Evlendikten sonra yeni farkettim ne oldu bana ?

Kk hatunları günaydın güzel günler olsun öncelikle :KK24:
Şimdi asıl meseleye geliyorum.
Evlendikten sonra ilk defa online sinav için webcam karşısına geçtim , bi de ne göreyim :KK57: dudağım!. Ağzım yamulmuş suratım bismillah böyle yana doğru kayık duruyor. Tabi dikkatimi bu çekince acaba bilgisayar açısından mı dedim sınavı biraktım bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum bakıyorum değişen bişey yok kendi kendime söylenirken ağzım konuşurken yana kayıyor :skandal: sinirlerim bozuldu iyice . Daha önce defalarca webcam da surekli konuşurdum insanlarla bekarken hiç böyle bir durumum yoktu .:sus: Eşime sordum benim ağzım yamulmuş niye söylemiyosun diye degil dedi sonra webcami açıp ekranda gösterince aa ne oldu falan dedi bu ben iyice korktum:KK17: ay çarpıldım mı naptim :mad:
Sizce neden böyle olmuştur düzelir mi basina gelen varmi ?
Ben evlenmeyle bağlantı kuramadim ya...bi Asimetri varsa eşinle ne alakası var onu anlayamadım :))

İlk evlendiğimiz zamandi ozamanlar vajinismustum . Öpüşerek gevsetmeye çalışıyodu . Saatlerce uzayinca bi kaç kere öyle oldu. Bide düzeldi eşim suan Allah xok şükür çok iyiyiz eskisi gibi .
İyi olduğunuza çok sevindim. Gerçekten.
Kaç saat sürdü kimbilir öpüşmeniz tabii olacak o kadar o zaman.
Madem güzel bir nedenle dudakların yamuldu,uyuştu,takma o zaman kafana.
Belli ki bundan sonra hep böyle yamuk gezeceksin.
Çünkü bir kaç kere saatlerce öpüşebilen adam hayat boyunca bunu başarabilir.

Firdevs Yöreoğlunun son bölümdeki hali canlandı gözümde:KK70: Geçmiş olsun, acaba tik gibi bişey mi oluştu siz farketmeden
Allah iyiliğini versin :KK70:
Ya ben son zamanlarda hep seni konu açarken görüyorum
İlginç ilginç içeriklerin var
Yanii ? Yaşadıklarım ilginç şeyler demek ki . Bende doğru bi şekilde hareket etmek icin cogu seyi buraya yazıyorum fikir alıyorum . Fake değilim ama :KK66:
Sadece webcam deymiş, onunla alakası yoktur. Yüzünüz kaymaz onun için. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş dedikleri bu olsa gerek:)
Galibaa :-)

Ben konuyu gerçekteen anlamadın kameradamı yamuk çıkıyor yoksa gerçektenmi aynaya baktığınızda kayma varmı eğer varsa gerçekten akıl sağlığınızdan şüphe edeceğim çünkü normal insanlar böyle bir durumda acile gider sizin gibi gelipte burada kocasının nasıl şehvetli olduğunu anlatmaz
Aynaya baktığımda yok . Kamerada yamuk çıkıyor. Sebebi eşim mi yoksa sagliksal bi problemmi bu durum basina gelen varmi yasayan varmi sorum bu yönde.

İyi olduğunuza çok sevindim. Gerçekten.
Kaç saat sürdü kimbilir öpüşmeniz tabii olacak o kadar o zaman.
Madem güzel bir nedenle dudakların yamuldu,uyuştu,takma o zaman kafana.
Belli ki bundan sonra hep böyle yamuk gezeceksin.
Çünkü bir kaç kere saatlerce öpüşebilen adam hayat boyunca bunu başarabilir.
Çok sağolun Allah razı olsun. Simdi zaten ben istesemde yapmıyor öyle olduktan sonra korkmuştu oda .

Evlendikten sonra ilk defa online sinav için webcam karşısına geçtim , bi de ne göreyim :KK57: dudağım!. Ağzım yamulmuş suratım bismillah böyle yana doğru kayık duruyor. Tabi dikkatimi bu çekince acaba bilgisayar açısından mı dedim sınavı biraktım bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum bakıyorum değişen bişey yok kendi kendime söylenirken ağzım konuşurken yana kayıyor :skandal: sinirlerim bozuldu iyice . Daha önce defalarca webcam da surekli konuşurdum insanlarla bekarken hiç böyle bir durumum yoktu .:sus: Eşime sordum benim ağzım yamulmuş niye söylemiyosun diye degil dedi sonra webcami açıp ekranda gösterince aa ne oldu falan dedi bu ben iyice korktum:KK17: ay çarpıldım mı naptim :mad:
Kısmi yüz felci gibi duruyor hemen bir doktora gidin. Kortizon veriyorlar.

Dudaklarını yamultarak,uyuşturarak öpen adam tarafından sevildiğini mi düşünüyorsun?
Adam resmen hıncını çıkarıyor şevhetini bahane ederek!!!
Sende abartmissin ama canim hee adam hırçın öptü diye vay hatunu öldürecek nnnne alakkkka derim baska da bisey demem :eek::KK54:

Kiyamam yaa. Anlik stres kaynakli vucudun bir sekilde bunu disari vurup size yatismaniz icin sinyal verme mekanizmasi ama. Sanirim dahada panik olmussunuz. Yinede bi doktora gidin bence

Geçmiş olsun :( yamuk görünen kısıma dokunduğunuzda his kaybı var mı ? Dikkatli inceleyin ve elle muayene edin kendinizi sonrada bir nöroloğa gidin. Geçici bir durumdur inşallah yada web-cam yanıltmasıdır..

Back
X