Evlendikten sonra kac ay da hamile kaldiniz

Amin canım. Henüz çok yeni inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin
Sana tavsiyem istersen kan ver ve bi hsg çekin.
Eşinde sperm testi versin. İnşaAllah yoktur ama en azından birşey varsada erkekden öğrenmiş olursunuz.

Evet düşünüyorum hormon testi vs de yaptırmayı erkenden bilmek hic bilmemekten iyidir tabi birde rabbim nasip ederse insallah benimde kucağım bos kalmaz inşallah isteyen kimseninkini rabbim bos bırakmasın evlat kokusu nasip etsin

bizde 2 yıldır evlilyiz ilk yıl korunmuştuk sonrasında 5. ayda kimyasal oldu 6.ayda gebe kaldım şuan 5 aylık hamileyim çok şükür bende çok kafaya takıyordum adetlerimde düzensizdi ama düşünmeğim ayda hamile kaldım

Evet doğru söylüyorsunuz deneyeceğim
Muayene oldunuz mu peki? Ben regl döneminde gitmediğim için hormon testi yapılmadı ama aklımda kaldı keşke yaptırsaydım. Yumurtalıklara ve rahme baktılar ve kan alıp değerlerimi kontrol ettiler sadece, kızamıkçık tiroid vs

Saglikla kucagina al insallah

Henuz olmadım adetin ikinci veya üçüncü günü gitmek lazimmis ben randevu bulamadım ama bulunca gidicem

5sene sonra hamile kaldım.evlendigimde 1bucuk sene sonra hamile kaldım 9haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.6ay sonra tedavi basladim 1sene içinde 3defa tedavi oldum tutmadı.ilac tedaviyle kilo aldıgim için ara verdim.
Doktoru değiştirdim.4senemizde ilk aşılama oldum pozitif öğrendim 4gun sonra bidaha kan verin dedi,beta hcg değerim düşünce doktorumda pitihlasma olduğumda supelendi. Kan verdim pitihlasmami olup olmadigimi 3ay sonra sonucu öğrendim pitihlasmami varmis ordan bebek tutunamiyor düşünüyormus .3ay boyunca kan sulandırıcı ecopirin hap içtim bidaha aşılamayla oldum hamile kaldığımda hemen igne oscopar, progestan bebek tutunması için, ecopirin,folikasit içiyorum şuan hamileyim 16haftalik 5gun oldu.

Bende 1 yıl 3 sonra kaldım. Biz geri çekilme ile korunuyorduk sadece yaklaşık 6 ay korumadik. İlaç tedavi ile hamile kalmıştım.

Masallah allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin

Tebrik edeerim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…