- Konu Sahibi pink_panther
Yangına korukle gıttınız.
neden körükle gittim.
konu sahibi içi rahat edecekse doktorada gidebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yangına korukle gıttınız.
neden körükle gittim.
konu sahibi içi rahat edecekse doktorada gidebilir.
benim bir tanıdığım var eşi 20 sene sonra karısının başına kakmaya başladı.bu erkek milletinin ne yapacağı belli olmuyor.
Arkadasınızın esının 20 sene sonra basına kaktıgını yazmıssınız.
Sımdı ben dahı bu endıseyı yasayabılırım.
Rapor almadım sonucta.
Ya bır gun esım bana da derse dıye, endıse duyabılırım.
Neyse konuyu dagıtmayayım ben.
Cok rahat edecekse, gıtsın alsın.
N'apayım.
Kakacak insan ilk sene 3.sene hadi 5 sene kakardı. Bence o evlilikte ipler kopmuş veya kopmaya başlamış. Durup dururken adam demişse sorunları var demekki...
Elbette.
Muhakkak farklı sorunlar vardı.
Ve bence erkek sucunu ortbas etmek ıcın bunu kullandı.Madem bu bır sorundu, nıcın 20 yıl bekledı?
Nıcın 20 yıl boyunca o kadını koynuna aldı?
Karısına boyle bır laf eden namuslu mu olur?
Peki o tanıdığınız, şimdi elimde bir rapor olsaydı da eşime ispat etseydim ya da zamanında ispat etseydim diye dertleniyor mu?
Bu koca boşanmayı hakediyor kusura bakmayın ama.
Eşini 20 sene sonra böyle itham eden adam için, keşke rapor alsaydımda,
eşimin içi de rahat olsaydı demem.
İyi ki rapor almamışım, böyle gereksiz ve karaktersiz bir adam için derim.
İnsan eşim ya şimdi ya da yıllar sonra bunu başıma kakar diye her dakika düşünürse,
evliliğin , güvenin ne anlamı var, bunlar evliliğe ters.
Bu adam esnek raporu alsanızda inanmaz, çünkü karaktersiz.
Bir de bu bahsettiğiniz tanıdığınızın eşinin muhtemelen eşiyle başka sıkıntıları var ve bahane aramış heralde, 20 senedir aklı neredeymiş.
20 sene aynı yatağı paylaşmışta yeni mi aklına gelmiş, zarın ne kadar önemli olduğu.
Çok iğrenç bir yöntem kullanmış ama. Acı tatlı onca seneni geçirdiği kadına, çocuklarının anısına böyle bel altı vurmak ne insanlığa, ne erkekliğe sığar. Ben olsam bu adamla aynı havayı bile teneffüs etmezdim..
Konu sahibi arkadaş ne kadar şanslı ki eşi çok bilinçli. Knedi kendine evham yapması, hele kendine damga vurması bilemiyorum yaa hiç anlayamadığım ve kesinlikle de katılmadıım konular
Şimdi arkadaş daha önce biriyle çıktım, bulunduğumuz yer küçük yer kan da gelmeyince eşim böyle böyle düşünür diyor ya. Peki siz kontrol çin doktora gittiğinizde o çevre çok mu temiz düşünecek. Yaptı ki kanıtlamaya giti diyebilir hatta doktora rüşvet verdi de kızlık raporu bile aldı derler.
Elin ne kadar lağım ağızlı olduğunu, ne pis dedikodular yapıp ne iftiralar attıklarını biliyoruz. O zaman raporunuzu her daim yanınızda taşımanız gerekecek, çıkar kapı gibi raporu gösterirsiniz.
