- 26 Ağustos 2010
- 1.948
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi agresifkiz
Eşim benden çok kazanıyorsa nr güzel geçim sıkıntısı cekmeyiz ve ben yine çalışırım. Neden? Çünkü geçim sıkıntısı yok parayı bu ay yetirebilir miyim? Şuraya versem elime şu kadar kalır gibi düşüncelerim olmadan ohh mis gibi paramı cebime koyup harcayabilicegimi bilmek güzel şey bence. Daha keyifli çalışır insan diye düşünüyorum.
Evlendigimde çalışmıyordum hem maddi hem manevi çok sıkıntı yaşadım. Böyle olmayacak diye işe girdim çalıştım üç sene. Çocuk oldu doğum sonrası çıktım, ikinci oldu sonrasında. Büyüsünler ben doğru işe. Devamlı iş ilanlarına bakıyorum en büyük hobim

Bence bırakmayın işinizi. Ne güzel memursunuz. Her işin çalışma şartları kendine göre zor. Kolay iş yok. En azından bi evlenin bakin ne oluyor ne bitiyor.
Evlendigimde çalışmıyordum hem maddi hem manevi çok sıkıntı yaşadım. Böyle olmayacak diye işe girdim çalıştım üç sene. Çocuk oldu doğum sonrası çıktım, ikinci oldu sonrasında. Büyüsünler ben doğru işe. Devamlı iş ilanlarına bakıyorum en büyük hobim

Bence bırakmayın işinizi. Ne güzel memursunuz. Her işin çalışma şartları kendine göre zor. Kolay iş yok. En azından bi evlenin bakin ne oluyor ne bitiyor.