Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese günaydın, sızden yardım beklıyorum, evlenelı 6 kılo aldım
acıl vermem lazım cok sey var yapılabılecek, kılo verenler bana akıl verebılır mı? Herkes dalga gecmeye basladı ((
birde diger konularina baktim ailenle ilgili problenlerin varmis buda sana stress yapiyordur buda kilo yapar ama enbuyuk sebep dogum kontrol hapi bence
Ayrıca senelerdir ben de arkadaşlarım da doğum kontrol hapı kullanırız hiçbirimize kilo yapmadı.. Bence evlenince yemek alışkanlıkları değişiyor o yüzden kilo alınıyor.. Ben ilk yıl 8 kilo almıştım..
offff ya ben neden kilo almadım.tam aksine kilo verdim evlendikten sonra.doğum kontrol ilaçları mahvetti beni 5 kilomu aldı benden((( doktor daha kullanma artık dedi.benm eşimde korunmyı kabul etmemişti ama halimi gördükten sonra hemen bırakmamı istedi.sana onu bırak diycem ama başka bir hap daha kullanıyomuşsun yapacağın bişeşy yok üzgünüm