- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
El alem gorümceden kaçiyor sen yakin olsun istiyorsun boşver ne guzel iṣte gelip her işine burununu soksa dahami iyi yani..Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Size ne ki görümcenin yaşam tarzından?Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Sende herhalde maddi durumu iyi bizede destek olur belki diye sürekli tanışma peşindesinBen 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Zorunlu alanin konularinada yetişemiyoruzGorumceni taktigin kadar borclarini dert etsen belki gecen hafta Zara'yi talan etmezdin. Sahi ne oldu o is, yavrum reis hesap dokumlerini istiyordu verdin mi?
Buyrunuz zorunlu ve gecen haftaki vukuatiZorunlu alanin konularinada yetişemiyoruzöyle bir konumu vardi gormedim digerlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?