Evlenecegım ama hala tanışamadık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızcağız "yarın bi gün başına bişey gelirse" siz ona destek olun diye yaşamıyor. Bu tavır hiç hoş değil.. sizinle yakınlık kursa vay efendim görümcem şöyle böyle yaptı, yok uzak dursa niye uzak... Allah aşkına ne istiyorsunuz salın şu insanları artık..

He
Herşeyi kişisel algılamamak lazım.mesela ben bugün erkek kardeşim de dahil tüm kardeşlerime kızdım,aile grubundan ayrıldım ve erkek kardeşim yakında evlenecek malesef gelin kızımız beni hiç göremeyecek, üstelik düğünlerine de gelmeyeceğim ama bu durumun gelin kızımızla zerre ilgisi yok,yahu daha tanımadım bile ama erkek kardeşime olan bı tavrim var,sadece bir düğün hediyesini posta ile yollar,hayırlı olsun derim.
Görünce izle herhangi bi şekilde tanismamissiniz bile size de.arkasinda sizinle hiç alakası olmayan bir konu vardir

Yahu mesele ben değilim insan kardeşine değer verir yine yanında durur

Aynen öyle ben bunu anlayamıyorum o konuyu ;(

Sen de taktın şu zengin görümceye. Beni de başta rahatsız ederdi görümceyle hiç tanışmıyor olmak ama sonra durur bi düşünürdüm ve bunun tadını çıkarırdım.
Hayır yani o konuyu takmıyorum zengin takıldığı için ailesini takmıyor diye düşünüyorum

Hayır ben annesine karşı nasıl bu kadar merhametsiz onu anlamıyorum
Bu arife sen ananın evini temizledin mi? O zaman sen de mi merhametsizsin? Yıllardir başka sehirdesin ailene ne bir kuruş katkin var ne de gidip evini vs temizliyorsun izin zamanın. Sen merhametsiz değilsin de görümcen mi merhametsiz?

Ben de anneme yardım etmiyorum temizlik konusunda. Öyle bir zorunluluğumuz mu var?
Kendi daha nisanliyken kayinvalide evinde yemek, temizlik yaptığı için görumcenin annesine yardım etmemesini kabul edemiyor bence. Bi enayi ben miyim diye düşünüyor olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…