Evlendim 2 ayda bitti

Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim

Eskiden nasıldı?

Boşan gitsin hayat kısa kimsenin eziklemesiyle hayat geçmez 😉

Kadının parasına muhtaç erkek file çorabını giyip çevre yoluna insin kendini tatmin edecek parayı o şekilde kazanır
Bosancam.hatta pazartesi günü.avukatla görüşmeyi düşünüyorum benim kızdığım oyuncak değil bu kadar değil

Bosancam.hatta pazartesi günü.avukatla görüşmeyi düşünüyorum benim kızdığım oyuncak değil bu kadar değil

Bakın erkekleri kadın gibi düşünüyor sanıyorsunuz yanılgılar bundan çıkıyor.

Erkekler savaşa gidip birbirlerini öldürüyorlar yeri gelince onlardan duygusallık beklemeyin 😉

Ona göre oyuncak seks için yaptıkları aşk taklitlerine kanıp duygusallık beklemeyin

Bakın erkekleri kadın gibi düşünüyor sanıyorsunuz yanılgılar bundan çıkıyor.

Erkekler savaşa gidip birbirlerini öldürüyorlar yeri gelince onlardan duygusallık beklemeyin 😉

Ona göre oyuncak seks için yaptıkları aşk taklitlerine kanıp duygusallık beklemeyin
Bu konuda haklisin

Back
X