Merhaba arkadaslar,
ben gecen cumartesi evlendim. esimle daha öncede yakinlasmamiz oluyordu ama hic iliskiye girmedik. ilk gece zaten yorgunluktan iliskiye girmedik fakat ertesi gün bi yakinlasmamiz oldu tam ben hazirken biraz iceri girer gibi oldu ama kendini geri cekti ve suan penisim aciyor sonrada yapariz diyip kendini geri cekti.
pazartesi ise gitti ve cok yorgun geldi eve ama bi türlü iliskiye girmek icin adim atmadi. bu seferde ben bi hamle yapip ona sokuldum ve hoslanacagi seyler yaptim. tam kivama geldi simdi olucak diye düsünürken beni altina aldi ama canini acitmak istemiyorum dedi, bende ilk defa deneyimleyecegim icin cok mu aciyacak diye sordum oda evet dedi ona ragmen olsun tamma dedim ama o canini acitmak istemiyorum simdi zamani degil dedi. Sizce ne yapmaliyim ? Yeni evliyiz isten cok gec geliyor sinirli oluyor yaklasamiyorum o yaklassin istiyorum ama yorgun düsüyor. birde böyle gecelik tarzi seyler giymiyorum acaba öyle seyler mi giysem bilmedim![]()
Cok bisey kaybetmeden utangacligi birak direk konuya gir esinde memnun olacaktir sinuctan.yapicagin tek sey esine yakinlasip olayin sonunu getirene kadar esinle ilgilenmen.olucaktir zanlimca.basarilar