• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

O zaman papağan gibi tekrar tekrar aynı kelimeleri yazma , sorulara saçma sapan anlamsız benzer hatta birebir aynı cümleler ile cevaplayarak anormal biri olduğun hissini uyandiriyorsun, akıllıca mantıklı cevapların yok , takmışsın gömecem de gömecem başka bir lafın yok , kendini ifade etmeyi öğren önce, bu adamla binbir saçma şeye rağmen evlenmenden belli aslında anormal olup olmadığın 🤷‍♀️
Ben olanı anlatıyorum beğenmiyorsan yorum yapma normal biriyim kendimi.sana kanıtlamaya ihtiyaçim yok

Eklentiler

• 1689012790295.webp
    1689012790295.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 66
Hergun ilişki istiyor bu nasıl bisey
Sen çözüm falan bulamazsın. Deşarj oluyorsun; gelip gidip gündelik sorunlarını konuşup, evliliğinin mahremine kadar döküp, kocaya sürekli hakaret edip sonra gidip o evliliği sürdürmeye, cinsellik yaşamaya devam eden kadınlar kafasındasın.

Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Genç arkadaşım kardeş ve eş kıyaslanmaz.
İkisi ayrı kıymetli.
Bana sorarsanız kardeşim çok kıymetlidir benim, eşim hayatımda yokken o vardı, birlikte büyüdük, onun yeri apayrı.
Bununla birlikte ne kardeşimi eşime ezdiririm ne de kardeşim eşime laf edebilir.
Sana tavsiyem eşine ailesini kötüleme.

Genç arkadaşım kardeş ve eş kıyaslanmaz.
İkisi ayrı kıymetli.
Bana sorarsanız kardeşim çok kıymetlidir benim, eşim hayatımda yokken o vardı, birlikte büyüdük, onun yeri apayrı.
Bununla birlikte ne kardeşimi eşime ezdiririm ne de kardeşim eşime laf edebilir.
Sana tavsiyem eşine ailesini kötüleme.
Ailesini hicbirzmn kotulemedim ama kardeşi için beni bir kenara atar gibi

Sen çözüm falan bulamazsın. Deşarj oluyorsun; gelip gidip gündelik sorunlarını konuşup, evliliğinin mahremine kadar döküp, kocaya sürekli hakaret edip sonra gidip o evliliği sürdürmeye, cinsellik yaşamaya devam eden kadınlar kafasındasın.
Canim neyin kafasını yaşıyorsun boşanma davası actim

Esinize diyeceginiz sesi kes senin ailenle olan dolduruslarin bu evde sökmez 1 daha olursa babamla konuşurken çözersin derdini ailenle yasadiklarin ailenle kalacak bana koca kari gibi gelip laf tasima bir daha diyin rest cekin sizde konuyu uzatmayın erkk siniri başkadır
Ona gerek kalmadı.sehpa kırdı kafanina kırarım dedi evi terkettim bosaniyoruz

Eski konularınızı bilmiyorum da neden kocanın ablası aynı kuaföre gelmesin ki, bu işten siz zararlı çıkıyorsunuz her seferinde! Biraz aklınızı kullanıp mı hareket etseniz? Eşinizin ifadeleri de doğru değil kim kimi neden gömsün ki ayol aile olduk biz diyemediniz mi 15 günlük kocişe sarılıp
Gerçekten hayret bişeysiniz
Herşey bitti kim kime ne demiş umrumda değil

Eski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…
Bn değil eşim dedi

Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Kendi düşen ağlamaz, olduğu gibi kabullen hayatına bak. Kolay gelsin.

Back
X