Evlendikten sonra yeni farkettim ne oldu bana ?

Bazı unlulerin konuşurken ağzı kayiyor mesleki deformasyon diyolarya öyle bisey olabilir mi alt dudağın hafif hafif kayması ,şeyma subaşi nda ozge ozpirinccide var biraz onun gibi bisey mi ?

Bazı unlulerin konuşurken ağzı kayiyor mesleki deformasyon diyolarya öyle bisey olabilir mi alt dudağın hafif hafif kayması ,şeyma subaşi nda ozge ozpirinccide var biraz onun gibi bisey mi ?
Yok canim benimki üst dudak ta

merhaba benimde yüzümün sol tarafım suanda felç yavaş yavaş gelişen bir olay oldu ama genede agzım yamulmadan anlayamadım bugün 7 gün.. anlar anlamaz doktordaydım acile gittim dahiliye doktoru baktı hafif geçirmişsin dedi gözüm sıkamıyor ıslak calamıyorum gülerken zorlanıyorum ve anlatmadıgım sürece kiimse anlamadı yüzümde bişi olduğunu :D kortizona başlayalı 6 gün ama bana göre bi değişiklik yok korkmaya başladım dün nezle oldugumu düşünerek sağlık ocagına gittim dogruydu grip olmuşum üstünede sol bogazım intihaplanmıs :( antibiyotik verdi suan burnumda yara.... iyileşen arkadaşlardan iyileşirken ne hissettiklerini ögrenebilirmiyim benim yanagımda acıma var dokundugumda his kaybı geçiyor mu bi umut? çok korkuyorum... teşekkürler simdiden....

Back
X