• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendım evlenelı arkadasım yok:(

bende aynı durumdaydım öğretmenim evliyim ve çok yalnızdım.iş yerinde 2 arkadaş vardı onlar gidince çok yalnız kalmıştım zaten sadece iş yerinde dışarda görüşmüyorduk.bu sene kafa dengi bir arkadaş geldi iyiiz şu an ben hatta eşiyle beraber yemeğe çağırdım eşlerimizde anlaştı.benim de onun dışında ne apartmanda ne de öyle çevremde arkadaşım yoktur.yani eve miafirin geldiği çok nadirdir.haatta acaba ben mi böyleyim yoksa insanlar misafir odasını boşuna mı yapıyorlar diye düşünüyorum aslında.

aynı benn..ama yine çoğunluk çalışıyo heralde..çalışsam ne olurdu bilemiyorum ama bekarken anadolu yakasında oturuyodum evlendim avrupa yakasına taşındık..çalışmıyorum..binamda her katta 4 daire olmasına rağmen 6 aydır 1 Allahın kulu gelip hoşgeldin, daha yenisin bi ihtiyacın olursa gel fln gibi insaniyet namına bi harekette bulunmadı..evde sıkıntıdan patlıyorum..annemler uzak, kayınvalidemler uzak..yani istanbulda arabayla 10 dk.da gidebilceğin bi yer aslnda 1 saate tekabül ettiği için kimseye ha deyince gidilmiyo..ve hamileyim hamileliğimn ilk zmnlarında çok zorlandım çok ağladım..annemi özledim..mutfağa giremediğim zmnlarda bi yemek yapanım olsa diye içim acıdı ama kocama kıyamadığım için öğüre öğüre yemek yaptm...neyse işte kısacası kimsem yok şöle cnm sıkılnca kapısını çalabilceğim..4 gözle akşam olsun kocam gelsin diye bekliyorum oda gelince vakit sanki su gibi akıyo resmen gece oluyo birden hiçbişi anlamıyorum..pofff yaramı deşti bu konu..bi kuş aldım kendime onla sıkıntımı gidermeye çalışıyorum

aynı benn..ama yine çoğunluk çalışıyo heralde..çalışsam ne olurdu bilemiyorum ama bekarken anadolu yakasında oturuyodum evlendim avrupa yakasına taşındık..çalışmıyorum..binamda her katta 4 daire olmasına rağmen 6 aydır 1 Allahın kulu gelip hoşgeldin, daha yenisin bi ihtiyacın olursa gel fln gibi insaniyet namına bi harekette bulunmadı..evde sıkıntıdan patlıyorum..annemler uzak, kayınvalidemler uzak..yani istanbulda arabayla 10 dk.da gidebilceğin bi yer aslnda 1 saate tekabül ettiği için kimseye ha deyince gidilmiyo..ve hamileyim hamileliğimn ilk zmnlarında çok zorlandım çok ağladım..annemi özledim..mutfağa giremediğim zmnlarda bi yemek yapanım olsa diye içim acıdı ama kocama kıyamadığım için öğüre öğüre yemek yaptm...neyse işte kısacası kimsem yok şöle cnm sıkılnca kapısını çalabilceğim..4 gözle akşam olsun kocam gelsin diye bekliyorum oda gelince vakit sanki su gibi akıyo resmen gece oluyo birden hiçbişi anlamıyorum..pofff yaramı deşti bu konu..bi kuş aldım kendime onla sıkıntımı gidermeye çalışıyorum

ah canım çok kötü gerçekten birden kendi hamileliğimi hatırladım.ben hamileyken eşimle iş nedeniyle ayrıydık sadece hafta sonları gelebiliyordu eve.ve ben hamileyken acayip mide bulantılarım vardı yemek yapmak ne göremiyordum bile.anlıycan çok açlık susuzluk dahi çektim.annemler kayınvalidemler çok uzaklardaydı.bi kapımı çalan bile olmadı nasılsın diye öyle yani.insanlık öldü artık komşuluk da öyle

