Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aaaaa eve neden kilitlemişler.Nasıl bişey bu ya.Kızmadınız mı?Ben çok kızardm.Ne demekmiş o öyle.Çok ayıp etmişler

biz balayına gitmiştik...
gelince ilk kayınvalidemlere gittik ama el öpmeye değil gezmeye.üstümüzde eşofmanlarla öylesine yani..
el öpmeye ayrı gitmiştik..bi kaç gün sonra..
sonra bizim kilere ve sonra eşimin diğer akrabalarına..
bu böyle bi ay falan sürdü ve inanılmaz germişti bizi..hiç hoş bi durum değildi valla..bitti o işler çok şükür..

ertesi gün biz de bir yere gitmedik... zaten öğleyi geçmişti kalktığımızda....

kahvaltı ettikk.... evden çıkmadık..

3. gün babam şehirdışnda çalışıyordu.. işine geri dönecek, hem uğurlama olsun, hem de yemek yedik işte....

kaynanama ise tam 3 ay sonra gittim...o da öylesine... küsmüştük çünkü... gerçi o utanmadan kaz kez aradı gelmiyormusunuz diye ama hahahhaha çoook beklersin demiştim.... nitekim öyle oldu....

aksam dugun bıtımı el öptük.. konvoyla otele geldık...

sabah 8.30 uyandırıldıkkötükedihüso kayınvalıdemler memleketlerıne dönuyorlarmış.. sevgılı ogullarını gormeden gıdemedıler...

otelın balkonundan el salladım.. inmedım aşagıya kadar......:1closedeyes:
. harıka bır kahvaltıdan sonra annemlere gıttık.. babamdan çok utanmıstım. ama bellı etmedım..
o gecede annemlerde kaldık.. sabah da istanbula donduk zaten.. kayınvalıde kayınpeder ve gorumcelerımı saymazsam hersey mukemmeldı..

allahım bı daha yuzlerın göstermesın bana.. kalbım sıkısıyor adları gecınce bıle bu arada..:1closedeyes:
amma sınırlendım sımdı bak.. sabahın kor vaktı kım hatırlattı bana yaaaaaaaaklava:

yuh be evlendikten sonra ne el öpmesi saçmalık ,insan çiftleri yanlız bırakır yada balayına gönderir,terbiyesizlik bence bu..

biz ertesi gece balayına gideceğimiz için akşam kayınvaldemlere gittik ama bohça falan götürmedim gecede onlar bindirdi otobüse. bende utanmıştım baya ama rahat bi ortamdı .
yemekleri de düşünme tatlım arkadaşlarında dediği bol bol tarif al deneye deneye alışırsın zaten

düğünden sonra el öpünce ne oluyorki,tamamen saçmalık sanki düğünde sana takı takarken öpmedin ellerini :) yani insan kendini kötü hisseder..

Dügünden sonraki gün el öpmeye gidersek ben cok cok utanirim cünkü herkes dügünden sonra ne yaptigimi bildikleri icin cekinirim

banada çok saçma geliyor bu ertesi günü atlı kovalar gibi el öpmeye gidilmesi
yani bikaç gün sonra gidilmesi daha mantıklı hem daha yeni evlenmişsin sabah uyanır uyanmaz hadii el öpmeye gidelim demek komik bence

ya şu el öpme işi bu tür formatiler aklıma geldikçe evlenmekten soğuyorum bende hiç sevmem nasıl gidecem bilmiyorum ama nişanlım illaki gidecez diyo tek 3 yıllık ilişkimizde tek anlaşamadığımız konu bu bide düğün sonrası bize gidip yemek yiyip öyle çıkcaz diyo asla istemediğim bişey kendimi çok yabancı hissederim orda benden kimse olmıyacak nişanlım bile bi yabancı olacak o ortamda gerçi bizdede öyle abilerim evlendiğinde düğünden sonra bize geldiler nişanlımı nasıl ikna edecem düğün sonrası direk evimize gitmek için yada arkadaşlarla eylenmeye

ay ne saçma bişi bu ya rasiba.. bari o gece rahat bıraksın şu ebeveynler evlatlarını.. hep yakalarındalar..ana babalık da bi yere kadar olmalı bu yaştan sonra.. valla beni böyle zorlasa sözlüm ondan da soğurum evlilikten de..

