• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Esinize diyeceginiz sesi kes senin ailenle olan dolduruslarin bu evde sökmez 1 daha olursa babamla konuşurken çözersin derdini ailenle yasadiklarin ailenle kalacak bana koca kari gibi gelip laf tasima bir daha diyin rest cekin sizde konuyu uzatmayın erkk siniri başkadır

Bile bile lades. Üzgünüm, birazdan boşanmak o kadar kolay değil. Siz ilk hatada boşanıyor musunuz diyeceksin.
2.nisanim dedin, yaşım geçiyor dedin ölmuş babana laf eden adamla evlendin. Akıl veren herkese kızdın. Sana nikahı hemen yapma dediğimi hatırlıyorum gozlemleyecegim deyip 3 aya evlenmissin.
Kendini ezdirme, hemen de çocuk yapma. O adam korunmasi için guvenme, git sağlık ocağına bir korunma yöntemini seç.
Bn doğum kontrol hapı alicktim göğüsumde kitle çıktı doktor hapi onermedi bnde kendin korun dedim

Esinize diyeceginiz sesi kes senin ailenle olan dolduruslarin bu evde sökmez 1 daha olursa babamla konuşurken çözersin derdini ailenle yasadiklarin ailenle kalacak bana koca kari gibi gelip laf tasima bir daha diyin rest cekin sizde konuyu uzatmayın erkk siniri başkadır
Sorun babam rahmetli olduğu icin sahipsiz sanıyor bide illa kaynanama gidelim dedi bnde gitmedim gitmeyince oda gitmedi

İşte iste bence.
Yoksa bu saçma evlilikte devam etmeye bahanen kalmaz.
"İkinci nişani atti" denmesinden cekinip ayı gibi biriyle, bin falsosu olan biriyle evlenen birisin. Şimdi bosansan "hem nişan attı,hem koca boşadı" diyecekler, daha kötü
Ama şimdi çok mantıklı gelecek bu yazdıkların konu sahibine...

Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar nişanlı olan şuan ki eşiniz rahmetli babanız için hoş olmayan şeyler söylemişti. Madem bu kadar gömücüydünüz, nişanlınızı neden gömmediniz o zamanlar?
Kocayı garantilememişti o zaman.

Sorun babam rahmetli olduğu icin sahipsiz sanıyor bide illa kaynanama gidelim dedi bnde gitmedim gitmeyince oda gitmedi
Aa basiniz sagolsun. Guzel konusun ailenle olani buraya tasima burasi bizim evimiz birde hemen cocuk yapma benim ex koca gibi kardes delisi çıkmasın ben bosandim ailesi cok on planda idi

Kendini ezdirme tabiki ama anacı bacıcı bir adam seni her türlü ezer. Ezmesine izin vermezsen de muhtemelen evliliğin biter. Ya boşanacaksın ya da psikolojine veda edeceksin.
Görümce demedigim.seyleri dedi iftira resmen bn yine aramı bozmadim bana gelmis onu savunuyor ikinizin arasında kalıyorum diyo eğer öyleyse sevgi eksikliği var

Spiral??? Ya da dikkat et onun korunma şekline. Çünkü bu ilişki toksik bir ilişki. Korkundan bosanmazsin da biliyorum. Altta kalma en azından senin sözün geçinceye kadar çocugu ertele.
Spiral düşüneyim cinsellikte istiyor bnm bacağım kasıldı onada tepki verdi

Bu durumu bence psikologlar incelemeli evlenince ne oluyor aileler böyle kıymete biniyor.Toplumumuzda el kızı diye bir yargı varya onun dışa vurumu muhtemelen eşin tabiki el kızı olacak evden olmaz zaten.

Görümce demedigim.seyleri dedi iftira resmen bn yine aramı bozmadim bana gelmis onu savunuyor ikinizin arasında kalıyorum diyo eğer öyleyse sevgi eksikliği var
Kocana artık aile olduğunuzu hatırlat. Ki anlayacağını sanmıyorum da neyseee

Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi

Mezarlıkta karşılaştığınızda da aynıydı şimdi az bile yapmış sonuçta bile bile evlendiniz
Ağzının payını almıştır niye ağır geldi ki?

Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
EVlenmeden once de danismissin bizlere dinlememissin. Simdi de danisiyorsun yine dinlemeyeceksin bizleri. O yuzden bence bildigin gibi yap. :işsiz:

Back
X