- 11 Aralık 2018
- 42.501
- 264.070
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Son cümleye cevap veriyorum; evetKendi daha nisanliyken kayinvalide evinde yemek, temizlik yaptığı için görumcenin annesine yardım etmemesini kabul edemiyor bence. Bi enayi ben miyim diye düşünüyor olabilir.
Allalalal çok ilginç ,kız sana ne görümcenden .Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Ya gerçekten bu durumu en son yargılayacak kişi sen olmalısın zorunluAynen inanın taktığımdan değil ama insan annesine neden yardım etmez ki
Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Ay sanane yaBen 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Kardesimin esiyle dugunden 1 gun once tanistim, daha erken tanismaya ne firsatim oldu ne de aklima geldi. O da oyledir muhtemelenBen 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Sana ne zorunlu? Sana ne yani gerçekten? Niye her konuda bi fikriniz var ya, hem de hiç bilginiz olmayan konularda? Ne yaşadığını, neler olduğunu biliyor musun mesela, belki kötü şeyler oldu ve travmaları var, belki anlaşamıyor, ailesini sevmiyor veya kadının direkt tarzı bu, olamaz mı? Niye hemen kötüleme, eleştiri?Ben tanışmakta değilim de ailesine de hayrı yok garip cidden
Sanane ? Yani bunu bu derece dert edecek kadar boş nir hayat nasıl yaşıyorsunuz ya aklım almıyor.Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Doğru düşünüyor enayi çünkü evlendim bir gün kv ye temizlik yemek yapmadım banane herkes kendi işini kendi yapsın millete paspas olmaya mı evlendimKendi daha nisanliyken kayinvalide evinde yemek, temizlik yaptığı için görumcenin annesine yardım etmemesini kabul edemiyor bence. Bi enayi ben miyim diye düşünüyor olabilir.
Senin hayrın var mı sanki ?Ben tanışmakta değilim de ailesine de hayrı yok garip cidden
Görümceniz, kendine yaprak dökümü Necla'yı örnek alıyordur belki.Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?