ama tabii sen soğuma sakın.. cilve yap azcık kıs o gece neler istediğini anlat ona.. seksi ol anlatırken de.. valla erkek milletine istediğini yaptırmanın en kolay yolu bu bence..bi iki cilveyle benimki hemen eriyiveriyo :)) mesela, ona sabırsızlandığını söyleyebilirsin.. böyle bi ortama girince o gece benden sana hayır gelmez ona göre diyebilirsin.. en azından bu şekilde ertesi sabaha ertelet şu elöpme yemek vs işini.. cidden ne saçma sapan bişi bu yaa..

bizde de adettir el öpme olayı.
ama bi akrabamız kızı evlendiği zaman bu el öpme olayı için "ben pez...miyim ne görcem ertesi günü" diye posta koyduydu :)) o da biraz abartı gibi ama adet işte. ben de kırmızı kurdeleye sinir oluyorum bakalım napcaz. bi de şöle bişi var, ertesi gün çiftin geldiği evdeyseniz saçına başına bakmışlardı bizim hatunlar ister istemez banyo yapmışmı fln die. yani herkesin aklında o şey var, ama illa gelinecek el öpülecek. çok sıkıştırırlarsa "eveeett seviştim beeeenn" diye çığlık atarmışım falan :1ninca:

Bizde adet şöyledir;evlendikten en az 1 hafta ya da 10 gün sonra ailelere el öpmeye gidilir, ertesi gün olur mu yaa düşünsenize"anne-baba ver elini öpiim dün gece süperdi"dermişcesinedelikafaduldenaradan biraz zaman geçmeli,bizde böyle valla...

ay cok guldurdun benı cok yasa emı:roflol:
bende utanırım gıtmeye zaten yorgunluktan kendıme gelememkı ben
banyo yapıp cıkıncada hasta olur usuturum-tatlicadiarzu-

biz 3 gün fenerbahçe ordu evinde kaldık fakat sular akmadığı için ve saçlarım sprey ve tokalardan kabarık bi cadı kafasına benzediğinden mecburen annemlere gittik ve duş aldık sona tekrara otelimize döndük)))

biz ertesi sabah 5 de havaalanındaydık,uykulu uykulu.....balayı için...bi de ucak 2 saatte vardı ben bir an önce gitmek için sabah 5 te olsun diye tutturmuştum ama öyle zor oldu dügün yorgunlugunun üzerine yollara düşmek...sonra tabi dinlendim ve süper bi balayı gecirdim ama o gün bi faciaydı....yemek konusundada ögrenirsin mutlaka bişeyler derim.....

Biz dinlendik ogün. ertesi günde eşimin ailesiyle buluşup yemeğe gittik . 1 Hafta sonrada balayına çıktık :jeyyar:

Son düzenleme:
benimki bombaydı..
Çok severim kayınvalidemi, sabah 9'da aradı açmadık, 12'de aradı açmadık (fazla pimpiriklidir) bunlar kombi kullanmayı bilmez gazdan zehirlendiler diye korkup duruyor, biz de evde çüş bugün de aranır mı yahu diyip kapattık ceplerii..
Ben sokağa çıkmadan duramam diyorum sıkıldım falan bide ertesi günü yola çıkacağız bir bakarım ki bir tane sütyen yoook hepsi babamda kalmış..
E kös kös çkarsın o kapattığın cepleri açarsın ararsın biz geliyoruz diye.. alık e bari kocamınkilere de gidelim dedik kayınbirader şaka sever olası bir şakasında saçını başını yolarız dedik.. Kaynana sıkıştırır beni oldu mu oldu mu diye (diyemezsin ki anne o iş 4 sene evvel olduydu korkma ) ben bilmem oğluna sor edim o da gülüyor, en son evet anlamına gelecek bir baş işareti ile kadın; ohhhh Rabbim şükür dedi (benle ilgili değil oğlu bilmez diye korkmuş )
gülerek andım sayenizde :)
bide biz düğünden bir gün önce alışverie gitmiştik markete düğün günü kolarım ağrıdı, boynum ttuldı durdu :) siz boşverin yemeği arayın sipariş verin gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…