• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Eski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…

Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi

Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu

Görgüsüz bnce

bırakıyor ve gidiyorummmm bile bile yapılan hiçbir şry hata değildir

Benim abim evlense hanım korkusuna ev adresini vermez bu adamlar ne iş anlamıyorum. Birde gömüşme mevzuu var bu lügatlar çok sıkıntı yüz göz olunmuş. Politik olunması lazım dümdüz her aklımızdan geçeni söylesek her eseni yapsak nerde kaldı medeniyet nerde kaldı edep adap. Konuyu sessize alıp mesafe koymak lazım.

Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Cocuk cocuk laflar, karsılıklı Ustelık
Yaş anca 22-23 galıba

Yapabilirseniz umursamayın bence

Bu iş iki tarafında kendini ispatlama mevzusuna dönecek belli ki. Bıkkınlık gelmeden başından kestirip atın bu konuyu. Saçma sapan muhabbetlere girmeyin. Kardeşim seni gömer ne ya ergen midir nedir öyle koca mi olur

Çok saçma seyler... Ayni kuaföre geldik ne olacak cok istiyorsanız VİP salonla anlassaydiniz. Daha ilk günleriniz simdiden gelin görümce tripleri cok erken ki bence görümce güzel bir arkadaş olur insana. Niye hemen kendinizi ayri konumlandiriyorsunuz , eşinizin ailesini kendi aileniz gibi kabullenmek yerine cok çabuk savaş açmışsiniz..

Eski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…
Yaş 33 bn demedim

Çok saçma seyler... Ayni kuaföre geldik ne olacak cok istiyorsanız VİP salonla anlassaydiniz. Daha ilk günleriniz simdiden gelin görümce tripleri cok erken ki bence görümce güzel bir arkadaş olur insana. Niye hemen kendinizi ayri konumlandiriyorsunuz , eşinizin ailesini kendi aileniz gibi kabullenmek yerine cok çabuk savaş açmışsiniz..
Bana ilk önce iftira attı görümcem bizimle aynı yere gelmesin resul kuaföre gitsin demişim halbuki böyle bişey demedim nasıl seveyim

Şaşırdım. 33 yaşta böyle bir evlilik. Saygısızca laflar… Ne diyim kolay gelsin.
Sürekli kardeşini savunmaya geçiyor ona bişey denmezmis gömermis insanı tehdit eder gibi konuşmalari bnde onu gömerim dedim haketti

Oooo bu kadar erken beklemiyordm seni.. bide eltin varsa tadından yenmez bu evlilik

Back
X