- Emoji Skoru
- -64
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi benharikabiriyim
-
Ben sormuştum bu sefer o sordu
Bende ne beğenmiyorsun dedi
Beğensem de beğenmesem de
Herşeyini seviyorum dedim
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Bana diyor ki sesin sessizliğini bana öyle hissettiriyor dedi
Evet belki kötü bir şey demiyor ama sinirlerim bozuludu
Sonra bana diyor ki
Sende inat var kolay insan ol diyor
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Bende bu bütün kadınlarda olan bir şey elimde değil dedim
Bu güzel bir şey değil diyor bana yapma aramızda tatsızlık çıkmasın diyor
Sonrada diyor ki...
Tek bunula olsa neyse bir kere abimin düğünde süslü püslü olduğum da saçımı yaptım valla senle iftihar ettim dedi seni diğer kadınlara karşı abimin eşlerine karşı filan (İşte benim kadınım der gibi konuştu)Bu nasıl bir konuyu ele alis biçimi. Yazdıklarınızı dönüp okuyun bakalım siz anlayacak mısınız?
Bundan mı gurur duyacak bu adam?
Kendisinin gurur duyabileceği bir vasfı olmadığı gibi yemek yapan kadinla gurur duyacak kadar da çapsız bir adam bu. Çok gurur ariyorsa kendisi yemek yapsin. Hayret.
Ben de kariyer yapalim çalışalım filan diyecek sandim
Z kuşağı ile ilgili umudu olan arkadaşlar umudunuzu sakince bu konuya gömebilirsiniz.
Ondaki kötü huyları görüp görmezden gelmek sevmek değil.Evlenince değişir mantığı,aman uyarmayim yoksa kızar olmadı ayrılır korkusu .Yani onda kötü bir huy görsem sevmedim bir şey görsem de görmezden geliyorum herşeyini seviyorum diyorum
Ben demedim o konuştu sadece arada benim düşüncemi yazdım sadceEğer diyaloglar aynen buraya yazdığınız gibi geliştiyse bence ikinizde meseleye Fransız kaldığınız için anlaşamadınız. Kim kime nerede ne zaman ne demiş anlaşılmıyor bile.
Al dedi, git dedi çocuklarını dedi, ne yaparsan yap dedi bana…Benim değiştirmeye niyetim yok bu beni rahtsız etmiyor çok ama sinirlendim şey o benden bekliyor her konuşmada filan ben söyleyim sadece nişanlandımızda ilk iki ay söylüyordu sadece sonra bıraktı söylemeyi zaten onu da o deyince farkettim bunu
Şimdi görmezden geldiklerin ileride boşanma sebebin olabilir. O senin regl iken psikolojik halini görmezden geliyor mu?Yani onda kötü bir huy görsem sevmedim bir şey görsem de görmezden geliyorum herşeyini seviyorum diyorum
İşte benim kadınım mı, wuwwTek bunula olsa neyse bir kere abimin düğünde süslü püslü olduğum da saçımı yaptım valla senle iftihar ettim dedi seni diğer kadınlara karşı abimin eşlerine karşı filan (İşte benim kadınım der gibi konuştu)
İşte dedim ya onda kötü bir huyunu söylesem beni rahtsız edeniYaşını sordum. Cevap vermedin. Ben senin soruna cevap vereyim.
Neden böyle istiyor? Çünkü özgüveni düşük. Mesela X'in hanımı çok güzel yemekler yapıyormuş. Vayyyy helal olsun. X'in hanımı güzel giyiniyormuş , herkes ona hayranmış... vaay vay vay diye düşük olan özgüvenini seninle yükseltecek. Yaşını sormamın sebebi de ikinizin de soruları cevapları çocuksu geldi bana.
iftihar ettim ne ya ben konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Umarım değildir.Tek bunula olsa neyse bir kere abimin düğünde süslü püslü olduğum da saçımı yaptım valla senle iftihar ettim dedi seni diğer kadınlara karşı abimin eşlerine karşı filan (İşte benim kadınım der gibi konuştu)
İnan ki ben öyle biri değilim ama neden beni sürekli insanlara millete beğendirme derdinde anlamış değilimİki taraf da eğitimsiz iki taraf da evlenilecek olgunlukta değil diye yorumladım.
Ben 23 yaşındayım o 33" Herkes yemeklerini beğensin" nedir yahu!
Yaşlarınız kaç?
33 mü. Ayrıl yavrum. Ne o öyle mürebbiye gibi. Belli manipüle etmek için yaşı küçük birini seçmiş.Ben 23 yaşındayım o 33
Ben 23 yaşındayım o 33
Valla öyle her iki lafından biri bu cümle düğünde abimin düğünde valla abimin eşlerine karşı diğer insanlara karşı iftihar ettim seni böyle görünce" Herkes yemeklerini beğensin" nedir yahu!
Yaşlarınız kaç?
İnsan her zaman bakımlı olamaz. Her dakika bihter ziyagil gibi dolanamazsın evde. Bu tarz eşi olanları duymuştum. Sıkıntılı bir durum. En ufak bakımsız anında yüzüne vuracak. Bir de çok cahilce nişanlının düşüncesi. Seven insanın böyle bir düşünceye sahip olacağını düşünmüyorum.İnan ki ben öyle biri değilim ama neden beni sürekli insanlara millete beğendirme derdinde anlamış değilim
NiyeTamam anladık niye böyle davrandığını.
Kaç kur tulValla öyle her iki lafından biri bu cümle düğünde abimin düğünde valla abimin eşlerine karşı diğer insanlara karşı iftihar ettim seni böyle görünce
O zaman elbise makyaj saç filan yapmıştım aslında o kadar abartacak bir şey değildi anlamıyorum
Valla öyle her iki lafından biri bu cümle düğünde abimin düğünde valla abimin eşlerine karşı diğer insanlara karşı iftihar ettim seni böyle görünce
O zaman elbise makyaj saç filan yapmıştım aslında o kadar abartacak bir şey değildi anlamıyorum