Evlendim 2 ayda bitti

Evlendiğim adam Bilkent mimarlık mezunu, yurt dışı masterı var maaşımı sorgulamayı bırak evlendikten 2 sene sonra araba aldı bana. Yine de el oğluna güven olmaz diye evlilik oturana kadar tam emin olana kadar sıkıca korundum bebek yapmadım. Bence de hiç benzemiyoruz😻
Hiç ilgisi yok

Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
üzüldüm bile bile yaş tahtaya basmanıza, ve Allahın bazı şeyleri gözümüze sokup bunları bile bile yapmanız beni üzdü umarım hayırlısı olur hakkınızda

Psikopat mi diyosunuz

Hayır piskopatlıkla alakası yok. Bu tarz adamlar bencil oldukları için kadınlara merhamet göstermiyorlar. Zaten sürekli para hesabı da yaptıkları için kadınlar bunlarla samimi ilişki de kuramıyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarak yıpratıyorlar.

Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim

E boşan kurtul.

boşanmayıp bi de çocuk yapacağınıza o kadar eminim ki :işsiz:

maaşınız üzerinden planlar yapıyorlardı babasıyla, bi anda beğenmez mi oldular?
Benim için bitti beni istemeyeni bnde istemem

Hayır piskopatlıkla alakası yok. Bu tarz adamlar bencil oldukları için kadınlara merhamet göstermiyorlar. Zaten sürekli para hesabı da yaptıkları için kadınlar bunlarla samimi ilişki de kuramıyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarak yıpratıyorlar.
Beni 2 ayda çok yıpratti hem eve bişey almiyor hemde sen ne aldın diyor ben almasam evde bişey olmuyor

E ne bekliyordun ki. Evlenince sihirli değnek değecek falan mı?

Back
X