Evleneceğim adamın annesine herseyi anlatması :(

Bazen acaba yanlış mı yaptım diye sorgularken annem beni rahatlatsın diye anlatıyorlar, malum anneleri alıyor gazlarını, destek arıyorlar.. Bence siz yüz göz olmayın konu büyür, o zaman da siz sorunlarınıza büyükleri karıştırmış olacaksınız. Büyüklük yapıp annesi arar nedir, ne değildir diye sorarsa anlatırsınız. Ayrıca bu huyunu gözlemleyin eğer ilişkiniz sürecekse. Bir daha ki sefer yine anneye mi anlatıyor?

Ayy ne kadar ergen davranışları olan bir adammış kusura bakmayinda yarın siz evlendiginizde de sizin evinizde gizlu saklı mahrem olmaz annesi ne kadar iyi olursa olsun zamani geldiğinde bu olanlari tek tek önünüze getirirler o yuzden nişanlinizla koşunun herseyi anlatma konusunda bi kendine gelsin bu ne sırf laf demis olmak icin kendi özelini anlatan tipiklerden

Ayy ne kadar ergen davranışları olan bir adammış kusura bakmayinda yarın siz evlendiginizde de sizin evinizde gizlu saklı mahrem olmaz annesi ne kadar iyi olursa olsun zamani geldiğinde bu olanlari tek tek önünüze getirirler o yuzden nişanlinizla koşunun herseyi anlatma konusunda bi kendine gelsin bu ne sırf laf demis olmak icin kendi özelini anlatan tipiklerden
Herseyimizi anlatıyor inat zaten anlatsamda kas kafası almıyor ben herseyini alttan aldım biz ayriyken başka kızlarla konuştu onlara bizim hakkımızda konuşmuş kız bunları yazdı birde şimdi arkadaşıyla sahilde cafe bar geziyor bir yandan beni ariyor utanmaz :(

Bazen acaba yanlış mı yaptım diye sorgularken annem beni rahatlatsın diye anlatıyorlar, malum anneleri alıyor gazlarını, destek arıyorlar.. Bence siz yüz göz olmayın konu büyür, o zaman da siz sorunlarınıza büyükleri karıştırmış olacaksınız. Büyüklük yapıp annesi arar nedir, ne değildir diye sorarsa anlatırsınız. Ayrıca bu huyunu gözlemleyin eğer ilişkiniz sürecekse. Bir daha ki sefer yine anneye mi anlatıyor?
Sürekli anlatıyor canım bıktım :( o kiza da bizim herseyimizi amlatmis konuşmuş kız bunları yazdı birde şimdi arkadaşıyla sahilde cafe bar geziyor bir yandan beni ariyor utanmaz :(

Ayy hiç çekilmez, ezik mi bu arkadaş? Anneye anlatmak ayrı bir vaka da, sana annem kızıyor diyerek aklınca seni yola getirmeye çalışmasına koptum ben.

Kız mevzusunu ben de anlamadım. Kız buna aşık, evine gelmiş, video çekmiş falan?!
1 sene önce ayrılık yaşadık ve bir kızla tanışıyor kızda baya hafif bir kız herkesle bi geçmişi var bursada tanıyorlar baya hafif. Kızı çağırmış nisanlim kendi evine birsey yaşamadılar gizlice hesabina giriyordum nisanlim istemediğini yazmış kız istiyordu peşindeydi. Beni çok üzdü yaraladı sonra gelip evlenme teklifi etti bende affettim bunaldim artık geçmişi düşünmekten :( kimse adam akıllı akıl veremedi bir türlü çaresiz kaldım

Herseyimizi anlatıyor inat zaten anlatsamda kas kafası almıyor ben herseyini alttan aldım biz ayriyken başka kızlarla konuştu onlara bizim hakkımızda konuşmuş kız bunları yazdı birde şimdi arkadaşıyla sahilde cafe bar geziyor bir yandan beni ariyor utanmaz :KK43:
yani bu gerçekten alttan alinmamasi gereken ciddi bir durum bir kere gerçekten çok iğrenç yarin sen bu adamla evlendiğinde aranizda gecen seyi annesine yada arkadaslarina anlatma ihtimali cok yuksek insan kocasina da guvenemezse kime guvenecek

belki konuşmadığın için annesine ne yapması gerektiğini sormuştur.fazlasıyla gerçekten kötü ya.bende olsam kv yanında huzursuz olurdum.yüzüme gülüyor ama oğlunu üzdüğümü düşünüyor kesin falan diye düşünmekten kendimi yer bitiririm.

