Hiic ayrı kalmadik, abimlere vs kalmaya gidince bile çok özlerdik annemle birbirimizi. Annemde çok duygusal ve onun benim için ağladığı aklıma geldikçe dahâa kötü oluyorum. Zaten sık gorusemiyoruz da. Evet çok şükür yaşıyor ama bigun Allah korusun kaybedersem daha çok vakit geçirmediğim için pişman olacak gibi hissediyorumHic aileden ayri kalmadin mi?
Ben şehir dişinda üniversite okuyorum anneme 6 saat uzakliktayim biz ne yapalim?
Annen tabi özlersin ama abarti gibi geldi bana kusura bakma evlenirken onu göze alarak evleniyorsun.
Annen her zaman yaninda olamaz başında hala ona dua et.Annesi hayatta olmayan insanlar var onlari düşün rahatlarsin.
Vallahi bizde bi bakıma öyleydik, ya bazen hatta cogu zaman cok kavga ederdik kirardiiik ben çok terslerdim annemi, bilmiyorum belkide kıymetini bilmedigimden boyleyim şimdiAnnemle aramızda 1.500 km'lik mesafe var.Biz sizin tam tersinizdik,kavga eder çok kırardık birbirimizi.Benimde ailemden ayrılmam çok ani oldu....Bende annemi çok özlüyorum ama yuvadan uçmak gerek belli bir zaman sonunda.
Zamanla alışırsınız...
keske ailene yakın ev tutsaydın simdi kaynanacılar gelir damat annesine yakın istese sorun olur diye ama kızın annesine evi yakın olmalıs kızın yararına ayrıca damat sürekli gelcek diye bisey yokki annene yakın olsan gene gündüz onda kahvaltı öglen gezme aksam evine giderdinKızlar merhaba ben 5 aylık evliyim. Çokkk severek 1 sene sonunda ani sekilde evlendim. Tabiki annemin rizasi vardi oda cok istedi evlenmemizi.İlk zamanlar hiç farkında değildim sonradan sonradan annemi evimi çok özlemeye başladım . çok rahat bi bekar hayatım vardı hep annemle gezer tozardik hergun yaz kış disardaydik . tabiki evlilikle bekar hayati bir değil. Ben evlenince evde annem babam ikisi kaldi. Yani evde kalan son cocuklariydim ben ;Annem çalışıyor felan çok sık da gorusemiyoruz. Çok pişman oluyorum keşke annemin yanından ayrılmasaydim gezip tozsaydim onunla diye hep ağlıyorum. Sırf bu yüzden boşanmak geliyor aklıma gidip gene annemin dizinin dibinde olmak istiyorum ama esimle birbirimizi çok seviyoruz ondanda vazgeçmeyi göze alamiyorum. Bu yüzden agresif oluyorum surekli mutsuz halim var bu eşime de yansıyor çok sorun oluyor. arkadaslar siz nasıl alistiniz annenizden uzak bi hayat yaşamaya çok özlüyorum.. sadece dertlesmek istiyorum
Hic aileden ayri kalmadin mi?
Ben şehir dişinda üniversite okuyorum anneme 6 saat uzakliktayim biz ne yapalim?
Annen tabi özlersin ama abarti gibi geldi bana kusura bakma evlenirken onu göze alarak evleniyorsun.
Annen her zaman yaninda olamaz başında hala ona dua et.Annesi hayatta olmayan insanlar var onlari düşün rahatlarsin.
Sukredin bence de.annem kanser hastasi ve kaybetmekten cok korkuyorum.ustelik bekarim annem hayattayken beni gelinlikle gormesini istiyorum.yeni hayatiniza adapte olmaya calisin.istediginiz zaman annenizi gorursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?