ben de öleydim ya ilk evlendiim sene..yıldızda okudum maltepeye gelin geldim annemler başka şehirde bi tanıdık yok bu yakada berbat 1sene, sıkıntıdan çocuk yaptık o derece:)ama çocuktan snra baktım ki o diil benim ilacım, o ayrı bi vaka:))bu sefer gözümü dört açtım kızım minicikti avmde parkta konu komşu hatta burda görüşülebilecek yaşıt herkesle iletişime geçtim yani dışa döndüm hayat yalnız geçmiyo çnkü gelip beni kimse arkadaş sahibi yapamazdı kendim üstlendim bu işi:) vee şuan görüştüüm bi sürü grubum var hatta dost bile edindim diyebilirim 3-4 arkadaşım her dk arasam kapıma gelirler..benden tavsiye çocuk yoksa yakınlardaki spor salonları, yürüme alanları, kurslar,ortak özellikteki insanlar belki yaşlı bi komşu bi teyze bile arkadaşınız olabilir sakın eve kapanmayın yalnızlık berbat yaa..burdan da ocak anneriyle tanıştık görüşüoruz hala çok şekerler benim şansıma mı bilmiorum ama gerçekten dışarda ilk görüşmelerinizi yapın zaten az çok tanıosunuz insanları..sevgiler

ben de öleydim ya ilk evlendiim sene..yıldızda okudum maltepeye gelin geldim annemler başka şehirde bi tanıdık yok bu yakada berbat 1sene, sıkıntıdan çocuk yaptık o derece:)ama çocuktan snra baktım ki o diil benim ilacım, o ayrı bi vaka:))bu sefer gözümü dört açtım kızım minicikti avmde parkta konu komşu hatta burda görüşülebilecek yaşıt herkesle iletişime geçtim yani dışa döndüm hayat yalnız geçmiyo çnkü gelip beni kimse arkadaş sahibi yapamazdı kendim üstlendim bu işi:) vee şuan görüştüüm bi sürü grubum var hatta dost bile edindim diyebilirim 3-4 arkadaşım her dk arasam kapıma gelirler..benden tavsiye çocuk yoksa yakınlardaki spor salonları, yürüme alanları, kurslar,ortak özellikteki insanlar belki yaşlı bi komşu bi teyze bile arkadaşınız olabilir sakın eve kapanmayın yalnızlık berbat yaa..burdan da ocak anneriyle tanıştık görüşüoruz hala çok şekerler benim şansıma mı bilmiorum ama gerçekten dışarda ilk görüşmelerinizi yapın zaten az çok tanıosunuz insanları..sevgiler

haklısın canım ben de arkadasa bugun dedım senın arkadasların var tabı ben yanlızım gelmıyorsun bana hıc dedım gelcem dedı :))) yanı ben gırısımdeyım artık napım gercı hep konusurum ama bu sefer guru yapmıyorum 1 kere gelmedı dıye eksıp atmıyorum .
arkadaşlar bence herkes boyle sehırlerı yazsın ve bulussun hepımız aynıyız ozellıkle yenı velenenler demekkı adaptasyon sorunu yasıyor eve kapanmayalım sonra kendımızde sorun arıyoruz öpüyorum hepınız:)

haklısın canım ben de arkadasa bugun dedım senın arkadasların var tabı ben yanlızım gelmıyorsun bana hıc dedım gelcem dedı :))) yanı ben gırısımdeyım artık napım gercı hep konusurum ama bu sefer guru yapmıyorum 1 kere gelmedı dıye eksıp atmıyorum .
arkadaşlar bence herkes boyle sehırlerı yazsın ve bulussun hepımız aynıyız ozellıkle yenı velenenler demekkı adaptasyon sorunu yasıyor eve kapanmayalım sonra kendımızde sorun arıyoruz öpüyorum hepınız:)
bu arada ben Hataydayım