kız meselesini de anlamadım.konuşmuşlar mı?yoksa zamanında nişanlını kullanmış mı?
Aa bu şekilde düşünmedim. Yüzüme gülüyor belkide orda dolduruyor uzuyor seni diye :(
Canım benim annesine anlatması hiç hoş değil. Hem nisanliysaniz annesi seni bu konu için aramadi mi sana da sorabilirdi uygun bir dille. Ayrıca kV ler evlendikten sonra öyle bir değişiyor ki oğullarinin yanlışlarını görmüyorlar ve sürekli senin alttan almani bekliyor her zaman gelin suçlu oluyor yani,

Çok haklısın !! Nisanlim bana çok düşkün bu nedenle bana iyi davranıyordur belkide.. :( konuşmuş kızla evde takilmis bunları yazdı o kız. birde şimdi arkadaşıyla sahilde cafe bar geziyor bir yandan beni ariyor utanmaz :(

belki konuşmadığın için annesine ne yapması gerektiğini sormuştur.fazlasıyla gerçekten kötü ya.bende olsam kv yanında huzursuz olurdum.yüzüme gülüyor ama oğlunu üzdüğümü düşünüyor kesin falan diye düşünmekten kendimi yer bitiririm.

kız meselesini de anlamadım.konuşmuşlar mı?yoksa zamanında nişanlını kullanmış mı?
Zamanında nisanlimi kullanmış kıskandırmak için çok igrencler :(

Anlamadim ben nişanlın bu kizla zamaninda birliktelik mi yaşamış? Diger sorum ise bar geziyor demissin senin haberin yok mu nerden biliyorsun

gezdigini

Anlamadim ben nişanlın bu kizla zamaninda birliktelik mi yaşamış? Diger sorum ise bar geziyor demissin senin haberin yok mu nerden biliyorsun

gezdigini
Hayır birliktelik yok kız koştu peşinden gizlice girip bakıyordum eskiden mesajlarina yüz vermiyordu müzik yapmak için eve çağırmış bu kızı bir erkek arkadasini. Gezdigini swarmda gördüm

Hayır birliktelik yok kız koştu peşinden gizlice girip bakıyordum eskiden mesajlarina yüz vermiyordu müzik yapmak için eve çağırmış bu kızı bir erkek arkadasini. Gezdigini swarmda gördüm
hmmm sana haber vermedi yani peki sen bi ara sor acaba saklayacak mi senden ya ne bileyim şimdi bilemedim ne desem demek istediğim çok şey varda kirilirsin alınırsın diye diyemiyorum

hmmm sana haber vermedi yani peki sen bi ara sor acaba saklayacak mi senden ya ne bileyim şimdi bilemedim ne desem demek istediğim çok şey varda kirilirsin alınırsın diye diyemiyorum
Yok istediğini söyle canım eleştiriye açığım öyle duygulu kırılgan biri değilim ne yapmam gerek herseyi açık şekilde anlattım ne düşünüyorsunuz

6 gündür cevap vermiyorum çok kırıldım yeni birşeylerini öğreniyorum her ay böyle geçmişte ayriyken oldu ama bu onun karakterini gösterir o kadar ariyor ki hatali olduğunu biliyor ama hayatımı böyle biriyle devam ettirmekte istemiyorum

Bence annesini arama hiç gerek yok ikincisi ben senin yerinde olsam bunlardan ders alirim ne münasebet nişanlısıyla arasi bozukken bar bar gezmek ayri oldugunuz zamanda o kizla sevgili olmus olnamis orasi ne seni ne bizi ilgilendirmez çünkü o zaman sen onun o da senin hayatinda değildi simdi mantikli ol ya devam et ya da noktala

Bence annesini arama hiç gerek yok ikincisi ben senin yerinde olsam bunlardan ders alirim ne münasebet nişanlısıyla arasi bozukken bar bar gezmek ayri oldugunuz zamanda o kizla sevgili olmus olnamis orasi ne seni ne bizi ilgilendirmez çünkü o zaman sen onun o da senin hayatinda değildi simdi mantikli ol ya devam et ya da noktala
Evet geziyor annesi arkadaslarini aramış olmalı kafası dağılsın diye kesin öyle. Bar bar geziyor ama her saniye Telefonumu arıyor şimdi bile arıyor

25 yaşında adam çocuk gibi herseyinden bıktım yoruldum 4 senenin hatırı olmasa çoktan gitmiştim ama belli olmaz sabrım tükeniyor :(

Bir erkeğe herşeyi anlatıyorsa, herkes sizin hakkınızda herşeyi bilebilir.
Evet bana gelince sakin annene anlatma diyor onu kötü bilmesin kimse bana gelince karı gibi anasıyla dedikodu yapıyor birde annesi bana kızıyormus o kim ki bana kızıyor sinir oldum beni saniye başı arıyor iyice sinirimi bozuyor !!!

Back
X