• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendım evlenelı arkadasım yok:(

senı o kadar ıyı anlıyorum kı senın ıcın daha zor sacma sapan bır seyler dusunmeye baslıyor her seyı kafaya takıyor faalıyet bul kendıne hemen sosyallemeye calıs kurslara katıl

Bakın aslında bir başkasına tavsiyede bulunurken kendinize de diyebilirsiniz bunu.

arkadaslar sunu demelıyım ılk once en son yazan arkadasım ben ogretmenım gıtar kursuna gıdıyorum daha ne kadar sosyalleseyım yok yok ordakıler de kendının hayatı var almıyorlar ınsanı ııcne bır de bır arkadasımız demıskı kadınlar koca odaklı o yuzden yalnız kalıyor o kadar katılıyorum dıyordum kı ona ama ESKİDEN ben her zaman arkadaslarımı kaybetmemeyım dıye cok cabaaladım benım annem dul babam olunce cok yalnız kaldı bana hep ornek oldu dememkkı dedım koc aodaklı yasıyoruz sonra yanlızlık gelıyor dedım ve asla arkadaslarımı ıkıncı plana atmadım ama su olabılır onlar eslerıne odaklanıyor oalabılır bekarlar evlı dıyor evlı cocuksuz olan cocuklu ıstemıyor ayrıca bu sekıdle yargılayıcı konusanları hıc sevmıyorum ama hıc yarın senın basıana da gelebılrı arkadasım enden oyle yazıyorsun ama sende goreceksın ben hıc koca ıcın yasamadım arkadascıl ruhum hep vardı sen de goreceksın olmadıgını ayrıca tayıncı oldugumuz ıcınde soyle saglam arkadasım olsun onunla zaman gecer ıdyemıyorsun noluo hadı tayın ....... neyse bır arkadasımız var cok uzuldum hamıle dısarı cıkarmıyormus esı onu cıkartmıyormus canım sen cık sımdı o kız ne yapsın orta yaslılar var dıyor koca odaklı mı yanı bır de benım aklıam su geldı karsıdan mı beklıyoruz ıngılızce ogrt arkadasım var kac kere eve caya cagırdım bekar ve cok ıyı kız ama onun ortamı var 5 senedır burda olan gelmedı napım aynı sımdı cok tatlısın canım dıyor o kadar neyse bu gun bır arkdasa acık acık benı de cagırın ya merkezde oturuyorsunuz ama gelırım deıdm baslarım guruna da cagırız tabıkı cnaım dedıler bakalım :)

Sizde amma takmışsınız benim 'koca odaklı' lafıma...

Bir kere ben onu sizin şahsınız için söylemedim,yanlış anlamışsınız sanırım.

Ben konuya genel yorum yaptım,forumda çoğu kadında gözlemlediğim bir durumdu bu.

Yanlış anlamışsınız,boş yere alınganlık yapmışsınız. O lafım size değil; genelleme yaptım...:39:

evet kızlaaaaaaaar şimdi herkes hangi şehirde olduğunu yazsın aynı şehirlerde olanlarda buluşsun ne dersiniz :):8:
ilk ben yazıyorum
İstanbul-Pendik var mı bana yakın olan??

ben ankarada oturuyorum.varmı ankarada oturan

yer farketmiyor arkadaşlar il ilçe hiç farketmiyor bende istanbulda oturuyorum evlendim eşimin ailesinin ve çookk geniş akrabalarının olduğu semte taşındık ne oldu BEN KOCAMAN BİR YALNIZLIĞA hapsoldum. halalarında amcalarında falan bir sürü gelin var ama yanlış anlamayın onları kçümsemek için demiyorum ama onlarla hiçbişey konuşamıyorum ben biraz daha kültürlü kalıyorum onların yanında onların tek yaptığı tipik kaynana muhabbetleri falan sıkılıyorum patlıyorum bide çok dedikoducıular bana sanki böle hani filmlerdeoluyo ya böle şehirden gelen insanlara davranırlar biri eteğini biri gömleğini çekiştirir aynı öleler çıldırcak gibi oluyorum

Sizde amma takmışsınız benim 'koca odaklı' lafıma...

Bir kere ben onu sizin şahsınız için söylemedim,yanlış anlamışsınız sanırım.

Ben konuya genel yorum yaptım,forumda çoğu kadında gözlemlediğim bir durumdu bu.

Yanlış anlamışsınız,boş yere alınganlık yapmışsınız. O lafım size değil; genelleme yaptım...:39:

siz biraz agresif konusuyorsunuz mesela amma takmıssın ha gıbı o yuzden ınsan yanlış anlayabılıyor zaten ben de oraya yazdım cogu kısı oyle dıye sız de benı yanlıs anlamıssınız ben sadece anlatmaya calıstım neyse bosverın ya bunlar onemsız seyler bunlar ıcın ınsanlar bırbırnı kırmamalı

Herkeste aynı dert ya. :) Ben artık isyanlardayım zaten bu konuda. Bakın saate 05:22, ben hem ayaktayım can sıkıntısından bu saatte hem de yalnızım. Eşim sabah gidiyo gece gelip yatıyo, çok yoğum yüzünü gören cennetlik. Ben güya öğretmenim ama şöyle full time bi iş bulamadım ki çalışayım. İstanbul'u bilmem, eşimin ailesi yaş ortalaması büyük insanlar, uzağız zaten. Arkadaş çevresi de yok burda. Komşu yok doğru düzgün ya da ben insan savarım belki de soğuk nevalemiyim neyim. Cekinirim genelde. 1 aylık hamileyim şimdi de beni evden çıkarabilene aşkolsun. Şubattan beni yalnızlarla dost. Öfff öffffff....

offf offf ne kadar çokmuş aynı dertte olan...
bende aynı şekilde evlendim.yalnızım arkadaşım yok :50:
çalışmıyorumda.
yakınlarda akrabam yok..
kafa dengi yaşıma yakın komşum yok..
çocuk ta yok....3 sene olcak evleneli..tedavide görüyoruz..
çatlayacağım evde hep aynı şeyleri yapmaktan...

bende ankaradayım..

aynı sorunu ben de yaşıyorum:( ben de Ankara'dayım İzmir'den geldim. 1 tane arkadşım yok. çok yalnızım. bu arada dikmende oturuyorum. yakın olan var mı ki bana:14:

Back
X