• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Eski konularınızı bilmiyorum da neden kocanın ablası aynı kuaföre gelmesin ki, bu işten siz zararlı çıkıyorsunuz her seferinde! Biraz aklınızı kullanıp mı hareket etseniz? Eşinizin ifadeleri de doğru değil kim kimi neden gömsün ki ayol aile olduk biz diyemediniz mi 15 günlük kocişe sarılıp
Gerçekten hayret bişeysiniz
Sorunda bn gelmesin demedigim halde öyle demişim diye iftira atildi

Sizin yaşadığınızı zorunlu da yaşayacak. Siz ikiniz de bu adamdan olmaz denildiği halde koştura koştura gittiniz, gidiyorsunuz.
Burdan ne diyelim. Çocuk olunca düzelir
Bu kadar degildi

Balık baştan kokmuş eski konularinizi bilmem ama arkadaşlar sizi uyardık demişler bile bile lades demek bu nisanliyken nişan atmayan evliyken bu adamı bosamaz sonra arka arkaya sürpriz bebekler doğar bu sefer kocam ilgisiz demeye başlar hep aynı seneryolar

Ben bunu anlamıyorum yıllarca uzak yaşamiş evlenince kardeş abla vs kıymetli oluyor. Bunun mantığı ne ? Hani uzak olan erkeğin dahi evlenince oraya yaklaşmasinin?
Benim babamda böyleydi neler yapmış anneme zamanında şimdi hiçbirinin yuzune bakmıyor tam tersi annem gorusuyit kendi gorusmuyor hatta bende anlamadım okuyup ufleniyor gibi anaci kardeşci oluyorlar bir anda

Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum

Bence acilen hamile kalmalisin sey pardon yani kaza ile demek istedim. Malum boyle sorunlu evliligi olanlar hep kaza ile hamile kaliyor ya hah iste ondan. En azindan bir bahanen olur cocugum icin katlaniyorum dersin. Simdiye kadar sana verilen tavsiyeleri onemsemedin nasilsa.

Bir sen bir de zorunlu. Her sorununuzda fikir almak için konu açıyorsunuz ama insanların verdiği fikirleri, tavsiyeleri de takmıyorsunuz. Ee tavsiye versek yine bildiğinizi yapacaksınız, ne diye yoralım kendimizi? O kadar insan size bu adamla evlenmeyin dedi. Eşinizle ayrı, görümcelerinizle ayrı uğraşın durun artık, yersiniz birbirinizi. Daha bunlar başlangıç, sizin daha buraya açacak bir sürü konunuz olacak. Bari hemen çocuk yapmayın. Bari bu tavsiyeye uyun. Sonradan çocuğum için boşanamıyorum bahanelerine sığınmak zorunda kalmazsınız.

Bir sen bir de zorunlu. Her sorununuzda fikir almak için konu açıyorsunuz ama insanların verdiği fikirleri, tavsiyeleri de takmıyorsunuz. Ee tavsiye versek yine bildiğinizi yapacaksınız, ne diye yoralım kendimizi? O kadar insan size bu adamla evlenmeyin dedi. Eşinizle ayrı, görümcelerinizle ayrı uğraşın durun artık, yersiniz birbirinizi. Daha bunlar başlangıç, sizin daha buraya açacak bir sürü konunuz olacak. Bari hemen çocuk yapmayın. Bari bu tavsiyeye uyun. Sonradan çocuğum için boşanamıyorum bahanelerine sığınmak zorunda kalmazsınız.
Işın icindn çıkamıyorum buraya yazıyorum dediğiniz gibi hemen.ayrilinmiyor çocuk istemiyorum bunun için doğum kontrol hapı aldim göğüsumde kitle varmış doktor onermedi başka yöntemlere bakicm

Evlenme diyenleri dinlemeyip evlendiniz. Smdi verilen akillari uygulayacak misiniz? Sanmam

Benim babamda böyleydi neler yapmış anneme zamanında şimdi hiçbirinin yuzune bakmıyor tam tersi annem gorusuyit kendi gorusmuyor hatta bende anlamadım okuyup ufleniyor gibi anaci kardeşci oluyorlar bir anda
Durum tam olarak böyle kardeşi herşeyden önce geliyor herseyiymis namusuymus bn neciysem

Back
X