Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şükür gören duyan olmuş bir ben yaşadım koca dünyada sanıyordum benimde ayrı yaşamakla birlikte 9 ay sürmüş olacak 3 hafta sonra karar mahkemem inşallah bende hiç yaşamamış gibi olurum bu günleri unuturum
Şükür gören duyan olmuş bir ben yaşadım koca dünyada sanıyordum benimde ayrı yaşamakla birlikte 9 ay sürmüş olacak 3 hafta sonra karar mahkemem inşallah bende hiç yaşamamış gibi olurum bu günleri unuturum
O kızcagız çok mutluydu siz de mutlu olursunuz mutlaka kafa dengi biri çıkar karsınıza. Daha çok gençsiniz. Bu çocugun ailesi zorla odada yatmasına sebep oluyorlarmıs. Kız kaynanasıgılle yasıyordu yıne de eşi sırtını donup yatmıs 9 ay boyunca. İnşallah siz de çok mutlu olursunuz
Sürünmeye razı hatta bu hafta ilk 3 günlük hapis cezasını alacak hiç bir SSK yok ve malı da Yok bu durumda ona yapabileceğim tek şey hapis cezası ve ben 2 aydır sürekli avukat ve savcılık ile uğraşıyorum ve bir de onun susmayan çenesi ile.Çok bunaldım bir 3 yıl mahkemede kendimi süründürmek istemiyorum takıların yarı parasını veriyor bende kabul ettim çünkü ondan soyadından konuşmalarından sesinden varlığından bıktım usandım
Yok bu sayfadaki bazı kadınlar gerçekten fesat yaklaşımlar inanılmaz! Ne yapalım bakireysen öl geber ,anlatma kimseye yatak odanı seni gidi edepsiz, erkek nasıl kalmış ya 6 ay :)) vallahi dertten anlamaz halde çoğu kişi