Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim.
Mavera.O değil de bir eşya reis vardı, o da aynı bu üye gibiydi. Devamlı boşanmak ister, bunun önündeki tek engel de nakliye meselesiydi.Eşya denince hemen onun adı gelir, kimdi kızlar, hadi bakayım cevap verin? Bakayım hatırlayan var mı?
Eşini savunmayip kardeşine laf soylettirmiyor bn şok o kim oluyor dedim bnde sahipsiz değilim anam var
Çocuk istemiyorum korun dedim
Savaşmak için mi evlenmiş arkadaş?Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Spiral düşüneyim cinsellikte istiyor bnm bacağım kasıldı onada tepki verdi
Street FighterBi 15 gün sonra bu konuşma şekilleriyle siz ringe çıkarsınız!
Açık açık beni önemsemiyor musun diye sorun?Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Öyle oldu yok zevk alamıyormus bnde cinsellik yaşamak için mi evlendin dedimsevişirken mi kasıldı?
ne diye tepki verdi sinirlendi mi?
Önemsiyorum diyo kız kardeşim olduğu için o bnm gözbebeğim diyorAçık açık beni önemsemiyor musun diye sorun?
Bn koruncaktim gogusumde kitle cikti doktor onermedi o yüzden o koruncakonuda adamın insafına bıraktın yani.
Oda alisik olmadigi biseyi deneyimliyor, sizde. Ikinizinde zevkin doruklarina bu kadar kisa surede cikmaniz cok normal ama sizin esinizde bunlari anlayabilir mi bilememÖyle oldu yok zevk alamıyormus bnde cinsellik yaşamak için mi evlendin dedim
Bence çocuk yapma yol yakınken gönder gitsin. Ömür boyu Kuman gibi olacak hep 2. Plana atılacaksın çok belli. Düzelmez .Önemsiyorum diyo kız kardeşim olduğu için o bnm gözbebeğim diyor
Sen kimsin dedim gömeni bnde gömerim dedimEski konularınızı bilmiyorum da neden kocanın ablası aynı kuaföre gelmesin ki, bu işten siz zararlı çıkıyorsunuz her seferinde! Biraz aklınızı kullanıp mı hareket etseniz? Eşinizin ifadeleri de doğru değil kim kimi neden gömsün ki ayol aile olduk biz diyemediniz mi 15 günlük kocişe sarılıp
Gerçekten hayret bişeysiniz
Aynı kuaföre gidicemtik bn gelmesin başka kuaföre gitsin demişim halbuki böyle bişey demedim uydurmuslarEski konularınızı bilmiyorum da neden kocanın ablası aynı kuaföre gelmesin ki, bu işten siz zararlı çıkıyorsunuz her seferinde! Biraz aklınızı kullanıp mı hareket etseniz? Eşinizin ifadeleri de doğru değil kim kimi neden gömsün ki ayol aile olduk biz diyemediniz mi 15 günlük kocişe sarılıp
Gerçekten hayret bişeysiniz