Evlendim ama annemsizlige alisamiyorum :(

Hiic ayrı kalmadik, abimlere vs kalmaya gidince bile çok özlerdik annemle birbirimizi. Annemde çok duygusal ve onun benim için ağladığı aklıma geldikçe dahâa kötü oluyorum. Zaten sık gorusemiyoruz da. Evet çok şükür yaşıyor ama bigun Allah korusun kaybedersem daha çok vakit geçirmediğim için pişman olacak gibi hissediyorum sanki karşıma eşim hatta ondan daha çok mutlu edecek birsuru insan çıkar. Ama annem giderse onun yerini hiç kimse dolduramaz' bide bu düşünce var kafamda hep

Vallahi bizde bi bakıma öyleydik, ya bazen hatta cogu zaman cok kavga ederdik kirardiiik ben çok terslerdim annemi, bilmiyorum belkide kıymetini bilmedigimden boyleyim şimdi

Yasiniz kac bilmiyorum ama yazdiklarinizdan sanki karsimizda simarik ergen bir kiz var gibi sanki. Elbete herkez annesine babasina düstük olur özler ama bagilimli olmamak gerek hickimseye. Belli bir zaman sonra kendi hayatimizi kurmaliyiz. Evlilik icin hazir olmadan sorumlulugunu kaldiracak güce sahip olmadan evlenmissiniz bir cok kisi gibi.

Vala canım ben anneme herkesten çok duskundum bikere hiç unutmam hasta olmuştu odasına bebek megafonlari varya onlardan koymuştum gece uyurumda bi isteği olur duymam diye. Üniversite hayatımda da dışarda okumadigim için hep yanımdaydı . Evlendim şuan aramızda 12 saatlik yol var 1 yıl oldu evlendigim. Bazen o kadar burnumun direği sizliyorki ozlemekten belgeselde annesini kaybetmiş bir fk balığı gormustum ona bile duygusallasip benim annem de yanımda değil diye saatlerce aglamstm. Seni çok iyi anlıyorum ama halime sukrediyorum en azından hayatta ve iyi telefonda sesini duyabiliyorum. Sende kendini teselli et , hele aynı sehirdeysen hiç dert etme bu alışma süreci gecicek. Eşine eziyet etme , yuvanın huzurunu bozma bosansan annen mutlumu olCak en çok o uzulcek. Ekmek ikiye bölündü mü tekrar birleşmez tatlim boşanıp geri doonsen hiçbirşey eskisi gibi olmaz. Mutluluklar tatlı yeni gelin

keske ailene yakın ev tutsaydın simdi kaynanacılar gelir damat annesine yakın istese sorun olur diye ama kızın annesine evi yakın olmalıs kızın yararına ayrıca damat sürekli gelcek diye bisey yokki annene yakın olsan gene gündüz onda kahvaltı öglen gezme aksam evine giderdin

Ayy beni anlatmışsınız sanki benim babam yok annem çalışıyor ama bekarken sürekli gezer gece gündüz fark etmez dışarı çıkıp eğlenirdik ani kararla şehir dışına gitmeler gezmeler tatiller neler neler evlendim esimle de geziyoruz ama tabiki annenin yeri ayrı ama nereye kadar annenle geziceksin yine git gez ama artık olgunlaşmak zorundasın kendi evladın oldumu annenle gezdiğin gibi evladınla gez sukret ki annen hayatta ve hala gezmek için bi ımkansiz li ğin yoj

Ben de uzakta okumuştum siz yazınca aklıma geldi bir arkadaşım vardı kantine giderken bile arardi annesini. Ders uzasa aglanirdi özledim diye. İnsan bi tuhaf oluyor. Ama hayat şartları. İyi ki böyle bir deneyim yaşamisiz. Şimdi evimdeyim ama özlüyorum o günleri.

Canim benim.kendimi görďüm sende ama ben atlattim cok sukur bizde 2 kardesiz abim yurt disinda bende aileme yaklasik 14 15 saat uzaktayim cok sukur ortalama 3 ayda bir giderim biraz durur gelirim.1.5 yil oldu evliligimde.Teknoloji var cok sukur istedigin an istedigin kadar görüş ama eşinle anlasiyorsan cocukluk etme.Ailene uzak olmak daha zor belki sen daha yakınsındır. Zamanla alışacaksın sen kocanla iyi ol yeterki mesafeler bile kısalır ozaman.

