evlendim ama esim iliskiye girmiyor

Uzun uğraşlar sonrası tekrar döndüm kusura bakmayın, çok yoğun bi işim olduğu için vakit ayıramadım. Eşimle konuştum ve sanırım olayı çözdüm açık açık birşey söylemedi ama ben akne için çok ağır bi ilaç kullandım onun yanındada Doğum kontrol hapı aldım. İlaçı kullandığınız süre boyu ve ondan sonra bi kaç ay hamile kalmak kesinlikle yasak. Çocuğun engelli doğma ihtimali çok yüksek. Oda bu yüzden çekimser davranıyor. Erken boşalma sorunu yaşadığı içinde riske girmek istemiyor. Bi hastalığı mi var diye ağzınıda yokladım hayır oda yok. İlacın etkisi eylül ayında geçiyor sanırım o zamana kadar ilişkiye giremeyeceğiz evleneli 1 ay oldu hala girmedik malesef ilişkiye. Eşim kontrolü seven biri Yani günlük hayattada öyle bu konudada erken davranmak istemiyor sanırım. (Bana her ne kadar anormal gelsede) utanarak yazıyorum anlattığım gibi sevişmelerimiz vesayre aynı yani hep o yaklaşıyor bana ama ilişkiye girmiyor. Seneye çocuk istediğinide söyledi bana ondan snra daha çok emin oldum ama hiç beklemediğim bi durum oldu malesef. Bende merakla bekliyorum

Buna inandın mı gerçekten? Kontrolü seviyormuş. Zaten doğum kontrol hapı kullanıyorsun. Birde kondom takarsın. Bitti gitti. Ayrıca daha seks yapmadığın adamdan ne çocuk yapması?

Eylül ayının da ortası geldi ama hala tık yoktur eminim.

Sevişme sonrası boşalmak istemeyen erkek yoktur bana göre.. çok saçma yok çocuk olacak falan diye sanki çocukta ha diyince oluyor. Adamda 1 aydır tık yok başka bahaneler üretsin bence..

Bekarken baska (hayat insalariyla ) birlikte olup belsoğukluğu kapan frengi kapan erkek davranisi gibi görünuyor..azicik neti kurcalarsaniz bu tür davranis sahibi erkekler hasta olanlardir..
Eşinizle oturup kesin dille konusmanizi tavsiye ederim.
Size doğruyu soylemezse mahkeme tek celsede bosar.
İktidarsiz.diye

Buna inandın mı gerçekten? Kontrolü seviyormuş. Zaten doğum kontrol hapı kullanıyorsun. Birde kondom takarsın. Bitti gitti. Ayrıca daha seks yapmadığın adamdan ne çocuk yapması?

Eylül ayının da ortası geldi ama hala tık yoktur eminim.

Bence de çok saçma. O zaman sadece çocuk için sevişsin herkes. Korunma yöntemi diye bir şey yok çünkü :issiz:

Adamın hastalığı olabilir, kadını çekici bulmuyor olabilir filan. Bunun altında başka sebep var.

Sevişme sonrası boşalmak istemeyen erkek yoktur bana göre.. çok saçma yok çocuk olacak falan diye sanki çocukta ha diyince oluyor. Adamda 1 aydır tık yok başka bahaneler üretsin bence..
Benim esimde boslamaz mesela bir ayda sadece 3 kere bosaldi digerlerinde zaten tam iliskiye giremedik ama diklesen organini kendisi bosaltmaktsn imtins ediyor sanki cok zor yaptigi biseymis bundsn kaciniyor bir de boslamanij cok yorucu enwrji gerkrdigini belirtti

Back
X