- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Sen yapma canım teşekkürler.
Anaa niye. Cok pis dua ederim şak diye yapisir
Kızlar şunları okurken yarıldım yalnızDunyada o kadar dermansiz dertlere edilecek dua varken sizin çiftlesmeniz için mi el açalım
Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
Aynı şey benArkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
3 gün ara verin hiç bi şey yapmayın iyleşsin sonra eşinize söyleyin size söylemeden yapsın .hem ön sevişme mutlaka olmalı..Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Hahahaha :)bana da oyle demislerdikoca koca bezler verdiler korkma yatak kan olursa vs vs ablanda kotuydu vs vs sonuc cooook farkli
Ne kadar çirkin bir yorum..Dunyada o kadar dermansiz dertlere edilecek dua varken sizin çiftlesmeniz için mi el açalım
Şaşırdık mı? Tabii ki hayırrrrrrrrrrKonu trendlere girdi şimdi patlar
Doktora gidin ,muhtemelen tıbbi bir sorun.İnanın var ya okumuş etmiş insanım bilgili kültürlü olarak tanınırım. Ama bu hale nasıl gelmişim anlamıyorum kendimi cahil küçük bi kız gibi hissediyorum.
Trendlerden sonra mune nin gelmesi yakındır gaçınnnnnŞaşırdık mı? Tabii ki hayırrrrrrrrrr
Ön sevişmeyi uzun tutun orayı dusunmeden kndni kasmadan yaparsan olur rahat rahatArkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Etiketleyelim mi?Trendlerden sonra mune nin gelmesi yakındır gaçınnnnn
Ben kacayim o zaman geçen hafta ilk defa Ban aldımEtiketleyelim mi?
Aynı şeyi bende düşündüm ama tepki almaktan korktuğum için yazmamistimBen de ilk çiftleşmemizde (!) minnacık ergenler bu işi kolayca nası beceriyoki demiştim.
Zira uzun bi süre ısınamadım bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?