Evlenecegım ama hala tanışamadık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak

Başına buyruk takılıyor sürekli yurtdışına gidiyor kısmında görümceyi kendim sandım kardesim ne ara evleniyor yav oldum fjdjd beni anlatmıssın
Yav bırak naparsa yapsın ne güzel işte özgür kız klasik görümce değil napcan yani illa başında görümcelik mi yapsın ha evet kardeşine saygıdan bi tanışsa iyi olurdu ama bu onların kardeşiyle arasındaki durum demek ki kardeşine çok değer vermiyor boşver zararı olmasın yararı da

El alem gorümceden kaçiyor sen yakin olsun istiyorsun boşver ne guzel iṣte gelip her işine burununu soksa dahami iyi yani..

Nişanlını yani kardeşini, annesini sevmiyor, uzak kalmaya çalılıyor olabilir. Görümcen düğün hediyesi aldı mı?

Size ne ki görümcenin yaşam tarzından?

Sende herhalde maddi durumu iyi bizede destek olur belki diye sürekli tanışma peşindesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…