- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
nasıl başlıcam bilemiyorum arkadaşlar.yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
Şimdi şöyle ben 5 yıllık evliyim.Ben evlenirken babam işsiz ve kardeşlerim üniversitede okuyordu.Eşimle anlaştık önce bir kardeşim üniversiteyi istanbulda okuyordu onu ben okutacaktım ve yanımızda kalacaktı.Eşim kabul etti.Neyse evlendik.İkimizde çalışıyoruz.Kardeşimi okuttuk.Ama babam iş bulana kadar neredeyse 2,5 yıl sürekli benden para istedi.diğer üniversitede okuyan kardeşimede para gönderiyordum.Bazılarını eşim biliyordu bazılarını gizli saklı.Neyse babam bir işe girdi geçen sene para istemeleri azaldı.ama hala annem 2 aya bir para istiyor benden.Geçen yanıma geldi 2 ay kaldı bizde ayakkabım yok dedi 3 tane aldım,montum yok dedi aldım,pantalonum yok dedi aldım.Birde ucuz şeyler beğenmiyor ha en iyilerini istiyor.Sonra geçen sene büyük kardeşim okulu bitirdi ama iş bulamıyor
öyle çok az para veren işlere girdi ama yetiremedi tabi.Eşimde okulu bitirince bizde kalmasını istemedi artık.Arkadaşlarıyla ev tuttu ama parası yetmediği için hala benden para alıyor. diğer kardeşim ünide bu sene son onada hala para gönderiyorum.annem desen aynı devam.Biraz babam azalttı işte istemeleri.şimdi diyeceksiniz ki verme.Ama olmuyor ,gidip eşimden gizli kredi kartı çıkarttım.ondan nakit avans falan çekip gönderiyorum
Abla param bitti,doğal gazı ödeyemedik ,kitap alacağım,yemek yemedim,üşüyorum..... gibi laflar ettilermi ogün üzüntüden uyuyamıyorum.Babamda 50-100 bişeler gönderiyor şimdi ama nereye yetecek.Ama eşim artık iyice sinirlenmeye başladı ,paramız birikmiyor çünkü bizimde evimiz yok,ev alamıyoruz araba alamıyoruz,üstümüze başımıza doğru düzgün bişey almıyoruz,hatta çocuğumuz olmuyor tüp bebek bile yaptıramıyoruz şuan.Ben napacam kızlar nasıl baş edeceğim.Eşim saolsun çok iyi kalpli çokkkk sabırlı bir insan.Yani ben 2 üni öğrencisi,bir anne bir baba ve kendi evimi idare etmeye çalışan ,onlara yetişmek için günde 10 saatten fazla çalışan bir insanım.ama artık yoruldum.Nasıl yok diyeceğim onları kırmadan.çünkü artık alıştırdım ,yoktan var ediyordum.Ama şimdi yok dersem bana cephe alırlar.içimdeki bu acımayı nasıl durduracağım.