Evlendikten sonra yeni farkettim ne oldu bana ?

Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
Evlilik le ne alaka derseniz banlanmaktan.korktugum icin aciklamadim ama 2 kere kocam ilk kez görmüş gibi beni dudaklarima abandı birakmak bilmedi cok uzun süre hayvani bi sekilde dudaklarim uyustu ve bi tarafi agzimin dudaklarimin acayip sismisti ondan sonra mi oldu diye düşünüyorum ondan dedim:KK61:

O naisl bi opmekse artık ağzının yamuldugunu dusunuyosun :KK15:

Aynada normal fotografta normal tel kamerasinda normal pcde yamuksa pc kamerasi sorunlu olmasin.
Ayrica opusmekle dudak yamulmaz ister saat ister gun sursun şişer ama sonra iner.

aynada da aynı şekilde görüyorsanız yüz felci olmuş olabilirsiniz bir doktara görünseniz iyi olacak

Hebehubele dedi:
Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
Evlilik le ne alaka derseniz banlanmaktan.korktugum icin aciklamadim ama 2 kere kocam ilk kez görmüş gibi beni dudaklarima abandı birakmak bilmedi cok uzun süre hayvani bi sekilde dudaklarim uyustu ve bi tarafi agzimin dudaklarimin acayip sismisti ondan sonra mi oldu diye düşünüyorum ondan dedim:KK61:
O naisl bi opmekse artık ağzının yamuldugunu dusunuyosun :KK15:
Sevistigin şey insan mıydı emin misin? Tövbeler olsun.
konu çok fena yöne gidiyor zaten başlıkla ,yazılanlar resmen bu tarafa götürüyor konuyu hayırlı olsun...

Ah Canm o nasıl bi öpüşmektir öyle :KK57: aynada öyle değilse takılma Canm

Sorun webcam'inizde olmasın? :işsiz:

Hebehubele dedi:

konu çok fena yöne gidiyor zaten başlıkla ,yazılanlar resmen bu tarafa götürüyor konuyu hayırlı olsun...

Gitmicek gibi değil ki :D

Kk hatunları günaydın güzel günler olsun öncelikle :KK24:
Şimdi asıl meseleye geliyorum.
Evlendikten sonra ilk defa online sinav için webcam karşısına geçtim , bi de ne göreyim :KK57: dudağım!. Ağzım yamulmuş suratım bismillah böyle yana doğru kayık duruyor. Tabi dikkatimi bu çekince acaba bilgisayar açısından mı dedim sınavı biraktım bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum bakıyorum değişen bişey yok kendi kendime söylenirken ağzım konuşurken yana kayıyor :skandal: sinirlerim bozuldu iyice . Daha önce defalarca webcam da surekli konuşurdum insanlarla bekarken hiç böyle bir durumum yoktu .:sus: Eşime sordum benim ağzım yamulmuş niye söylemiyosun diye degil dedi sonra webcami açıp ekranda gösterince aa ne oldu falan dedi bu ben iyice korktum:KK17: ay çarpıldım mı naptim :mad:
Sizce neden böyle olmuştur düzelir mi basina gelen varmi ?
biz buna yüz kısmı yuz felci diyoruz. sebepleri : soguk carpmas yani ruzgar - stres - 20 lik diş enfeksiyonu gibi şeyler sebeplerinden bir kacıdır. lıutfen doktr. git.
senin dedigin anlamda carpılma olmaz canım....

öpüşmekten olmaz. endişe etme.

biz buna yüz kısmı yuz felci diyoruz. sebepleri : soguk carpmas yani ruzgar - stres - 20 lik diş enfeksiyonu gibi şeyler sebeplerinden bir kacıdır. lıutfen doktr. git.
senin dedigin anlamda carpılma olmaz canım....
Bu durum hic gelmemisti basima, iyiki danismisim bu ihtimalide cok yuksek giderim canim pazartesi . Bide stres kaynakli olusabilecegini bilmiyodum

Bu durum hic gelmemisti basima, iyiki danismisim bu ihtimalide cok yuksek giderim canim pazartesi . Bide stres kaynakli olusabilecegini bilmiyodum
pts yi bekleme acile git. eger bir enfeksiyondan ise test yaparlar gerekli tetrkiklerdfen sonra duruma uygun antibiotik verirler . başka birşeyden ise ona göre yol çizerler sana
ayrıca tansisiyonunu ölçtür.

İyi olduğunuza çok sevindim. Gerçekten.
Kaç saat sürdü kimbilir öpüşmeniz tabii olacak o kadar o zaman.
Madem güzel bir nedenle dudakların yamuldu,uyuştu,takma o zaman kafana.
Belli ki bundan sonra hep böyle yamuk gezeceksin.
Çünkü bir kaç kere saatlerce öpüşebilen adam hayat boyunca bunu başarabilir.
Bu nasıl mesaj ya canınız çok sıkkın da saracak yer mi arıyorsunuz. Tuhaf:işsiz:

Kk hatunları günaydın güzel günler olsun öncelikle :KK24:
Şimdi asıl meseleye geliyorum.
Evlendikten sonra ilk defa online sinav için webcam karşısına geçtim , bi de ne göreyim :KK57: dudağım!. Ağzım yamulmuş suratım bismillah böyle yana doğru kayık duruyor. Tabi dikkatimi bu çekince acaba bilgisayar açısından mı dedim sınavı biraktım bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum bakıyorum değişen bişey yok kendi kendime söylenirken ağzım konuşurken yana kayıyor :skandal: sinirlerim bozuldu iyice . Daha önce defalarca webcam da surekli konuşurdum insanlarla bekarken hiç böyle bir durumum yoktu .:sus: Eşime sordum benim ağzım yamulmuş niye söylemiyosun diye degil dedi sonra webcami açıp ekranda gösterince aa ne oldu falan dedi bu ben iyice korktum:KK17: ay çarpıldım mı naptim :mad:
Sizce neden böyle olmuştur düzelir mi basina gelen varmi ?

Aynada da öyle mi?
Aklıma yüz felci geldi de bazen anlamıyor insan o_O

bi arkadaşımın dişlerinde sorun vardı.
dişlerini yaptırmazsan çenen yamulur demişlerdi hekimler.
sizde de öyle bir problem vardır belki. dişlerle alakalı olabilir.

Geçici yüz felci geçiriyor olabilirsin canım . Bi doktora gitsem iyi olur .
Yakın zamanda bi enfeksiyon geçirdin mi yada soğukta mı kaldın

Back
X