Mrb ben bu yaz evlendim. Evlendikten ancak 1.5 ay sonra ilişkiye girebildik. Şu an oluyor ama benim kızlık zarım hala kanamadı. İlk başlarda çok takıntı yapmadım esnektir dedim ama hala gelmiyor. Eşim çok anlayışlı ve bana güvenen birisi. Ona neden gelmediğini merak ettiğimi bu durumun psikolojimi olumsuz etkilediğini söyledim. O da kesinlikle bana güvendiğini, bu konuyu hiç aklına bile getirmediğini söyledi. Benm moral bozuk ağladım. Çünkü bunu haketmiyorum. Namusluyken namussuz gibi görünmek insanı üzüyor. Hayatımda evlenmeden önce birisi hayatıma girdi ama onlada zaten bööle bişeyi asla yapmadık yapamamda.. Acaba neden kanamadı? Dr'a gideyimmi diye sordum eşime. Böyle bişeyi istemiyor. Sendede belkide doğuştan zar yoktur dedi. Çünkü bazı kadınlar öyle doğuyormuş dedi. Şu an bu konuyu ikimizde hiç gündeme getirmedik. O zaten baştan beri hiç bi şekilde gündeme getirmedi. Eşim çok anlayışlı kalp kırmayı sevmeyen namazlı dinine düşkün birisi. Buna rağmen hiç sormadı neden diye. Bu saatten sonra ne yapmalıyım? Böyle bi damga yemek istemiyorum onada söyledim o da zaten öyle olmadığımı bana inandığını söyledi. Kafam çok karışık bayanlar :sinifsinif:
Yaşadığımız yer Türkiye cnm. Sen bunu kabul etmesende bu ülkede bu tür şeylere önem veriliyor. Ayrıca sen liselerde üniversitelerde çeşit çeşit erkeklerle gezip çarpık ilişki yaşayan bir kızı oğluna almak istermiydin? Bu soruya cvp ver sen haklısın diyeceğim. Bu ülkedeki çoğunluk gibi bende namusa önem veriyorum. Tabiki namusta zardan ibaret değildir. Yanlışlıkla zarını kaybedenler de olabiliyor. Ama herşeye rağmen herkes namuslu birini oğluna almak ister.
Ben yokken konu çok çarpıtılmış. Kimin kiminle nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez.İlişkiye girmiş olanlar namussuz diye bir laf sarf etmedim. Sadece ilişki yaşamadan yaşamış gibi görünmek istemediğimden bahsettim. Tabikide dra gidersem belgesini alıp kocama gösterecek değilim, bu bayanın aşağılanması demektir. Dra gidersem sorarım, bunu da eşimle paylaşırım.
Neden bi konu açılınca laflar bu kadar çarpıtılıp olay haline getirliyor burda anlamıyorum. Ben sabah art niyetsiz bi şekilde hızlı hızlı yazdım ve çıktım. Burda niyetim birine taş atmak değil. Ayrıca konum zar bekaret konusu değil. Sadece böyle bir durumda ne yapılır konusudur. Lütfen zar bekaret konularına girmeden böyle bir durumda ne yapılır fikkir vermek isteyen varsa söylesin ki fikir aldığım kişilerin fikirlerine bakınca da çok tuhaf buldum. İnsanlar herhalde yaşadıkları stresi burda konuları çarpıtarak atıyolar.
Benim üzüldüğüm aslında tam olarak kanın gelmesi değil. Eskiden yanlış biriyle çıkmak. Eşimi tanıdığım zamanlar yanlış bir insan girdi hayatıma ve kısa sürdü ama benden ayrılmak istemedi. Ben sağlam olmadığını anladığım zaman ondan ayrılmak istedim ve bitti. Eşimde arkadaşımdı. Eşime hiç söylemedim onunla çıktığımı ama eşim zaten biliyor. Çünkü yaşadığımız yer küçük bi yerdi. Hatta eşimin arkadaşlarıyla eski çıktığım kişinin arkadaşları ortak. Benim huzursuzluğum eşimin acaba o kişiyle bişeyler yaşadı mı diye en ufak şekilde aklına getirmesi olacaktır. Çünkü o kişi hiç sağlam değildi ayrıca dedikoducuydu. Benden intikam almak için belkide arkamdan konuştu ve eşimde üzülürüm diye bana söylemiyor olabilir. Çünkü eşim beni üzecek her türlü davranıştan kaçınır.
benim bir tanıdığım var eşi 20 sene sonra karısının başına kakmaya başladı.bu erkek milletinin ne yapacağı belli olmuyor.
Peki 20 sene sonra bu şerefsizliği yapan adamın, zamanında eşinden kan gelmiş bile olsa bir gün tutup iftira atıp senden kan gelmedi diye iftira atması durumunda ne olacak? Sonuçta bunu yapan iki kişi, ispatını nasıl yapacak kadın?
Yani her evlilikten önce doktora gidip bekaret raporu mu almak lazım?
Kimse kimseye bu şekilde 20 sene sonra iftira atamaz sanırım,atarsada onu tımarhaneye atarlar,bu deli işi çünki.