- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.713
- 528
Ben gittim, regl döneminde değildim o yüzden hormonlara bakmadı, yumurtalık ve rahim kontrolü yaptı, kan aldı tiroid ve kızamıkçık baktıKızlar merhaba, hamile kalmaya karar verdiğinizde doktor kontrolüne gittiniz mi
Tamamdır bende tereddütte kaldım, bizde 1 yıllık evliyiz. 2-3 ay oldu denemeye karar verelim regli günüm 25 Eylül diğer ay umarım güzel haberler veririz birbirimize ♥Ben gittim, regl döneminde değildim o yüzden hormonlara bakmadı, yumurtalık ve rahim kontrolü yaptı, kan aldı tiroid ve kızamıkçık baktı
Biz de bu ay deneyeceğiz ilk olarak bakalım, hayırlı haberlerle inşallahTamamdır bende tereddütte kaldım, bizde 1 yıllık evliyiz. 2-3 ay oldu denemeye karar verelim regli günüm 25 Eylül diğer ay umarım güzel haberler veririz birbirimize ♥
Ne kadar güzel tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥bizde 2 yıldır evlilyiz ilk yıl korunmuştuk sonrasında 5. ayda kimyasal oldu 6.ayda gebe kaldım şuan 5 aylık hamileyim çok şükür bende çok kafaya takıyordum adetlerimde düzensizdi ama düşünmeğim ayda hamile kaldım
İnşallah ♥Biz de bu ay deneyeceğiz ilk olarak bakalım, hayırlı haberlerle inşallah
Çok geçmiş olsun, eminim en güzel zamanda gelecek bebeğiniz1 sene 2 ay olmuştu 5 hafta önce düşük yaptım
İlk 4 ay kullandınız mı ovülasyonu?5.ay ovülasyon testiyle hamile kaldım
Amin Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun, eminim en güzel zamanda gelecek bebeğiniz
Hayır. Son 2 ay kullandım. İlk kullandığımda da yakaladım ama gebelik oluşmadı ikincisinde tuttuİlk 4 ay kullandınız mı ovülasyonu?
Anladım ben ilk defa kullanacağım da ondan merak ettim :) teşekkür ederimHayır. Son 2 ay kullandım. İlk kullandığımda da yakaladım ama gebelik oluşmadı ikincisinde tuttu
Hangi testi kullandınız acabaHayır. Son 2 ay kullandım. İlk kullandığımda da yakaladım ama gebelik oluşmadı ikincisinde tuttu
Bir gebenin günlüğü sayfasından sipariş vermiştimHangi testi kullandınız acaba
Kaçıncı ay gebe kaldınıZ acabaSene olmadi aslinda yeni evliyimesim 32, ben 24 yaşındayım çalışıyorum bebek düşünüyoruz yani ikimizde istiyoruz bir sene korunalim demistik basta ama sonra ha diyince olmadığını duyduk şimdi korunmuyoruz ama üç aydır pozitif yok biliyorum çok bekleyenler var evlat için yanıp tutuşanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin
6 ci aydaKaçıncı ay gebe kaldınıZ acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?