- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Bende çıkmazdayımBuralar karışır.
Ben yaptıklarından dolayı bu hisse kapıldımkonuya girerken kesin yeni üye diyerek girdim. olmuşum galiba ben
sakın tabi, aman mazallah yer kocanı falan
Haksız mıyım insan kardeşine nasıl bunları konuşurMüge anlı daki olay geldi aklıma birden. Allah esirgesin yani kardesimize de güvenemiyceksek...
Ergenlik döneminde de oşsa o düşünce yapısı sağlıklı mı masıl yazışabildi senden önce beni görse beni beğenirdi nasıl diyebildiMüge anlı daki olay geldi aklıma birden. Allah esirgesin yani kardesimize de güvenemiyceksek...
Narsist değil sanırım çümnkü narsistlerin hiç duygusuz sahte insanlar falan olduğu söyleniyor yani gözlemlerimle araştırdım ama narsist olamaz başka birşey olsa gerek ablamın kiAblanın narsistik kişilik bozukluğu var mı? Yoksa sadece erkek arkadaşınla ilgili mi böyle bi yorum yapmıştı sadece.. Eğer genel olarak kendini üstün görüyorsa ve başka şeylerde varsa ilk cümlem geçerli.
Bilmiyorum evlensem eşimi ondan nasıl sakınacağım ya da ben mi abartıyorum diyorum ama o dediği içimden çıkmıyorNarsist değil sanırım çümnkü narsistlerin hiç duygusuz sahte insanlar falan olduğu söyleniyor yani gözlemlerimle araştırdım ama narsist olamaz başka birşey olsa gerek ablamın ki
Haksız mıyım siz ne düşünürdünüz böyle durumda ergenlik çağı olsa da insan nasıl ilk beni görse beni beğenir der ben onun kardeşiyim yaBuralar karışır.
Buralar karışır.[/QUOTE
Aynı düşünceye sizde kapımaz mıydınız
Ben tam tersi olduğunu biliyorumNarsist değil sanırım çümnkü narsistlerin hiç duygusuz sahte insanlar falan olduğu söyleniyor yani gözlemlerimle araştırdım ama narsist olamaz başka birşey olsa gerek ablamın ki
Maalesef durum buYok artık ya
Yüzüme karşı nasıl diyebildi ben onun kardeşiyim ya üstelik bir de yazıştılarAblanızın dediği tam ergen cümlesi. Hoş bizde ergendik zamanında ama böyle ultra saçma cümleler kurmadık hiç. Gençlik salaklığıdır bence.
Size bu soruların cevabını sadece ablanız verebilir. Kafanızda büyüteceğinize sorunda o utansın.Yüzüme karşı nasıl diyebildi ben onun kardeşiyim ya üstelik bir de yazıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?