- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Psikopat mi diyosunuzBu cümle eşinizin nasıl mantıkta bir adam olduğunu fazlası ile açıklıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikopat mi diyosunuzBu cümle eşinizin nasıl mantıkta bir adam olduğunu fazlası ile açıklıyor.
Hiç ilgisi yokEvlendiğim adam Bilkent mimarlık mezunu, yurt dışı masterı var maaşımı sorgulamayı bırak evlendikten 2 sene sonra araba aldı bana. Yine de el oğluna güven olmaz diye evlilik oturana kadar tam emin olana kadar sıkıca korundum bebek yapmadım. Bence de hiç benzemiyoruz![]()
üzüldüm bile bile yaş tahtaya basmanıza, ve Allahın bazı şeyleri gözümüze sokup bunları bile bile yapmanız beni üzdü umarım hayırlısı olur hakkınızdaArkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Psikopat mi diyosunuz
Herşey kolay geliyor gülüyorsun hani bu işler öyle kolay değilNe görüceksin çok merak ettim şuvan?
Almayım.sagolMillete kına yak kına yak diyip duruyorsunMune sana güzel bir kına yakar diye düşünüyorum.
Kendi adına konuş aşko.Herşey kolay geliyor gülüyorsun hani bu işler öyle kolay değil
Almayım.sagol
Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Birkere evi erkek gecindirir.Senin parana göz dokemez.
Hamile falan kalmadan ayrıl yolun neresinden dönersen kar kardır.
Benim için bitti beni istemeyeni bnde istememboşanmayıp bi de çocuk yapacağınıza o kadar eminim ki
maaşınız üzerinden planlar yapıyorlardı babasıyla, bi anda beğenmez mi oldular?
Beni 2 ayda çok yıpratti hem eve bişey almiyor hemde sen ne aldın diyor ben almasam evde bişey olmuyorHayır piskopatlıkla alakası yok. Bu tarz adamlar bencil oldukları için kadınlara merhamet göstermiyorlar. Zaten sürekli para hesabı da yaptıkları için kadınlar bunlarla samimi ilişki de kuramıyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarak yıpratıyorlar.
Ne kadar da sürpriz olmuştur şimdi bu, oysaki evlenmeden hiç böyle değildi.Test yaptırdım negatif çıktı bncede öyle benim maaşima göz dikilmis
Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Sen kendine yak bnceMillete kına yak kına yak diyip duruyorsunMune sana güzel bir kına yakar diye düşünüyorum.
Ne gibi meselaBu cümle eşinizin nasıl mantıkta bir adam olduğunu fazlası ile açıklıyor.
Benim için bitti beni istemeyeni bnde istemem
Durup durup etkileşim görmek için aynı seylere cevap verip durma. Sana güzel bir kına yakarlar yoksa haberin olsunSen kendine yak bnce