aynı dertten bende müzdaribim ewlenelı 4 ay oldu yasadıgm yer kucuk arkadasım yok calısıodum ewlenınce ıstende ayrıldm zor oluo bole ya

kesinlikle canım ya yasadığın yeri yaz belki senın gibi yalnız hısseden bırısı vardır elbet

offf offf ne kadar çokmuş aynı dertte olan...
bende aynı şekilde evlendim.yalnızım arkadaşım yok :50:
çalışmıyorumda.
yakınlarda akrabam yok..
kafa dengi yaşıma yakın komşum yok..
çocuk ta yok....3 sene olcak evleneli..tedavide görüyoruz..
çatlayacağım evde hep aynı şeyleri yapmaktan...
canım bende 3senelik evliyim.
bende ankaradayım..
bende ankarada oturuyorum
aynı sorunu ben de yaşıyorum:( ben de Ankara'dayım İzmir'den geldim. 1 tane arkadşım yok. çok yalnızım. bu arada dikmende oturuyorum. yakın olan var mı ki bana:14:
ben batıkentteyim
Aydınlıkevler tarafındayım sen neredesin
batıkent canım
canım bende 3senelik evliyim.18aylık oglum var.ankarada oturuyorum.cok yalnızım.her gunum evde oglumla geciriyorum

ben memur çocuguyum konya da dogdum ilk okul karabük orta zonguldak lise ankara üniversite sonrasında da önce batı sonra doğu almanya :1: gezgin gördüm kendimi :27:
şimdi ailemin yanındayım planım geri dönmek sırf burada çok sıkıldığım için.. belli bir yaştan sonra hele de maddi olarak te çocuk yaştan beri hep tek başıma olmuş ve her kararı kendim almış birisi olarak türkiyede bahçeye çıksam karşı komsunun nere gidiyomn kız lafı sinirime dokunuyor.
benim tüm lise arkadaşlarım evlendi farklı şehirlere gittiler tüm üniversite arkadaşlarım yurtdışında ailemde veya çevremde benim kafa yapımda pek kimse yok ki ben bu kadar çok şehrin hepsinde çok arkadaş edinmiş biriyim-dışa dönüğüm çünkü- hala hepsiyle faceden filan konuşnuruz. bu nedenle face listemde yüzlerce kişi var ama yanımda kimse yok:14:
ben de ankaradayım çok merkezi bir yerde yaşıyorum. vee en çok da birlikte yürüyüş hatta pilates filan yapacak birisi olsa çok isterdim.

Ayy inanmıyorum arkadaşlar yaaa
yazdıklarınız ne kadar yakın şeyler bana,son günlerde bu sorunla boğuşuyorum,
bişeyler yapmalıyım diyorum,kursa filan gitmek istiyorum ama çalışıyorum da nasıl ayarlarım bilmiyorum
artık bende kendimde hata aramaya başladım valla,
neden kafa dengi arkadaşlarım olmuyor diye,yani hiç arkadaşım yok değil var tabii,
ama hepsi çocuklu ve girişken değilller bir araya geldiğimizde çok iyi vakit geçiririz ama buluşmamız aylar alır yani,
benim çocuğum lmadığı için biraz daha rahatım istediğim zaman istediğim yere gidebilirim,eşim sağolsun anlayışlıdır,
ama çok evcil bi eşim var,ev - iş iyice sıkıldım artık valla
yokmu bize bi çare

