• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendım evlenelı arkadasım yok:(

kızlar bana kızlar mısafır gelıyor evı bır guzel topladım borek corek yapcam yarın umarım eglenırız bır acılım olur okulda da bır arkadasla samımı olmaya basladık gelısmelerı aktaracagım ne yazıkkı unıversıte lısedekı arkadaslıklar yok gıbı kıracagım bu kuralı samımı olanalr hep bekar atlayıp gıdıyorlar ıstedıkerı yere esımız anlayıslı olsada onlar cekınıyor offf opuyorum sızı sanırım ankaralılarda bulusacak cok guzel yok mu hataydan::((

kızlar bana kızlar mısafır gelıyor evı bır guzel topladım borek corek yapcam yarın umarım eglenırız bır acılım olur okulda da bır arkadasla samımı olmaya basladık gelısmelerı aktaracagım ne yazıkkı unıversıte lısedekı arkadaslıklar yok gıbı kıracagım bu kuralı samımı olanalr hep bekar atlayıp gıdıyorlar ıstedıkerı yere esımız anlayıslı olsada onlar cekınıyor offf opuyorum sızı sanırım ankaralılarda bulusacak cok guzel yok mu hataydan::((

cnm ben hataylıyım ama niğdeye gelin geldim burda da yanız kaldım .. hatayda olsam görüşürdük

Kızlar ne tesadüf. Hatay lı değilim.Trabzonluyum. fakat 3 yaşından beri hataydaydım. Ama 6 ay önce evlenip Antalya ya yerleştim.Ailem hala orda.

Sevgiler hepinize.:12:

bende trabzonluyum ama hataydayım kısmet kzılar yaa:(( ama ınanın benım arkadaslıklarım basladı cok eglendık bugun :))yarın yıne gelecekler benı davet ettıler ama hep benım cabalarımla oldu yuzsuzluk boyutuna vardı eve cagırmam onları napalım emeksız ekmek olmuyo arkadaslıgada bu sekılde yorum yapacagım aklıma gelmezdı:))

bende trabzonluyum ama hataydayım kısmet kzılar yaa:(( ama ınanın benım arkadaslıklarım basladı cok eglendık bugun :))yarın yıne gelecekler benı davet ettıler ama hep benım cabalarımla oldu yuzsuzluk boyutuna vardı eve cagırmam onları napalım emeksız ekmek olmuyo arkadaslıgada bu sekılde yorum yapacagım aklıma gelmezdı:))

ooo hemşerim benim. yoksa 408 evlerde mi oturuyorsun biliyorsun demi karadenizlilerin mahallesi var orda.

bu konuyu okuyunca anladım ki bu dert bi tek bende yokmuş. aynı şekilde evleneli kısa bie süre oldu fakat çevremde arkadaş olarak çok iyi kafa barıştırdığım biri yok farklı insanlarla tanışmaya çalışıyorum ama olmuo ne bileyim vallaa bu konuda bana akıl verin ya :(

Ayy inanmıyorum bende çok dertlliyim,kafa dengi arkadaşım yok. İzmir'den İstanbula geldim çok yalnızım, bir iki kişi var onlarda çocuklu ancak arada evde bir kahve içebiliyoruz.

Ben bekarlık günlerimdeki gibi arada çıkıp dolaşmak, istiyorum .Ama nerdee yok yok.

Hatta konu açmıştım Avrupa yakası buluşalım diye,buluştuk ettik devamı gelmedi herkes bir yerlerden geliyor falan,her zaman görüşebileceğim birileri çıkmadı. Tek arkadaşım eşim,, heryere beraber gidiyoruz. Çok zor!

Bekarken hayat daha rahattı, renkliydi, ama eşsizdi.Evlenince eş, çocuk, aileler...Eski arkadaş çevresiyle görüşmek ne mümkün.Onlar anılarda kaldı.Hatta onlar var olmuşlar mıydı, silüetleri bile kaybolmaya yüz tuttu.4 yıllık evli ve 2 çocukluyum.Öğretmenlerin çoğundan (Hani o herşeyi bilenlerden) hoşlanmayan bir öğretmenim yani okulda arkadaş yok.Komşuda yok, akrabada yok...Biz evlenene kadar mükemmeldik, evlenince eşime bişeyler oldu.Kurallar, istekler, kızmalar... Eşi arkadaş gibi olanlar en şanslılar bence. Sizi kıskanabilir miyim :((

elifidcim aynen ya...

eşim sağolsun bana çok yaşatmıyor yanlızlık hissini istediğim yere götürür her yere beraber gideriz iş çıkışı bile beni almadan gitmez eve yanlız döndüğüm nadirdir.

geçen sene iş yerimden birileri beni dolaşmaya çağırmıştı teşekkür ettim, hazırlanmam uzun sürer siz gidin ben birinin beni beklemesinden rahatsız olurum,dedim. arkamdan samimi

olduğu kimse yok ya öyle söylemek zorundA tabi falan dedi.onlar bekardı biri evliydi bu lafı söyleyen.evli olan da ailesiyle kalıyordu eşi de ankarada ailesinin yanında.onun

çocuğuna da kendi annesi bakıyordu bekar gibiydi istediğinde gezip tozuyordu. benimse bi bebeğim ve eşim var,ayrıca onun görmediği çok da samimi olduğum aile dostlarım var.

bu sene ev tuttu ailesinin yanından ayrıldı,eşi de ayda 1 falan geliyor işte ev sorumluluğu yalnızlık onu sardı samimi arkadaşlarından biri de tayini çıktı gitti,

bugün de benim yanıma gelmiş dert yanıyor çok yalnızım eşim gitti ev masrafı çok param anca yetiyor kendime bir şey alamıyorum falan....benimle yakın olmak istiyor kızlarımız da

aynı kreşte ama benim içimden hiç samimi olmak gelmiyor,aklıma hep o söylediği laf geliyor.şimdi iş yerime yeni insanlar geldi ve maşallah 5 kişilik çok güzel bi arkadaş çevrem var

herkes çok beğeniyor ortamımızı.evimi de değiştirdim çok güzel komşularım teyzeelerim ablalarım var.sabredin kızlar inşallah sabrın sonu selamet,Allah yalnızlara dayanma gücü

versin,komşunun da hayırlısını versin.

Back
X