- Emoji Skoru
- 713
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi zorunlualann
-
El alem gorümceden kaçiyor sen yakin olsun istiyorsun boşver ne guzel iṣte gelip her işine burununu soksa dahami iyi yani..Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Size ne ki görümcenin yaşam tarzından?Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Sende herhalde maddi durumu iyi bizede destek olur belki diye sürekli tanışma peşindesinBen 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Zorunlu alanin konularinada yetişemiyoruzGorumceni taktigin kadar borclarini dert etsen belki gecen hafta Zara'yi talan etmezdin. Sahi ne oldu o is, yavrum reis hesap dokumlerini istiyordu verdin mi?
Buyrunuz zorunlu ve gecen haftaki vukuatiZorunlu alanin konularinada yetişemiyoruzöyle bir konumu vardi gormedim digerlerinden