğimizin cevabı bu değil ki. Yemek yapmak zorunda değilsiniz. Sofra kurmak zorunda değilsiniz. Onlar bir bardak bile kaldırmıyormuş. E anneniz de hiçbir şeye dokunmuyor. Kim koyuyor önlerine yemeği? Siz koyuyosunuz işte. Koymayın diyoruz.Neyse bunlar sabah bize geliyo kahvaltı yapıyo gidiyo akşam bize geliyo yemek yiyo çay içiyo gidiyo
Yemek oluyo evde annem yapıyo yemeği sağolsun yediklerini içtiklerini bırakıyolar ortalığı öylece bırakıp gidiyolarHayır kahvaltı ve akşam yemeği yemeğe gelip sonra gittiklerini yazmışsınız. O süre zarfında gayet de onlardan ayrı takılabilirsiniz:
Ayrıca söylediğimizin cevabı bu değil ki. Yemek yapmak zorunda değilsiniz. Sofra kurmak zorunda değilsiniz. Onlar bir bardak bile kaldırmıyormuş. E anneniz de hiçbir şeye dokunmuyor. Kim koyuyor önlerine yemeği? Siz koyuyosunuz işte. Koymayın diyoruz.
Anladim.Hayır ben herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım annem o başaramaz diye hep destekçisi oldu ve anne olduğunu onda hissetti yani kendide söyledi biz seninle anne kız gibi değiliz diye senin bize ihtiyacın olmadı ona ayrı bi töleransı vardı hep hatta babama bile neden bunla bu kadar anlaşıyorsunda o kızla ilgilenmiyorsun diyede tartışmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?