Hayır kullanmıyorum ama kullansam fayda var sankiİnşallahovülasyon testi kullanıyor musunuz?
Tabii belki yumurtlama dönemini kaçırıyorsunuzdur. Kullansanız bence de fayda görürsünüzHayır kullanmıyorum ama kullansam fayda var sanki
Sene olmadi aslinda yeni evliyimesim 32, ben 24 yaşındayım çalışıyorum bebek düşünüyoruz yani ikimizde istiyoruz bir sene korunalim demistik basta ama sonra ha diyince olmadığını duyduk şimdi korunmuyoruz ama üç aydır pozitif yok biliyorum çok bekleyenler var evlat için yanıp tutuşanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet doğru söylüyorsunuzTabii belki yumurtlama dönemini kaçırıyorsunuzdur. Kullansanız bence de fayda görürsünüz
Evet düşünüyorum hormon testi vs de yaptırmayıAmin canım. Henüz çok yeni inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin
Sana tavsiyem istersen kan ver ve bi hsg çekin.
Eşinde sperm testi versin. İnşaAllah yoktur ama en azından birşey varsada erkekden öğrenmiş olursunuz.
Muayene oldunuz mu peki? Ben regl döneminde gitmediğim için hormon testi yapılmadı ama aklımda kaldı keşke yaptırsaydım. Yumurtalıklara ve rahme baktılar ve kan alıp değerlerimi kontrol ettiler sadece, kızamıkçık tiroid vsEvet doğru söylüyorsunuzdeneyeceğim
3 yıl sonra femara ve yumurta takibiyleEvet arkadaslar başlıktan da belline zaman hamile kaldınız
Saglikla kucagina al insallahbizde 2 yıldır evlilyiz ilk yıl korunmuştuk sonrasında 5. ayda kimyasal oldu 6.ayda gebe kaldım şuan 5 aylık hamileyim çok şükür bende çok kafaya takıyordum adetlerimde düzensizdi ama düşünmeğim ayda hamile kaldım
Henuz olmadım adetin ikinci veya üçüncü günü gitmek lazimmis ben randevu bulamadım ama bulunca gidicemMuayene oldunuz mu peki? Ben regl döneminde gitmediğim için hormon testi yapılmadı ama aklımda kaldı keşke yaptırsaydım. Yumurtalıklara ve rahme baktılar ve kan alıp değerlerimi kontrol ettiler sadece, kızamıkçık tiroid vs
5 yıl 3 aylık evlilikte 4 yıla yaklaşacak sebepsiz infertilite. nasip olmadı....Evet arkadaslar başlıktan da belline zaman hamile kaldınız
evlendikten 8-9 ay sonra bebeğe karar verdik, korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım, 2. evlilik yıldönümümüzde kızımız kucağımızdaydı.Evet arkadaslar başlıktan da belline zaman hamile kaldınız
Masallah allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin5sene sonra hamile kaldım.evlendigimde 1bucuk sene sonra hamile kaldım 9haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.6ay sonra tedavi basladim 1sene içinde 3defa tedavi oldum tutmadı.ilac tedaviyle kilo aldıgim için ara verdim.
Doktoru değiştirdim.4senemizde ilk aşılama oldum pozitif öğrendim 4gun sonra bidaha kan verin dedi,beta hcg değerim düşünce doktorumda pitihlasma olduğumda supelendi. Kan verdim pitihlasmami olup olmadigimi 3ay sonra sonucu öğrendim pitihlasmami varmis ordan bebek tutunamiyor düşünüyormus .3ay boyunca kan sulandırıcı ecopirin hap içtim bidaha aşılamayla oldum hamile kaldığımda hemen igne oscopar, progestan bebek tutunması için, ecopirin,folikasit içiyorum şuan hamileyim 16haftalik 5gun oldu.
Maşallahevlendikten 8-9 ay sonra bebeğe karar verdik, korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım, 2. evlilik yıldönümümüzde kızımız kucağımızdaydı.
Tebrik edeerim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥5sene sonra hamile kaldım.evlendigimde 1bucuk sene sonra hamile kaldım 9haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.6ay sonra tedavi basladim 1sene içinde 3defa tedavi oldum tutmadı.ilac tedaviyle kilo aldıgim için ara verdim.
Doktoru değiştirdim.4senemizde ilk aşılama oldum pozitif öğrendim 4gun sonra bidaha kan verin dedi,beta hcg değerim düşünce doktorumda pitihlasma olduğumda supelendi. Kan verdim pitihlasmami olup olmadigimi 3ay sonra sonucu öğrendim pitihlasmami varmis ordan bebek tutunamiyor düşünüyormus .3ay boyunca kan sulandırıcı ecopirin hap içtim bidaha aşılamayla oldum hamile kaldığımda hemen igne oscopar, progestan bebek tutunması için, ecopirin,folikasit içiyorum şuan hamileyim 16haftalik 5gun oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?