- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 158
güzelim onlar senin annen baban ama bir yere kadar. yarın ne olacağı belli değil. sen araba dersen bu sefer de derler ki içten içe biz bu kadar zor durumdayız o araba alıyo. çocuk meselesini açıkça söyle, eşim istiyo buna para lazım de. kv neden çocuk olmuoy diye sıkıştırıyo, aklına gircek kocamın de. ona at topu. sen para yetiştircem diye uğraşırken kardeşinin bilg almaması gerekir. ya da annenin kıyafet istemesi vs. sana güvenmişler ama olmaz bu kadar. iki güzel laf edip kandırmalarına izin verme. o habersiz aldığın kredileri de kapat. herkes batıyo kredi kartından, nasıl başedicen sen. kardeşlerin de erkek, çalışacaklar tabi paraları yoksa, az ya da çok. sen çalışmadıysan o zaman para varmış, gerek yokmuş. ama onların ana babası sen değilsin, at bu ezikliği -kusura bakma ama sen içselleştirmişsin bunu- üzerinden. onlara annen baban bakacak tabi, arada yardım edersin, ama bu böyle her ay her ay düzenli bir ödeme olmasın. bir ay vermesen tepene binerler. çok ayıp sana bu yaptıkları![]()
Bende araba işini yazdıkatan sonra aklıma gelmedi değil bu dediğin.Dediğin gibi biz zor durumdayız bak araba alıyor derler diye düşündüm.Şimdi bişey söylicem ve yaptığıma inanamıcaksınız.geçen bayram küçük kardeşim abla bayramda giyecek birşeyim yok.pantalonum falan kalmadı zaten alırmısın dedi.Bir pantalon bir gömlek.İyi hadi alalım dedim.Neyse geldiler beyfendiler.Annemde var.Gittik neyse.Ben ucuz biyerden alalım diyorum ne var iyi bişey alalım diyorlar.götürdüler beni iyi bir mağazaya.Tavuk ve yavruları gibi geziyoruz.eşimin haberi yok tabi.Bir kot beğendik 70tl gömlek 50.Bunu alalım dedim.Beyfendi 100 tllik bir kot beğenmiş onu alacam diyor.Kızdım gözlerimi pörtlettim param yok dedim.Birden sinirli sinirli ne var yani 30 lira içinmi bukadar tantana yapıyorsun ben sana diğer ay gönderirim bulurum biryerlerden demezmi.Öylece bakıştık 3 dk falan.Annem hemen ne var ayda yılda bir alıyorsun zaten demezmi.Çıkardım kredi kartını alın dedim.Çıktık ordan.Çıkarken geldi sarıldı.Ablaların kuzusu uzun zamandır bayramlık almamıştım kız dedi öptü.öyle sarmaş dolaş gezindik sonra.Sonra acıdım işte.Ötekide demezmi bende bana mont al dicektim abla diye.Sanada diğer ay alırız dicektim ki ,annem ordan daha bana ayakkabı alacağız dedi.Belki inanmazsınız ama valla böyle oldu.a bu arada bayramda ben kendime birşey almadım.