- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
O bosamazsa bn acicam avukatla goruscemO dava açmaz senin gibi kendisine katlanan birini bulamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bosamazsa bn acicam avukatla goruscemO dava açmaz senin gibi kendisine katlanan birini bulamaz.
Bn ne acılar yasadim babamı kaybettim adeta yıkıldım bana acimayan herşeyi yaparÜzdün kral![]()
Göbek atarken kına da yak seni pis bekar
Nişanlıyken seni arabasına almamıştı mezara giderken o zaman dönebilirdinBn ne acılar yasadim babamı kaybettim adeta yıkıldım bana acimayan herşeyi yapar
Çok istiyorsan sen evlen beraber yasayincok istiyorsan sen yalvar
Evlenip yuva mi kurmak istedim olmadı isteKomik resmen.
Nisanliliktan dönemeyen kadın evlilik bitiriyor hem de 2 ayda ahsbsbsvs
Çok istiyorsan sen evlen beraber yasayin
Sen aşık mısın bu adama körü körüne evlendin.Aynen o olay yer yok dedi 2 dk sonra 2 araba geldiler beni mezarlıkta görünce şok oldu
Körü körüne değilde seviyordum bişey kalmadı artikSen aşık mısın bu adama körü körüne evlendin.
Ne var içimi dökmek ayıp miBurada o kadar dik döktüler size, yapma etme diye. Yerinizde olsam utanırdım gelip burada bu konuyu anlatmaya.
Sana boşanamazsin diyenler haklı neden biliyormusun.İkilemde konuşuyorsun.Körü körüne değilde seviyordum bişey kalmadı artik
Öyle bir durum olsa evden ayrilmazdim çünkü gözden çıkardımSana boşanamazsin diyenler haklı neden biliyormusun.İkilemde konuşuyorsun.
Arayıp gelebilir.Geri dön diyebilir.Duzelecegini umabilirsin ama bu adamda saygı yokÖyle bir durum olsa evden ayrilmazdim çünkü gözden çıkardım
Test yaptırdım negatif çıktı bncede öyle benim maaşima göz dikilmis
Demişti bn kira fln ödemem.dedimZaten goz dikmislerdi. Kayinpederiniz sen evi gecindirirsin, oglum birikim yapar demiyor muydu nisanliyken?
Niye doneyimki istesem yazardımCümlelerinden her şey o kadar bariz ki.
Beni istemeyeni istemem, o kadar laftan sonra dönmem, zaten o istemez, bence dönmez bla bla.. Herif dönse gelse tabii ki koşa koşa gideceksin, bizi boşver, kendini kandırma bari.
Onuda demez bu adam tukurdugunu yalamayan tıp sevgiside yokArayıp gelebilir.Geri dön diyebilir.Duzelecegini umabilirsin ama bu adamda saygı yok
bazi olagandisi birseyin olup olmayacagi bastan belli amma askin gözü kör oldugu icinmidir nedir illaki mutsuzlugu vs yasayip kendileri göreceklerSorularınıza hiç yazmadım ama okudum, zibilyon kişi size olmaz dedi çat diye evlendim yazdınız peşine. Şimdi buradaki insanları niye dikkate alasınız ki?