- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.986
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisandada vardı sorun evkenince büyüdüKonu nasıl buraya geliyor?
Sizin kışkırtmanız varsa bilemem ama adam dümdüz bu cümleleri kuruyorsa ne cesaret evlendiniz?
bn 2 kuruş maasla calisiyormusum
Hint kınası miDurup durup etkileşim görmek için aynı seylere cevap verip durma. Sana güzel bir kına yakarlar yoksa haberin olsun
Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Banada yak bariYok Afgan kınası. İyi tutuyormuş diyollaa![]()
aklınca küçük görüyor beni
Bosancam.hatta pazartesi günü.avukatla görüşmeyi düşünüyorum benim kızdığım oyuncak değil bu kadar değilBoşan gitsin hayat kısa kimsenin eziklemesiyle hayat geçmez
Kadının parasına muhtaç erkek file çorabını giyip çevre yoluna insin kendini tatmin edecek parayı o şekilde kazanır
Çocuk isteyen kim bosancamÖyle demeyin inanıyorlar sonra![]()
Bosancam.hatta pazartesi günü.avukatla görüşmeyi düşünüyorum benim kızdığım oyuncak değil bu kadar değil
Nisan'da olan sorunlar evlenince düzelmiyor işte.Daha beter oluyor.Nisandada vardı sorun evkenince büyüdü
Bu ayıyı beslemeye devam mı edeceksin.Beni 2 ayda çok yıpratti hem eve bişey almiyor hemde sen ne aldın diyor ben almasam evde bişey olmuyor
Bu konuda haklisinBakın erkekleri kadın gibi düşünüyor sanıyorsunuz yanılgılar bundan çıkıyor.
Erkekler savaşa gidip birbirlerini öldürüyorlar yeri gelince onlardan duygusallık beklemeyin
Ona göre oyuncak seks için yaptıkları aşk taklitlerine kanıp duygusallık beklemeyin
Tabiki hyr kiracimiz aradı onunla muattap olmak istemiyormus bizim evi su basmış bnde msj attim sevdigim için değil mecburiyetten cvp bile vermemisBu ayıyı beslemeye devam mı edeceksin.
Katılıyorum arkadaşım dediki pişman olur çiçekle fln gelir dedi hiç sanmıyorum tukurdugunu yalayan biri değil gelmez oNisan'da olan sorunlar evlenince düzelmiyor işte.Daha beter oluyor.
Banada yapsana askoYok Afgan kınası. İyi tutuyormuş diyollaa![]()
Eskiden nasıldı?