Ayy inanmıyorum arkadaşlar yaaa
yazdıklarınız ne kadar yakın şeyler bana,son günlerde bu sorunla boğuşuyorum,
bişeyler yapmalıyım diyorum,kursa filan gitmek istiyorum ama çalışıyorum da nasıl ayarlarım bilmiyorum
artık bende kendimde hata aramaya başladım valla,
neden kafa dengi arkadaşlarım olmuyor diye,yani hiç arkadaşım yok değil var tabii,
ama hepsi çocuklu ve girişken değilller bir araya geldiğimizde çok iyi vakit geçiririz ama buluşmamız aylar alır yani,
benim çocuğum lmadığı için biraz daha rahatım istediğim zaman istediğim yere gidebilirim,eşim sağolsun anlayışlıdır,
ama çok evcil bi eşim var,ev - iş iyice sıkıldım artık valla
yokmu bize bi çare

aynne cnmm bende benimde eşim çok anlayuşlı ama gel gelelim ki arkadaşş yokk çevredeee sen nerde oturuyorsunn keşke izmirde olsan :(

benimde arkadasim yok olanlarida bir sekilde yok ediyorum cevremden 2 ay sonra gene samimi olauyorus 3 ay konusmuyorus aramizda hic birsey yokken..boyle garip iliskilerim var ama ben hayatimdan oldukca memnunum..iyiki arkadasim yok diyecek kadarda rahatim..cunku bu zamana kadar cok arkadasim oldu cok garip olaylarla karsilastim..bende kestim herkesle iliskimi simdi arkadasim esim..herseyi beraber yapiyorus..boyle inanin daha keyifli..birde 2 tane yakin yaslarda ablam var ben yurt disindayim onlarlada nette gorusuyorum bana yetiyor cok sukur..valla bildigin cekirdekli cayli kahveli oturdugumuz yerden dedikodu yapiyorus..

bende ankarada oturuyorum

ben batıkentteyim

batıkent canım

canım bende 3senelik evliyim.18aylık oglum var.ankarada oturuyorum.cok yalnızım.her gunum evde oglumla geciriyorum

ben eryamandayım..
şanslısın bence en azından çocuğun var uğraşacak bizim oda yok olsun diye bakalım nekadar uğraşcaz :43: ^:43:

Eşler nekadar anlayışlı olursa olsun arkadaşın yerini tutmuyo ki..
eşinle zaten sürekli heranını paylaşıyosun.
arkadaşla oturup bi kahve içmek,konuşmak başka bişey yaa..
herkesin arkadaşı olur umarım:13:

bu arada ben şunu da merak ediyorum madem denk geldi sorucam.herkes yalnızlıktan ve komşuların ilgisizliğinden bahsediyor. evlerimizde yaptığımız misafirden misafire açılan salonlar ne diye var.ya da ben mi yanlış dişiniyorum.evin en büyük odasını 40 yılda bir gelen misafirler için mi saklıyoruz

bu arada ben şunu da merak ediyorum madem denk geldi sorucam.herkes yalnızlıktan ve komşuların ilgisizliğinden bahsediyor. evlerimizde yaptığımız misafirden misafire açılan salonlar ne diye var.ya da ben mi yanlış dişiniyorum.evin en büyük odasını 40 yılda bir gelen misafirler için mi saklıyoruz

ben yaz gelince kullanıyorum salonu daha serin olduğu için:) ama haklısın arkadaşım benim de kaynana yüzünden salon olayı oldu karıştı herşeye...
gelelim konuya benim hala arkadaşım yok DİKMEN' de arkadaş arıyorum:):21:

ben ailemle yaşıyorum cnm
evim olduğunda öyle bi misafir odası filan yapmamıştım
olsa da yine yapmam-evlensem yani-
çalışan bayanım öyle kabul günlerim bilmem nelerim olacak vaktim yok. arkadaşlarım gelir gelen de 1-2 çeşit getirir ben de yaparım birlikte yer birlikte kaldırırız- kendi evimdeyken öyleydi-
eşyayı almaya ayrı para muhafazaya temizliğe ayrı özen ve masraf benlik değil hiç

bana da çok saçma geliyor misafir odasına bir tek misafir için kullanmak.biz günlük oda gibi kullanıyoruz. yeni gelin evlerine filan bakıyorumda hepi özeni bir şekilde kurmuş odayı.sonra kendimi düşünüce acaba millete herzaman misafir geliyoda bana mı gelen yok:15:

Back
X