Evlendim Gidiyorum.

Tebrik ederim. En iyisi beklentilerinizi dusuk tutun, hayal kirikligina ugramazsiniz. Daha once geldinizmi Almanyaya? Gelmis olsaniz bile tamamen burda yasamaktan farklidir, bunun uzerine birde evlilik zaten ilk zamanlarda basli basina zor. Ama herseye alistiktan sonra eminim hersey guzel olacaktir.

Hayirli olsun taze gelin:)
Alisirsin canim ya dilin varsa daha rahat edersin
Uzaklik ailene hasretin biraz koyar ilk baslarda ama sevdigin yaninda olunca gecer insallah
Suriyeli kizin niyetini hos bulmadim bn konusmus ogrenmis daha neyin lafini yapcakmis
Esine guveniyosan hic acma bnce konuyu
Kopeginide seneye gotur annene birak obaksin sen gelene kadar
Hakkinda hayırlısı sevgiler;)

gidince sokaklarda yatmayacaksınız ya, illa ki başınızı sokacak bi yeriniz olacak. e senin başını sokabildiğin yer köpeğine neden yuva olmasın? bence eşine ''asıl o olmazsa alışamam, o olursa daha iyi hissederim'' de. senin için ne kadar önemli olduğunu anlat.

annenler isteseydi bırak diyebilirdim ama gönülsüzce senin hatrın için bakmaları da senin içine sinmez, hem köpeğin de çok üzülür, belki depresyona bile girer. ilaçla uyutur onu da götürürsünüz yol boyu uyur zaten.

kısmet olursa ben de mayısta evleneceğim ama doğru düzgün yemek bilmiyorum, dediğin gibi belli başlı yemekler sadece.

ama internetten tarifine bakarak her şeyin yapılabileceğini bi kaç kez deneyerek gördüm, lazım olduğunda bana mesaj atarsın istersen takip ettiğim bi kaç yemek tarifi kanalının ismini veririm :)

hem eşin de öğretebilir madem aşçı, çok işine yarar bence :)

eşin annesine anne demek benim için de çok zor, ben nişanlıyım ama hep teyze diye hitap ediyorum, anne ye nasıl geçiş yaparım bilmiyorum :bicak:

Valla canim kopegimi götürcem kararr verdim ona az once konuştum oda öyle istiyorsan yap madem dedi. Zaten küçücük bir sey :)
Sende insallah cok mutlu olursun evlenip. Düğünun kina gecen her seyin en guzeli olsun.
Yemek işini oraya gidip duzeni kurunca artık buradan yardim alarak sizim sayenizde halletmeye calisicam :)
Eşim aslinda mesleği aşçı degil ama onun bu marifetini kullanicam :)
Ben oraya gidince telefonda konusurken anne baba demeyi düşünüyorum yuz yuze diyemicem gibi :)

Hayirli olsun taze gelin:)
Alisirsin canim ya dilin varsa daha rahat edersin
Uzaklik ailene hasretin biraz koyar ilk baslarda ama sevdigin yaninda olunca gecer insallah
Suriyeli kizin niyetini hos bulmadim bn konusmus ogrenmis daha neyin lafini yapcakmis
Esine guveniyosan hic acma bnce konuyu
Kopeginide seneye gotur annene birak obaksin sen gelene kadar
Hakkinda hayırlısı sevgiler:KK66:

Sagol canim. Yalnız köpeğimi götürmeye karar verdim. Onun dışında seninde dedigim gibi yapıcam.

Valla canim kopegimi götürcem kararr verdim ona az once konuştum oda öyle istiyorsan yap madem dedi. Zaten küçücük bir sey :)
Sende insallah cok mutlu olursun evlenip. Düğünun kina gecen her seyin en guzeli olsun.
Yemek işini oraya gidip duzeni kurunca artık buradan yardim alarak sizim sayenizde halletmeye calisicam :)
Eşim aslinda mesleği aşçı degil ama onun bu marifetini kullanicam :)
Ben oraya gidince telefonda konusurken anne baba demeyi düşünüyorum yuz yuze diyemicem gibi :)

küçücük köpeğin hiçbir külfeti olmaz ki zaten, eşin de kabul ettiyse daha ne valla :) yemek konusunu dert etme hiç ya o en kolayı valla. ben internetten bakarak ilk defa denediğim yemeği bile güzel yaptım, teknoloji çağındayız her şey kolay :))

inşallah hepimiz çok mutlu huzurlu evlilikler yaşarız, düğün falan işin teferruatı :)

Biz sevgilimle yurtdışında nasıl iş buluruz diye kara kara düşünüyoruz sizin teklif ayağınıza gelmiş hem de ikinizin birden koşarak gidin bence :D hatta giderken bizi de götürün :'(

Sagol canim siz ne tür is bakıyorsunuz.
İkimiz de mühendisiz:) sevgilim mezun oldu benim mezun olmama 1.5 yıl var henüz. Yurtdışında bi iş fırsatımız olsa hiç kaçırmayız. Bence arkanıza bakmadan gidin, buraların ne olacağı belli değil her gün kan gövdeyi götürüyor. Gidin hayatınızı kurtarın. Tebrik eder mutluluklar dilerim bu arada:)

