Evlendikten sonra kac ay da hamile kaldiniz

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.354
53
Evet arkadaslar başlıktan da belli ne zaman hamile kaldınız

6 ay sonra kaldım düştü ondan bı buçuk sene sonra kimyasal oldu bı ay sonra yine hamilelik oldu düştü son düşükten bı sene sonra şimdi yine hamileyim daha kese için gidecem inşallah bu sefer sagsalim kucağıma alırım herşey kısmet canım bazen hamile kalsanda olmuyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlada evlatsizliklada imtihan etmesin

Yok canım estafurullah.
Hiçbir sorun yok diyorlar ikimizede.
Denemediğim yol kalmadı olmadı
En son umut mersinde ahmet yıldızbakanda aşılama yaptırıcam. Onada çok iyi diyorlar
Umudunuz olsun isterim bir öğretmenim vardı bebegi olmuyordu sebepsiz demisler tüp bebek asilama vs herseyi denemislerdi ah artik olmuyor kabul edelim diyip tatile çıkmışlar balona binmis paraşüt yapmis at sırtında gezmis eve gelmis ki tedavisiz kendinden hamile kalmış birde komsumuz vardi 7 sene sebepsiz olmamis yedi senenin sonunda bıkıp bırakmışlar kadin kabullendim diuor ve kendiliginden gebe kalmis rabbim isteyen hickimsenin kucağını boş koymasin inşallah rabbim size de bizlere de nasip etsin evlat

Amin aminnn inşallah güzel haberlerini aliriz keseyi görürsün Allah şimdiden hayirli sagliklo evlat etsin

Amiin canım inşaAllah. Sen kaç senedir bekliyorsun?

Amiin canım inşaAllah. Sen kaç senedir bekliyorsun?
Sene olmadi aslinda yeni evliyim esim 32, ben 24 yaşındayım çalışıyorum bebek düşünüyoruz yani ikimizde istiyoruz bir sene korunalim demistik basta ama sonra ha diyince olmadığını duyduk şimdi korunmuyoruz ama üç aydır pozitif yok biliyorum çok bekleyenler var evlat için yanıp tutuşanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…