- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Ahahha ben de dua edin görünce aynı şeyi düşündüm :))
Ben ilk gece seni ariycamTamamen psikolojik bence cünkü bunu hemen hemen cogu kisi yasiyordur. Ilk gece muhabbeti hep dondugu icin aciya odaklaniliyor.
Kasmaa akisina birakkkk uzulmee aglancak birsey yok duzelicektir. tamamen senin kafanda bitiyo.
[QUOTE="minik meleklerim, post: 52374585, member: 826582]Pro suz kar yazın yazacağınız i birazdan mune abla kapar kapıyı bize
Ben buradayım.Ben kacayim o zaman geçen hafta ilk defa Ban aldım
Nasil yani prosuzlar giremiyor mu oraya.Ben sana anlatırım ne konusuldugunu
Hadi ordan çatlakBen ilk gece seni ariycamgörüntülü ama ahahaha
[QUOTE="minik meleklerim, post: 52374585, member: 826582]Pro suz kar yazın yazacağınız i birazdan mune abla kapar kapıyı bize
Konu kapandıktan sonra yazılanları görmüyor muyuz yoksa biz yani prolara acikken[/QUOTE]Ben sana anlatırım ne konusuldugunu
Aynı şeyi bende düşündüm ama tepki almaktan korktuğum için yazmamistim
Benim eşim buraya yazıyormuş. Kasıyorum acılamıyorum eşimeHadi ordan çatlak
Her turlu mesaja açigimama kameralara hayirrrrr sen korkmazsin bence
Kimseyi kınamak için yazmadım ben de ama hakkaten artık ergenlerin çoğunluğu cinsellikle ilgili herşeyi biliyo.
Ben evlendiğimde 24ümdeydim.
Ve bi çok şeyi evlendikten sonra öğrendim.
Çok safmışım diyorum her aklıma geldiğinde...[/QU
Yani biz ilk gün korkudan titir titrerken bazı kızlar bu duyguyu evlenmeden ve korkmadan yasayabiliyorlar banada tuhaf geliyor çok büyük cesaret yani
Belkide karşı tarafın bilgili olması da etkiler bu durumu
Attığım yorum niye çıkmıyor alintilamistimKimseyi kınamak için yazmadım ben de ama hakkaten artık ergenlerin çoğunluğu cinsellikle ilgili herşeyi biliyo.
Çok safmışım diyorum her aklıma geldiğinde...
Yani herkesin kendi tercihi isteyen evlenince yasar, isteyen evlenmeden.Kimseyi kınamak için yazmadım ben de ama hakkaten artık ergenlerin çoğunluğu cinsellikle ilgili herşeyi biliyo.
Çok safmışım diyorum her aklıma geldiğinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?