Selam kızlar.
Belki bilenler vardir uzun yillardir beraber oldugum kişi vardı sözlümdü ama artık eşim oldu pazartesi gunu resmi nikah Kıyıldı.
Zaten bir süredir konusu vardı yurt dışından teklif gelmişti eşime diyim artık alisamadim pek :)
Sürekli gitmek istiyordu ama ayrı kalmak istemiyorduk. Beni ikna etmeye çalışıyordu. Bende ailem burada ve işim burada diye istemiyordum. Evlenelim gidelim istiyordu. Nasil evlencez ki hemen diyordum kış geldi hazirlik yok esya yok aileler hiç konusmadi dugun konusunu nasil olacak diyordum.
Derken...
1 hafta önce ciddi ciddi konustu benimle. Evlenelim gidelim isimizi orda yoluna koyalım diye. Daha cok uzun bir konusmaydi saatlerce tartistik konu üzerine.
Banada Almanya'da restoran yönetimiyle ilgili teklif gelmisti açıkçası ama kabul etmemistim.
Ailem biliyordu. Ertesi gun aradim ailemi esimle ailemin oldugu şehire gittik. Konustul aile büyükleri. Annem istemedi ayri mi kalicaz diye. Ama en sonunda birde evlenip gitmek istiyoruz deyince konu dahada uzadı. Neyse buralari geceyim. Babamdan rica ettik. Amcamin oğlu nikah dairesi baskanliginda çalışıyor. Islemleri hizlandirdik. Zaten saglik raporlari kolay artık.
Nikah Kıyıldı. Düğün yok tabi. Düğünü yaza düşünüyoruz Türkiye'de.
Almanya da teyzelerim de var.
Onlarda ordaki ev kiralama icim yardimci olucaklar.
Ama ben rüya içinde gibiyim.
Her sey cok hizli oldu.
Aslında tamda bu şekilde ilerlemek istiyorduk esimle ama erteliyordum ben.
Artik zaten her sey oldu. Ben şuan Istanbuldayim. Esyalarimi topluyorum. Esya dedigim sadece kıyafet. Yarin ailemin olduğu sehire yine gidicem. Ordaki evdende alicaklarim var. Eşimde kendi evinde suan esyalarini islerini hallediyor. Almanya'da ki islerimizide halletik konustum kabul ettim teklifi ama ben hemen baslamicam işe 1 ay sonra baslicam. Eşim hemen baslicak zaten o kabul etmis bile bem gitmeyi istemesem kendi kafaya koymus gitmeyi.
Of kizlar cok karışık anlattim farkindayim.
Size aslında soracagim soru ben korkuyorum. Beni neler bekliyor olabilir. Gercekten oraya gidince ya her sey kotu olursa ya bosanirsak bunu bile düşünüyorum. Dugunum olmadi o olur neyse ama kac ay gececek düğün hevesi mi kalir sanki. Kucukken hayal ettigim seyler hic buyudugumde gerceklesmedi :KK43:
Sizce mantikli mi yaptiklarim.
Mutluysan tadını çıkar. Şu an yeni evlenmiş olmayı o kadar çok isterdim ki

Sevgili kardeşim , şu an endişelerle heyecanını mutluluğunu köreltme "tadını çıkar".. Düğün dediğin nedir ki evlilik yıldönümünde nikah tazeler o zaman bile yapabilirsin düğün dediğin bir organizasyon amaç mutlu olmaksa sen zaten düğün olmadan da mutlu olabilirsin şu an.. Ülkenin hali ortada git bilmediğin bir ülkede yeni evli bi kadın olarak yeni bi hayata adım at bunun heyecanını yaşa istedğin adamla yaşamanın tadını çıkar.Olmadı mı olmuyor mu ?? Boşanacağın varsa her yerde boşanırsın..ileri görüşlü hayatını hayatınızı kurtarmaya çalışan cesur risk alan bi adamla evlenmişsin boşanır mıyım orada yapbilir miyim gibi endişeleri duysan da endişeleri bi kenara atıp mutlu olsan da yaşayacakların değişmeyecek neden bu günlerini kendine zehir edip olumsuz enerji çekiyorsun ki eşin de kendini kötü hisseder cesaretini kırma.. çoook mutlu oll sevgiler

öncelikle hayırlı olsun.
ilk başta boşanma kelimesini aklindan çikart. eğer bunu düşünürken gerçekten oluyor.
eşinle mutlu olunuz. huzurlu yaşayin.. almanyayı ben de merak ediyorum:)

Canim bilmiyorum ama bende en gec 5 seneye dönerim diye düşünüyorum. Benim buradaki isim cok güzel hic gitmek istemedim ama iste esimin işi iyi diye kabul ettim. Orda benim yapacagim iş restorant yöneticiliği. Yani nereye kadar yapacam burda benim firsatlarim daha güzel. Ben ikna etmeyi düşünüyorum bakalim hayirlisi. Cok sagol ♥

Sizin icin neresi hayirli olacaksa nerede mutlu olacaksınız oyle olur insallah. Belki daha iyi bir is firsatidir gormeden bilemeyiz :)

Back
X