Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşine rahatlığı senin vermen lazım sen kendini kasinca olmaz zaten aciyacagini düşünme bana ağzına bişey koy onu isir demişlerdi isirmama bile gerek kalmadı
Oha korkutmaya bak

Konu sahibi bizim ülkede kadınları bu konularda öyle korkuyorlar ki buyurun şekil A,bizde o ilk gecede ortalık kan revan olacak kurşun yemiş hale geleceğiz sanıyoruz

Oha korkutmaya bak

Konu sahibi bizim ülkede kadınları bu konularda öyle korkuyorlar ki buyurun şekil A,bizde o ilk gecede ortalık kan revan olacak kurşun yemiş hale geleceğiz sanıyoruz
Aynen hep o korkutmalar yüzünden ilk gün bu paniğe kapiliyoruz

İnanın var ya okumuş etmiş insanım bilgili kültürlü olarak tanınırım. Ama bu hale nasıl gelmişim anlamıyorum kendimi cahil küçük bi kız gibi hissediyorum.
Hiç öyle düşünme insanız
Evlenmeden öncede korkuyordum doktora gittim yarın evlenicez korkuyorum genel muayene bilgi korunma hakkında bilgi istiyorum dedim
Gel muayene edelim dedi
Muayene bile edemedi okadar korkardim bana buraya şov yapmaya mi geldin dedi doktor ! Ağlaya ağlaya çıktım gittim
1 ay olmayınca başka doktora gittim
Muayene edebildi ama 40 dk mi ne sürdü
Septali kalın ve çift dedi travma yasamissin anestezi altında çıkartalım ve genişletelim dedi

Yani korku nelere sebep çok da zorlayıp travma ya donusturmeyin olmayacak gibiyse doktor baksın bı

Alkol konusunda bir probleminiz yoksa bir gün güzel bir yemeğe çıkın ya da evde güzel bir sofra kurun biraz alkol alıp gevşeyin, eşiniz ön sevişmeyi uzun tutsun. Biraz çakırkeyif olarak gevşerseniz daha iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum, muhtemelen kendinizi çok kasmaktan kaynaklanıyor.

Olmayacak gibi diyemem çünkü ilk günden bu yana ilerleme var hani önce deliği bulamadık. Sonra anlarsınız birazcık girdi. Sonra daha çok. Bugün epeyce. Ama gelin görün ki bir engel hissediyrum en ileride yani tarif edemem küfür bile ettim adamcaza o an.

Ozaman sakin olun pıt diye olcak bitecek korkarsaniz olmaz eziyete döner olunca amaan hepsi bu muymus diyeceksin :)

Tam o caninizin yandigi an durun derin nefes alin. Bacaklariniza baktiginizda ic kisimdaki kaslarin cok kasildogini goreceksiniz. Gevsemeye calisin. bi an da o acinin kayboldugunu goreceksniz. Aci aslinda fizyolojik bi sebepten dolayi, kaslar gergin oldugunuz icin cok cabuk kasiliyor ve aci duydugunuz icin korkuyorsunuz oysa derin nefes ve bacak kaslarini fark etmeniz gevsemeniz durumu cozecek. Birde sadece o ana odaklanmayin. Birbirinizi taniyin sarilin opun koklayin dokunun sefkat ve sevgi gosterin daha cok yenisiniz bunlar cok normal.

Bir süre sonra ister istemez bacaklarım kasılıyor doğru. Anlamıyorum anlamadan oluyor. Fark etmeden tabulaştırmışım bu olayı

Bakin yazdigimi fark etmissiniz bu tabu degil fiziksel bi durum o kaslari kontrol etmeyi ogrendiginizde aci kalmayacak.

Jinekolog diye bir doktor var
Hiç böyle sitelere girip mahreminizi açık açık yazmanıza gerek kalmıyor o doktora gidince.
O sizi muayene ediyor varsa bir sıkıntı söylüyor.
Hepsi bu.

Oha korkutmaya bak

bana da oyle demislerdi koca koca bezler verdiler korkma yatak kan olursa vs vs ablanda kotuydu vs vs sonuc cooook farkli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…