Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadin dogumcuya gidin gelinimizde ayni durumdaydi kucuk bir operasyon gecirdi her sey normale dondu hatta bolum hemsiresi de ayni dertten muzdarip oldugunu 1 yil once ayni operasyonu gecirdigi soyledi

Aynı şey ben
3 gün ara verin hiç bi şey yapmayın iyleşsin sonra eşinize söyleyin size söylemeden yapsın .hem ön sevişme mutlaka olmalı..

bana da oyle demislerdi koca koca bezler verdiler korkma yatak kan olursa vs vs ablanda kotuydu vs vs sonuc cooook farkli
Hahahaha :)

Sanki sevdiğin adamla birlikte olmaya değil de savaşa gönderiyorlar kabus gibi korkacağım yoksa da korkarım ben

Bana da saçma sapan bir iki şey anlatmaya kalktılar hepsini susturdum

Erotik masaj diye bi olay var nette videolari var mı bilmiyorum ama bize terapist vermişti.
Inanılmaz rahatlatıcı bi olay mutlaka deneyin uzun uzun masaj yapın bebe yağıyla yapılıyor bu masaj.
Çok gevsetiyor insanı.
Bir de girdi mi girmedi mi diye o ana odaklanmayi bırakın keyif almaya bakın bedeninizin sesini dinleyin gerekirse 1 ay sadece masajla on sevismeyle geçsin.
Yani böyle siz acı çeke çeke olsa ne olacak ki önemli olan karşılıklı zevk almak .
Bu şekilde denemeye devam etmeyin bence takıntı haline getirirsiniz.

Ön sevişmeyi uzun tutun orayı dusunmeden kndni kasmadan yaparsan olur rahat rahat

Bence o engel kasların. Ben de yaşadım kendini kasıyorsun muhtemelen.doktor daha iyi yol gösterir tabi,gitmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…