Bende sorun var heralde 2 haftadır gitmedim bugün gitmem lazım gene üşeniyorum hava çok soğuk birde annenizden ayrılamıyorsanız evlenmeyin yahu bune böyle 5 yaşında çocuk gibi

İnsan gezip tozmak için rahat etmek için boşanır mı yahu. Nereye kadar gezeceksiniz? kaç yaşındasınız küçük mü yaşınız? önünde sonunda bir yuvanız olacaktı. Eşinizle gezin haftasonu planlar yapın yazık değil mi eşinize. Tabii ki bekar hayatı gibi olmaz sorumluluklar var ama adapte olmak durumundasınız hayat gez toz eğlen değil maalesef bir süre sonra herşeyden sıkılır bir hayat arkadaşı ararsınız. Herkes ailesini özlüyor ama artık kendi aileniz olduğunu idrak edin. Annenizle aynı şehirdesiniz sonuçta.. Sevdiğiniz insanla ayn evi paylaşıyorsunuz artık ne güzel işte. Ben başka şehire geldim evlenip alıştım 9 seneyi geçti evliyim.

Ben annemi evliliğimin birinci yılında kanserden kaybettim, ben ne yapayım? Halinize şükredin!

Evde boş mu oturuyorsunuz? Can sıkıntısından böylesiniz bence. Sanırım yapacak aktiviteniz yok, eşiniz de çalıştığı için sizinle sadece akşamları ilgilenebiliyor o da size yetmiyor. Kendiniz çıkın gezin, arkadaşlarınız varsa onlarla beraber gezin, arkadaşınız yoksa kurslarla, sosyal medyadaki bazı aktivite gruplarına katılarak falan çevre edinebilirsiniz. Haftasonları da eşinizle program yaparsınız.

Cnm onu hergn ara gorusme imkanin vrsa arada gorus yoklugunu hssettrmemeye calis bnde evlenip gdnce annem ylnz klcak dye korkuyrm onu asla brkmicm evlnsem bile...

Evlilik basli basina baska bir hayat. Yani bunu ilk bir kabullen. Kendi evinin kadinisin artik, sorumluluklarin var. Ilk aylar hadi özlem var diyleim de alisman lazim. Bosanmak ne demek. O zaman erkeklere dedigimiz gibi hic evlenmesinler daha iyi analarindan kopamayacaklarsa. Bircok kadin böyle düsünüyor. Kendi aileni kurmak icin adim atmissin.
Yavasca alisirsin ama bunun icin bu kadar dert etmeye lüzum yok.
Öyle bir gün gelecek kendi cocuklarin olacak, Sen evliligini oturtana kadar cocuk isine de girme derim, o sorumluluk da üzerine binince depresyona girebilirsin.
Degisiklikleri kalddiramiyorsun su anda. Ilk evliligine alis. Ben ögrenciyken ayrilmistim, ayrilis o ayrilis. Erken hayat atilma galiba bu. Simdi esim olmadan annemin yaninda kalamam. Ille de esim ve cocugum olacak yanimda. Zamanla alisirsin. Ama cok da dert etme alismaya calis elinden geldigince.

Alışırsın zamanla bende ilk başlar da senin gibiydim çocuğum da yok buna rağmen alıştım inşallah senin çocuğun olur da biraz biraz alışırsın daha çok yenisin

Sukredin bence de.annem kanser hastasi ve kaybetmekten cok korkuyorum.ustelik bekarim annem hayattayken beni gelinlikle gormesini istiyorum.yeni hayatiniza adapte olmaya calisin.istediginiz zaman annenizi gorursunuz.

yaa allah askına siz bekarken ya hic ailenizde gezmiydonuz yada keyif almıyodunuz

bende kardesim ve annemle hafta sonu gezileri gunluk sehir gezileri cok yaparız ve keyıf alırız yani arkadas baksa anne kız kardes baska

esimle ben rahat insanlarız benim gezmem evliligimi etkilemiyo ama ben bile bazen kızıyorum kendimi keske daha erke evlenmeseydimde 35 te evlenseydim daha gezseydim ailemle diye

ki 5 dakıkalı mesafedeyiz ayı 15 gunu ailemleyim esim vardiyalı calıstıgı icin odam aynı düzenüm aynı 7 de yemek hazır olur annem arar hadi sofraya oturuyorz gel diye sonra cay koyar cerezler tatlılar gelir oooo misss yani kızın annesine yakın olması kadar güzel bisey yok ki ben her zaman esimi katmam ama esim bendn meraklıdır hadi anneme gidleim diye ben istemem esle ne anlatılır ki kız kıza daha eglenceli sohpet

Sukredin bence de.annem kanser hastasi ve kaybetmekten cok korkuyorum.ustelik bekarim annem hayattayken beni gelinlikle gormesini istiyorum.yeni hayatiniza adapte olmaya calisin.istediginiz zaman annenizi gorursunuz.

İnşallah gelinliğinizle görecek ve bu hastalığı yenecek anneniz. Allah tüm hastalara, özellikle annelere acil şifalar versin, içinde de sizin annenize. Anne o kadar değerli bir varlık ki. Hayatta olsa, gelir gider ayaklarını öperdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…