Evlendim kilo aldım

ben de doğum kontrol hapı mağdurlarındanım... ben adet düzensizliği için kullandım önce hormon hapı, sonra doğum kontrol hapı 6 ayda 10 kilo aldım..... ozamana kadar hiç almamıştım kilo...

dogum kontrol hapi kullaniyormusun kesin sebep bu

birde diger konularina baktim ailenle ilgili problenlerin varmis buda sana stress yapiyordur buda kilo yapar ama enbuyuk sebep dogum kontrol hapi bence
5 yıl boyunca düzenli olarak doğum kontrol hapı kullandım ve hiç kilo almadım.
Bıraktıktan sonra kilo almaya başladım 1 yılda 4 kilo aldım birde hamilelik eklenince 2 kilo daha aldım.
Şu an 56 kiloyum 51 olmak istiyorum ama ne yazık ki bu konuda hiç istikrarlı değilim.

5 yıl boyunca düzenli olarak doğum kontrol hapı kullandım ve hiç kilo almadım.
Bıraktıktan sonra kilo almaya başladım 1 yılda 4 kilo aldım birde hamilelik eklenince 2 kilo daha aldım.
Şu an 56 kiloyum 51 olmak istiyorum ama ne yazık ki bu konuda hiç istikrarlı değilim.

canım bu insülin direnciyle alakalı... insülin direnci olan kişilerde doğum kontrol hapı ve benzeri hormon hapı kullanımı insülin direncini artırıyor... bu da kan şekerini sürekli düşürdüğü için iştahın açık oluyor ve karbonhidrata yöneliyorsun ve kilo alıyorsun... sadece hap kilo aldırmıyor yani...

Evlenince düzenli cinsel hayatta kilo aldırabilir
bayanların saçlarında cildinde parlaklık olabilir güzelleşmede olabilir

arkadaşım demişti ne kadar doğru bilemem evli bayanlara sormak lazım evli arkadaşlarımda ben bu olabilirliklerin çoğunu gördüm

Evet bıde guatır hormon hapı kullanıyorum :( ne yapsam dıye düsünüyorum

hormon hapi kilo aldiriyor olabilir.
ama netten okuduguma gore doktor tarafindan dogru dozajda verilen hormon ilaclari kilo aldirmazmis.
bence doktoruna danis bu hormon hapi konusunda, eger doktorun evet bu hap kilo aldirir diyorsa acilen hapini ya da hapin dozajini degistirmesini isteyebilirsin.

ben de yasmin kullanıyorum çok kilo verdiriyo.
gerci ben zaten zayftm kist icin uzun süre antibytk kullandm ve kilo yaptı
sonra bırakınca birazını verdim
yasmine başlayınca kalanı da gitti
kuru kemik olarak kaldım :( dogum kontrol hapından oldugunu düşünüyosanız doktorunuza danışın bence, sakıncası yoksa deiştirin yasmini deneyin

6 kilomu öp başına koy
ben evlendiğimde 61 kilo idim 76 yıda aşmıştım 4 aylık evliyken
haplar tabi etkili guatr başlıca neden zaten ben o guatr yüzünden 17 yaşımdan beri diyet yapıyorum ve sporu hiç bırakmadıım evlendiimde bıaktım ondada 16 kilo aldım guatr hastaları kesinlikle ömrünün sonunda dek ilaca ve spora mahkum yediklerine dikkat edip düzenli sporr

Back
X