Evlendim 2 ayda bitti

Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Burda konu açıp eğer bir çok kadın size olmaz evlenmeyin diyorsa inanın bir bildikleri vardır çünkü herkesin bir hayat tecrübesi deneyimleri var. Sadece siz duygularınızla haraket etmek istediğiniz için mantık kısmını devre dışı bırakıyorsunuz sonra evlenincede gerçek yüzünü görüyorsunuz. Sizin ona olan sevginizin saygınızın onu değistirceğini düşünüyorsunuz ama öyle olmuyor. Adam az çok size kendini nişanlılık döneminde zaten belli etmişti görmek istemediniz. Bu sefer yapmanız gereken daha alttan almamak hep veren taraf değil bir kez de giden taraf siz olun. Yoksa daha çok yıpranıcaksınız. Boşanıcaksan boşan isabetli bir karar olur ikimiz içinde de

Back