Evlendim ama annemsizlige alisamiyorum :(

Aynı sehirdeyseniz daha sık gidip gelin. Ben ne yapayım 19 yaşından beri ayrı yaşıyorum. Yaş oldu 36, hala ayriyim ama aynı şehirdeyim. Küçükken alissaydiniz, daha kolay olurdu. Bu arada çocuğunuz olunca da daha sık gorusursunuz. Bu yüzden ayrilinmaz, ayrılsaniz da eski tadı bulamazsınız. Allah uzun ömürler versin anaciginiza

1 senelik evliyim. son 1 aydır biraz daha iyiyim alıştım mı hayır :) hala haftada en az 3 gün görüşüyoruz ya o geliyor ya ben gidiyorum anneme çok düşkün olduğum için biraz fazla zorluyor beni. ki evde 2 kardeşim daha var

Aynı seninki gibiydi annemle bağlarım.başka bi şehre geldim evlenince.ilk zamanlar çok zor oluyo.her tlfonu kapatmamda ağlamaya başlıyodum.annemde çok zor alıştı şeker hastası oldu üzüntüden ama alıştım.çocuklarım var şimdi.annemde alıştı artık sık sıkta geliyo.benden ziyade torunları özlüyo artık.

Bence haline şükret , görüşebiliyorsun konuşabiliyorsun
Sağılığı sıhhati yerinde
Olumlu şeyler düşün, artık yepyeni bir evin var ailesin eşinle
Ona da yazık etme güleryüzünü kaybetme

İş bul çalış kafan dağılır.

Hayat böyle yapacak birşey yok.

Eşinle gez. Artık en iyi arkadaşın o.

Annelerin kıymeti çoktur. Hakkı ödenmez.

Başka dertmi yok alisirsin
Annenin yasadıgina ve istedigin zaman yanina gidebilicek durumda olmana sükret evliliginin tadini cıkar...
Yanina gidebilicek annemiz yok artık 27 yasindayz yani ne acilar yaşadik evlendigimz yıllarda yat kalk şukret haline yahu...dert ettigin şeye bak..

Aynı şehirde degil misiniz?Aynı şehirdeyseniz problem yapma.Eşini seviyorsan oda seni seviyorsa kıymetinizi bilin birbirinizin eninde sonunda ayrılacaktın o evden böyle düşn.Alışacaksın zamanla.Ama Senin problemin kayınvalide ile birlikte oturmaktan olabilir.Rahat hareket edemiyorsundur belki.Çünkü 1 günlüğüne yatılı misafir gelse bile ben rahat edemiyorum.Evde rahat giyinemiyorum.Ve gergin oluyorum.Bundan olabilir mi..

Evden 16 yasinda ciktim, daha da baba evine giremedim, egitimden dolayi. Sizin gibi dusunenleri pek anlayabildigimi soyleyemem. Daha ziyade şükürsüz geliyorsunuz bana. Benim annem babam hayatta da degil, evlendigimde baska sehre de geldim, yani evlenince ayni evde hep beraber içguveysi seklinde mi yasamayi bekliyordunuz ki bu kadar alisamadiniz 5 aydir...

Annesini ozlemeyen yoktur o ayri..
Ama sen tam evlilik olgunluguna gelmeden evlenmissin yasin kac bilmiyorum ama
2,5 yildir evliyim senin gibi hic olmadim. Insan bu sebepten bosanmayi dusunur mu hic. Benim ailem simdi farkli sehirde ustelik

Anneni mi ozledin istedigin gibi tozmayi mi ben anlamadim..¿ Esinle gezemiyor musun?
Aileni aklina getirmeyereksin surekli kendini yuvana esine adayacaksin. Bizde ana kuzusuyuz bende asiri duskunum aileme ama senede 1 kere gorebilyrm bizim canimiz yok mu ..Oncelik esin olsun alis artik.

Bende mi gariplik var bilmiyorum ama çocuklarımın bana bu derece düşkün olmasını asla istemiyorum...Sıkıntıdan başka birşey değil sevmek var sevmek var ..Saplantı güzel birşey değil söz konusu anne dahi olsa..

Bu arada Allah gecinden versin başlığı görünce annenizin vefat etmiş olduğunu düşündüm...Henüz hayattayken kendinizi üzmek yerine fırsat buldukça vakit geçirin gurbettekiler,yılda bir veya birkaç yılda bie görüşenler ne yapsın...

Farklı şehirlerde mi oturuyorsunuz? Eğer öyle değilse akşamları haftada 1 falan gidebilirsiniz. Hatta sıkıntı olmazsa arada kalmaya da gidin, eşiniz gelmese de olur.

Ben de çoook zor alıştım. Tam olarak alışmam 1 yılı buldu diyebilirim. Arada yatıya gittim, mümkün olduğunca oturmaya gittim. Yavaş yavaş alıştım. Hep ağlardım geceleri.

Ama eninde sonunda evlenip hayatımızı kurmak zorundayız. Yarın öbür gün Allah gecinden versin, Allah korusun onlar gözlerini yumunca, yapayalnız kalmak çok daha zor. Bu şekilde düşünün.

Kusura bakmayın ama bu tarz konular bana komik geliyor. Evlenecek yaşa gelmiş bir insan hatta evlenmiş bir insan bu tarz durumlara alışmalı. Ki evlenip mis gibi evinizde oturuyorsunuz

17 yaşındaydım tek başına küçücük ilçeden ankara ya geldiğim de... bir sürü sıkıntı ders çevre. Hiç geri dönmeyi düşünmedim ağladım mi ağladım ama anne diye değil

Bende ne kinagecemde ne evden ayrilirken agladim ama dugunden sonraki gun bir aglama tuttu esim destek oldu neyseki kolay atlattik cok normal uzulmen ozlemen her firsatta ailenin yanina git ancak oyle atlatirsin

Bende cozemedim 9 ay oldu 4 aylikta hamileyim amaa yapamıyorum genede . hep gitme isteği var içimde annemin yanına . oda çok ağlıyor beni özlediği için Canim annemm ,

Hic aileden ayri kalmadin mi?
Ben şehir dişinda üniversite okuyorum anneme 6 saat uzakliktayim biz ne yapalim?
Annen tabi özlersin ama abarti gibi geldi bana kusura bakma evlenirken onu göze alarak evleniyorsun.
Annen her zaman yaninda olamaz başında hala ona dua et.Annesi hayatta olmayan insanlar var onlari düşün rahatlarsin.

Annemle aramızda 1.500 km'lik mesafe var.Biz sizin tam tersinizdik,kavga eder çok kırardık birbirimizi.Benimde ailemden ayrılmam çok ani oldu....Bende annemi çok özlüyorum ama yuvadan uçmak gerek belli bir zaman sonunda.
Zamanla alışırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…