Evlendim ama annemsizlige alisamiyorum :(

Koca koca kadınların evlendikten sonra annee diye ağlaması o kadar komik ki.
Bunun koca kadinlikla alakası yok insan 50 sinede gelse annesine muhtactir bir yanı , sen duskun olmayabilirsin herkesin hassas noktası farklidir. Anne özlemi , sevgisi bambaşka. Tabiki esine eziyet etmemeli bu yüzden

Sirf bu yuzden bosanmayi dusunmen
Kafayi mi yedin sen arkadas.
Ana ayri eş ayri. Evlenmicektin ozaman.
Herkes ozluyor anasini babasini evlenince bu gayet normal ama bukadar dramatize edip bosanmayi dusunmen ve eşine sinirlenen rahatsizlik veren bir eş olmanda ayri bisey. Iyiki o eşiniz size farkli davranmiyor ha.

Sen en iyisi ac neset babadan "Iki buyuk nimetim var, biri Anam biri Yârim".
Ozledikce dinlersin.

Haklısın özlemekte
Şunu öğrendim ki insan ebeveynleri hayatta olduğu sürece hep çocuk
Ben annemi 33 yaşımdayken kaybettim, koskoca kadındım bir nazlanırdım anneme sorma
Ama zamanla alışıyorsun yeni hayatına, eşine , evine
Bir süre sonra evim evim güzel evim demeye başlıyorsun yoluna giriyor her şey
Bu durumu eşine yansıtmamaya çalış herkes annemi özledim derse evlilikler nasıl yürür

Bunun koca kadinlikla alakası yok insan 50 sinede gelse annesine muhtactir bir yanı , sen duskun olmayabilirsin herkesin hassas noktası farklidir. Anne özlemi , sevgisi bambaşka. Tabiki esine eziyet etmemeli bu yüzden

Nerden cıkardın ki düşkün olmadığımı?

Bende cozemedim 9 ay oldu 4 aylikta hamileyim amaa yapamıyorum genede . hep gitme isteği var içimde annemin yanına . oda çok ağlıyor beni özlediği için Canim annemm ,

Anneniz de siz de iyi birer psikiyatriste görünün. Cidden normal değil. Boşanmayı düşünmek bu yüzden, evde anne diye ağlamaktan kendi hayatını sekteye uğratmak. Anneniz sizi kendine bağımlı büyüttüğü için suçlu bence. Evlenecek olgunluğa gelmeden hadi evlendiniz. Ama daha evliliği hazmedemeden bir de çocuk yapmışsınız. Allah çocuğunuzun yardımcısı olsun. Siz uzman yardımı alın.

Yok artik canim daha neler sirf anneni cok ozledin diye bosanmak bile aklina geldi oyle mi hem de esinle mutlu bir evliligin varken. Lutfen annen bastacidir ama bu psikolojiden kurtul kendine yazik edersin. Benim de babam hayatta degil annemin en kucuk kizi idim ve en son ben evlendim. Ben evlenince o tek kaldi evde. Ama senin gibi depresyona girmedim. Gucluydum ben

Bende biraz geç evlendim anneme çok düşkündüm evlendikten 6 ay sonra annemi kaybettim çok zor hala alışamadım kabullenemedim yokluğunu hala gelecekmiş gibi bekliyorum anne gibisi yok hayatta. Annemle telefonunda konuşurken bilmeden ses kaydetmiş onu dinliyorum sürekli nereden bilirdim ki o an annemle konuşurken o konuşmayı yokluğunda dinleyip özlemimi gidermeye çalışacağımı. yokluğunu düşünmedim şimdiye kadar hiç ama şu an yokluğunun tam ortasındayım. Çok zormuş annenizin değerini bilin.

Yazinizi okuyunca cok duygulandım ALLAH yardimcin olsun Anneciginin mekanı cennet olsun INŞALLAH

zamanla alisiyorsun ama icindeki o bosluk hic gitmiyor yureginde artik bir yara tasiyorsun bekar gunlere ana baba ocana ozlem yarasi...iste bu hic gecmiyor

Bende nişanlym ve şimdiden ağlıyorum evimi ailemi nasıl bırakacam diye burdaki gibi rahat bi hayatım olmayacak çünkü nişanlımn ailesi çok baskıcı ve ben onlara aileme davrandgm gibi davranamam ama mecbur alışmak zorundayz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…