Evlendim 2 ayda bitti

Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim

Sana defalarca kez yazdik ama anlatamadik. Ikinizin tek ortak noktasi para. Zaten oyle ortada saygi, ask falan yoktu. Sasirmadim.

Bakın geçen bir kadin yazdı. 1 yaşında bebeğim var, eşim oyun ablasına bile kızıyor, para kazanmama kızıyor, bebek 1 saat ağlıyor odadan çıkmıyor diye. Mesele direk bosan yazdım. Bana ne? Ama görünen köy kılavuz istemez.

Sizin evliliginizin de çingene çadırından farklı olmayacağını söyledik. Ölmuş babana küfreden adamla olmaz. Olmayacak. 2. nisanım ayrılamam dedin.
Kadın erkek ilişkisinde beklenecek, çözülecek problem var çözülmeyecek problem var.

Herkes evlenme dedi dinlemediniz
Ağzının payını verdim gözü korktu dediniz demekki korkmamis
Bir daha ağzının payını verin bakalım bu sefer olur belki
Tek tesellim adam bırakmış geri dönmez böylece kurtulursunuz
Ağzının payı: +Sana ne? -Saman ye.

Bakın geçen bir kadin yazdı. 1 yaşında bebeğim var, eşim oyun ablasına bile kızıyor, para kazanmama kızıyor, bebek 1 saat ağlıyor odadan çıkmıyor diye. Mesele direk bosan yazdım. Bana ne? Ama görünen köy kılavuz istemez.

Sizin evliliginizin de çingene çadırından farklı olmayacağını söyledik. Ölmuş babana küfreden adamla olmaz. Olmayacak. 2. nisanım ayrılamam dedin.
Kadın erkek ilişkisinde beklenecek, çözülecek problem var çözülmeyecek problem var.
Sorun çok büyük daha 2 ayda boşanmak istiyorsa ciddi degil

Back
X