Evlendim arkadaşlar daha çok yeni evliyim.
Rabbim herkeze hayirli mutlu yuvalar nasip etsin.
Düğünüm herşeyim oldu bitti evime geldim.
Ama ben iyi değilim.
Çok anlatip uzatmayacagim.
Düğünü, evin bütün ama bütün eşyalarını biz yaptik. ( esyalarimda ailem çok yardim etti)
Akliniza düğün e ait ne geliyorsa esim yaptı. Kaynanamgilin düğün kiyafetlerini bile eşim aldı.
Nisanimda yenen tatlının parasinin odenmedigini öğreniyoruz düğün yapacagimiz sıra ve onu ödüyoruz. Düşünün.
Hani belki insan düşünür ya sallama hiç mi faydasi olmadi. HIC.
Zamaninda esim hep birikim yapmis altin. Onlari almislar hep. Ne onlari verdiler ne bişey.
Belki diyorsunuz yapmasınlar kardeşim yapmadığı daha iyi söz hakki olmaz.
Yok oyle bişey. Hic bişey olmamis gibiler. Kaynanam surekli evine gelecem diyor.
Valla insan bi düğünde bir cenazede belli olur. Hayri dokunmamis gelecekse kendi bilir. Kimseye bi edepsizligim olmadi yine olmaz hizmetini görürüm. Diyorum ya kendi bilir.
Ne gelin yurduna kondum ne hayirli olsun dediler ne deger gördüm. Beni sevmediklerini biliyorum eşim de biliyor. Sevsin sevmesin boşver diyor.
Buna ragmen yanlarında bir müddet kaldim asla bi lafim olmadı hep icime attim.
Şimdi mi düğünde takilanlardan bize kalan 4 milyar bişey. Ve ev duzduk onları düğünden sonra ödemeye anlasmistik. Yine oderiz çalışırız oderiz.
Rabbimden şüphem yok ki.
Ama ben artik iyi değilim . Nisanlilik donemimden tutun düğüne kadar herkezi idare ettim. Daha bugün annemde itiraf etti. Evet biz söyledik sen idare ettin arada kaldin dedi.
Esimin ailesi ne aradi ne sordu nisanliyken aylarca icime attim.
Artık gecelerim kabus dolu. Uzulunce zangir zangir titriyorum artık. Dişlerim birbirine carpiyor . Baygınlık gecirmeye basladim. Tahlillerim temiz cikti.
Onların sesini duydugum anda agliyorum titriyorum sebebi onlar.
Bakin mevzum para değil ki. Esimin işi iyi masallah herşey ödeniyor yavaş yavas .
Ama değer görmek istedim anlıyor musunuz.
Bir bilezik dahi takmayan kayinbabamdan değer görmek istedim.
Bizim paramizla Gerine gerine düğün yaparken milletin içinde gördüğüm değeri hep görmek isterdim.
Ne olur du yani annem babam deseydim size ?
Anlatilacak o kadar şey var ki ama yazip da kendimi daha fazla uzemem.
Eden buluuurr. Ben Allaha havale ettim.
Herseyin inadina okulumu dışardan okuyup esimle evimde mutlu olacagim inşallah.
Inanıyorum bugunlerde geçecek ama ya icimde kalanlar?....
Rabbim herkeze hayirli mutlu yuvalar nasip etsin.
Düğünüm herşeyim oldu bitti evime geldim.
Ama ben iyi değilim.
Çok anlatip uzatmayacagim.
Düğünü, evin bütün ama bütün eşyalarını biz yaptik. ( esyalarimda ailem çok yardim etti)
Akliniza düğün e ait ne geliyorsa esim yaptı. Kaynanamgilin düğün kiyafetlerini bile eşim aldı.
Nisanimda yenen tatlının parasinin odenmedigini öğreniyoruz düğün yapacagimiz sıra ve onu ödüyoruz. Düşünün.
Hani belki insan düşünür ya sallama hiç mi faydasi olmadi. HIC.
Zamaninda esim hep birikim yapmis altin. Onlari almislar hep. Ne onlari verdiler ne bişey.
Belki diyorsunuz yapmasınlar kardeşim yapmadığı daha iyi söz hakki olmaz.
Yok oyle bişey. Hic bişey olmamis gibiler. Kaynanam surekli evine gelecem diyor.
Valla insan bi düğünde bir cenazede belli olur. Hayri dokunmamis gelecekse kendi bilir. Kimseye bi edepsizligim olmadi yine olmaz hizmetini görürüm. Diyorum ya kendi bilir.
Ne gelin yurduna kondum ne hayirli olsun dediler ne deger gördüm. Beni sevmediklerini biliyorum eşim de biliyor. Sevsin sevmesin boşver diyor.
Buna ragmen yanlarında bir müddet kaldim asla bi lafim olmadı hep icime attim.
Şimdi mi düğünde takilanlardan bize kalan 4 milyar bişey. Ve ev duzduk onları düğünden sonra ödemeye anlasmistik. Yine oderiz çalışırız oderiz.
Rabbimden şüphem yok ki.
Ama ben artik iyi değilim . Nisanlilik donemimden tutun düğüne kadar herkezi idare ettim. Daha bugün annemde itiraf etti. Evet biz söyledik sen idare ettin arada kaldin dedi.
Esimin ailesi ne aradi ne sordu nisanliyken aylarca icime attim.
Artık gecelerim kabus dolu. Uzulunce zangir zangir titriyorum artık. Dişlerim birbirine carpiyor . Baygınlık gecirmeye basladim. Tahlillerim temiz cikti.
Onların sesini duydugum anda agliyorum titriyorum sebebi onlar.
Bakin mevzum para değil ki. Esimin işi iyi masallah herşey ödeniyor yavaş yavas .
Ama değer görmek istedim anlıyor musunuz.
Bir bilezik dahi takmayan kayinbabamdan değer görmek istedim.
Bizim paramizla Gerine gerine düğün yaparken milletin içinde gördüğüm değeri hep görmek isterdim.
Ne olur du yani annem babam deseydim size ?
Anlatilacak o kadar şey var ki ama yazip da kendimi daha fazla uzemem.
Eden buluuurr. Ben Allaha havale ettim.
Herseyin inadina okulumu dışardan okuyup esimle evimde mutlu olacagim inşallah.
Inanıyorum bugunlerde geçecek ama ya icimde kalanlar?....