- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
23Yasin kac biliyorum ama 30dan once bitirebiliyosan bankacilik secebilirsin is imkanida var hem
Yasın gencmıs orgunde okuyabılırsın o puana ıkı yıllık bı bolum gelır
Aynısını yazacaktımKesinlikle tıbbi sekreterlik sağlık ölmez unutma
Çocuk gelişimi okuyorum ben çalışmasam bile bebegime faydam olur diye son 2 dönemim kaldı mezun olmaya sende okuyabilirsin kendini geliştirmek içinMerhaba bayanlar, buraya üniversite ile ilgili bir konu acmıştım ve bir çok arkadaşın desteğiyle son anda sınava kaydolup girdim. Barajı bile gecemezsem korkusuyla sadece tyt girdim zaten amacimda 2 yıllık aöf den bir bölüm okumakdı (çünkü sinava hazirlanamamistim) sınavdan 243 puan aldım aöf den 2 yıllık çoğu bölüm geliyor sizce kendimi geliştirmek için hangi bölümü tercih etmeliyim aöf den iş imkanı çok zor biliyorum ama ben işten ziyade kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayar programcılığı,DGS basit bir sınav o sınava girip mühendisliğe de geçebilirsiniz. Bu şekilde hem bölümü okuyup hem de kendinizi geliştirirseniz iş alanınız geniş olurMerhaba bayanlar, buraya üniversite ile ilgili bir konu acmıştım ve bir çok arkadaşın desteğiyle son anda sınava kaydolup girdim. Barajı bile gecemezsem korkusuyla sadece tyt girdim zaten amacimda 2 yıllık aöf den bir bölüm okumakdı (çünkü sinava hazirlanamamistim) sınavdan 243 puan aldım aöf den 2 yıllık çoğu bölüm geliyor sizce kendimi geliştirmek için hangi bölümü tercih etmeliyim aöf den iş imkanı çok zor biliyorum ama ben işten ziyade kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?