- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Oha korkutmaya bakEşine rahatlığı senin vermen lazım sen kendini kasinca olmaz zaten aciyacagini düşünme bana ağzına bişey koy onu isir demişlerdi isirmama bile gerek kalmadı
Aynen hep o korkutmalar yüzünden ilk gün bu paniğe kapiliyoruzOha korkutmaya bak
Konu sahibi bizim ülkede kadınları bu konularda öyle korkuyorlar ki buyurun şekil A,bizde o ilk gecede ortalık kan revan olacak kurşun yemiş hale geleceğiz sanıyoruz
Hiç öyle düşünme insanızİnanın var ya okumuş etmiş insanım bilgili kültürlü olarak tanınırım. Ama bu hale nasıl gelmişim anlamıyorum kendimi cahil küçük bi kız gibi hissediyorum.
Olmayacak gibi diyemem çünkü ilk günden bu yana ilerleme var hani önce deliği bulamadık. Sonra anlarsınız birazcık girdi. Sonra daha çok. Bugün epeyce. Ama gelin görün ki bir engel hissediyrum en ileride yani tarif edemem küfür bile ettim adamcaza o an.Hiç öyle düşünme insanız
Evlenmeden öncede korkuyordum doktora gittim yarın evlenicez korkuyorum genel muayene bilgi korunma hakkında bilgi istiyorum dedim
Gel muayene edelim dedi
Muayene bile edemedi okadar korkardim bana buraya şov yapmaya mi geldin dedi doktor ! Ağlaya ağlaya çıktım gittim
1 ay olmayınca başka doktora gittim
Muayene edebildi ama 40 dk mi ne sürdü
Septali kalın ve çift dedi travma yasamissin anestezi altında çıkartalım ve genişletelim dedi
Yani korku nelere sebep çok da zorlayıp travma ya donusturmeyin olmayacak gibiyse doktor baksın bı
İnşallah bu gece baya bir yol katedip yolum sonuna varirsiniz,mutlu sonlara inşallah.Dua rica ediyorum..
Ozaman sakin olun pıt diye olcak bitecek korkarsaniz olmaz eziyete döner olunca amaan hepsi bu muymus diyeceksin :)Olmayacak gibi diyemem çünkü ilk günden bu yana ilerleme var hani önce deliği bulamadık. Sonra anlarsınız birazcık girdi. Sonra daha çok. Bugün epeyce. Ama gelin görün ki bir engel hissediyrum en ileride yani tarif edemem küfür bile ettim adamcaza o an.
Sen yapma canım teşekkürler.
Sen yapma canım teşekkürler.
Dunyada o kadar dermansiz dertlere edilecek dua varken sizin çiftlesmeniz için mi el açalımDua rica ediyorum..
Bir süre sonra ister istemez bacaklarım kasılıyor doğru. Anlamıyorum anlamadan oluyor. Fark etmeden tabulaştırmışım bu olayı
Dunyada o kadar dermansiz dertlere edilecek dua varken sizin çiftlesmeniz için mi el açalım
Aynen öyle gözünüzde büyümüşBir süre sonra ister istemez bacaklarım kasılıyor doğru. Anlamıyorum anlamadan oluyor. Fark etmeden tabulaştırmışım bu olayı
Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
bana da oyle demislerdiOha korkutmaya bak
Konu sahibi bizim ülkede kadınları bu konularda öyle korkuyorlar ki buyurun şekil A,bizde o ilk gecede ortalık kan revan olacak kurşun yemiş hale geleceğiz sanıyoruz
Morsevere ilkkezde olsa hak vereceğimBirşey olduğunu sanmıyorum kasıyorsunuz kendinizi ondan rahat olun korkacak birşey yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?