• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra senle iftihar edeyim gurur duyayım diyor neden öyle istiyor neden yani?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-57
48
25
Ben sormuştum bu sefer o sordu
Bende ne beğenmiyorsun dedi
Beğensem de beğenmesem de
Herşeyini seviyorum dedim
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Bana diyor ki sesin sessizliğini bana öyle hissettiriyor dedi
Evet belki kötü bir şey demiyor ama sinirlerim bozuludu
Sonra bana diyor ki
Sende inat var kolay insan ol diyor
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Bende bu bütün kadınlarda olan bir şey elimde değil dedim
Bu güzel bir şey değil diyor bana yapma aramızda tatsızlık çıkmasın diyor
Sonrada diyor ki her kadın ister bunu dedi
Güzel şeyler söylen biri değilim söyleyemem seni nazlandırmak filan yapmam diyor diğer erkelerin yaptı gibi ama İnanki sevgi kalpte olur dedi böyle şeyler de değil evet bir yandan odun değilim dedi çok abartan erkeler gibi değilim normalim dedi
Evet her kadın ister ve istiyorum
bunu dediğin de sinirlendim hep benden güzel şeyler söylemem bekliyordu hep ben yapıyım istiyordu
Sonra Bir yerde yemek yap diyor elin alışsın diyor burdakilere karşı rezil olma diye nazik dile söyledi evet tamam haklı ama
Sonrada diyor ki bütün herkes senin yemeklerin beğensin herkes senin yemeklerin konuşsunlar istiyorum bunu diyince valla orada kahkahan attım

Nişanlım da şunu fark ettim ne zaman onda kötü bir huyunu söylesem benimkilerini diziyor sanki çok kötü bir karakterim huyum var gibi kabul etmiyor söyledim şeyleri direk bana lafı getiriyor bir seferin de bunu yapmayacağım dedim kabul etmeyeceğim dedim beni suçlu çıkardı
Böyle olunca onunla konuşamıyorum Konuşmuyorum da onunla adam akılı bu sefer dinliyorum ve geçiyorum sadece

En iyi cevap
Ben sormuştum bu sefer o sordu
Bende ne beğenmiyorsun dedi
Beğensem de beğenmesem de
Herşeyini seviyorum dedim
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Bana diyor ki sesin sessizliğini bana öyle hissettiriyor dedi
Evet belki kötü bir şey demiyor ama sinirlerim bozuludu
Sonra bana diyor ki
Sende inat var kolay insan ol diyor
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Bende bu bütün kadınlarda olan bir şey elimde değil dedim
Bu güzel bir şey değil diyor bana yapma aramızda tatsızlık çıkmasın diyor
Sonrada diyor ki...
Bende bunu hiç anlamıyorum. Adamla kafa yapısı bile uyuşmuyor. Karşı tarafın amacı belli zaten.
Çevremde böyle bir örnek var. Adam öğretmen düşün. 😁 30 küsur yaşında, genç biriyle evleneyim istediğim gibi şekil veririm diye evlenmiş (birinden duydum) 😁 Hoş, egitemedi kız ağzına etti afedersin. Baba evine döndü. Kız tarafı Vanlılardı ailesi az kalsın adamın topuğuna sıkacaktı🧿😁 Şimdi evine dönmüş iyiler diye duydum. 😁😁

Seninle neden evlenmek istiyor biliyormusun? Bu hareketleri kendi yaşıtlarına yapamaz kimse çekmez. Senin yaşın küçük ya ben bunu yonetirim diye düşünüyor.

Olgun davran diyen birinin konu sahibiyle
birlikte olmasının tek nedeni gençliği ve doğurganlığı,başka hiç bir şey değil.

Ağzınızla kuş tutun ama kanadın yok kovalayamıyorsun der bunlar.
Bu yaşlarımda öğrendiğim bir şey varsa cehalet ve beceriksizlik, mutluluktur.
Keşke o kapağı açamayanlardan olsaydım, geçti artık benden.
Siz olun.

Çevremde böyle bir örnek var. Adam öğretmen düşün. 😁 30 küsur yaşında genç biriyle evleneyim istediğim gibi şekil veririm diye evlenmiş (birinden duydum) 😁 Hoş, egitemedi kız ağzına etti afedersin. Baba evine döndü. Kız tarafı Vanlılardı ailesi az kalsın adamın topuğuna sıkacaktı🧿😁 Şimdi evine dönmüş iyiler diye duydum. 😁😁

Bir sene önce kuzenim 2002 li 1987 li biryle evlendin bu sene bir çocukla boşandı. Okadar uyarılara rağmen kimseyi dinmedi. Sonuç bu.

Bak sana bir tavsiye bu adam seni ciddi ciddi manipüle ediyor. Zamanla yalnızlaşacaksın, yaptığı iyilikler yüzğnden minnet hissedeceksin, kendinden şüphe edeceksin, ne yaparsan yap takdir edilmeyeceksin. Kendi hayatın en nihayetinde biz ne diyebiliriz ki🤷🏻‍♀️

Kendimden şüphe ediyorum zaten
Bilmiyorum valla

Evliyim ama düğün olmadı öyle olmadı için zaten herkesin gözünde nişanlı gözüküyorum
Evli misin değil misin ben konudan hiç bir şey anlamadım. Anlamış olduğum kısımlar da aşırı anlamsız. Senin yemeğinle övünmek isteyen biriyle evlenip ne yapacaksın ya da saçın başın düzgün olmadığında seni dikkate almayacak biri nasıl senden 10 yaş büyük oluyor?
10 yaş ufak kadınla evlenip niye olgun değilsin diyen adam kadınlardan bi haber regl denen şey bize paket halinde ezelden yükleniyor.

bende beğenmediğin ne diye sorulmuş; çok kötü yağla yapılmış çok kötü baklavadan bi kilo yemiş gibi içim bayıldı.

Back
X